Средства за самоотбрана
Модератор: Общи модератори
Re: Средства за самоотбрана
TPAKTOP написа:И забравих да кажа че 3 пъти съм виждал хора да слизат и да се бият пред мен и 3-те пъти заставаш с ръка на клаксона и им викаш че са пу*ки! Гарантирам ви че никой няма да ви налити ами ще се качат в колите си и ще си тръгнат! Тъпото е че обществото не реагира при такива сцени!
Колега, знаеш ли какво значение има с каква кола си - огромно. Жалко, но факт.
- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
Ryapoff написа:TPAKTOP написа:И забравих да кажа че 3 пъти съм виждал хора да слизат и да се бият пред мен и 3-те пъти заставаш с ръка на клаксона и им викаш че са пу*ки! Гарантирам ви че никой няма да ви налити ами ще се качат в колите си и ще си тръгнат! Тъпото е че обществото не реагира при такива сцени!
Колега, знаеш ли какво значение има с каква кола си - огромно. Жалко, но факт.
Много си прав колега.
Ако вземем с теб да се качим в една жигулка с багажник от горе и да не е софийска регистрация, и ти гарантирам, че до няколко светофара са ни пребили от бой

Това с ножовете и мен ме замисли, защото мисля че е до 8см разрешено или нещо подобно (не като на Дънди крокодила
). А относно "тея батки" как искаш да се замислят, като те нямат мозък и не мислят. Ако много му мислеха, нямаше да го правят това. Хубаво е както TPAKTOP-а каза с акъл да се оправят нещата, но ми се струва, че още не сме стигнали нивото да е винаги възможно това
А относно колите наистина има значение, доста случки имам и с някакви пикли и лелки, които някой им е дал по-скъпа кола и са готови едва ли не на бой и те, а какво остава, когато тези коли са при някакви бабаите или любимите ми боксьорчета, които мислят че са хванали някой за шлифера.
P.S.: А каква е тази злоба към хора с номера извън София, когато карат в София? И във Варна го бях усетил това. Нещо много на сериозно взеха да се вземат всички май
София - селяни, ами ако съм роден в Ню Йорк? Целият свят ли са селяни за мен? Аз сигурно за това и аз най-мразя в моят град като видя идиот със СА
(масово само те се пререждат в някакви техни ленти и изпреварват като луди, както и карат с превишена скорост в по-малките градове).

P.S.: А каква е тази злоба към хора с номера извън София, когато карат в София? И във Варна го бях усетил това. Нещо много на сериозно взеха да се вземат всички май

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Като стана дума за каква е колата се сетих още един случай.
Бяхме на една хижа празнувахме един РД.Един приятел тогава караше едно насъскано Жигули с раздувки.Та празнуваме си ние,горе некви ученици в другата трапезария-никакви ядове.По едно време идва няква ес класа и слизат 4-ма маниячета с анцузи
нито наши,нито на лапетиите познати и се самопоканват при дечицата.По едно време влиза един друг познат и вика абе някой е ритнал Жигулата на паркинга.Слизаме да видим какво става гледаме калника с раздувката 20см. навътре-кит,боя всичко изпадало...абе лещаДецата се веселят горе,а тия батки пушат и ни гледат сеира.Навънка -5 градуса изскача моя приятел гол до кръста 3 секунди гледа пораженията,за още толкова изкара един нож 20 санта от жабката и направо към батките не можем да сварим да го хванем оня им се кани,че ще ги изколи като прасета.Както гледаха лошо и си въртяха масака като ни видяха 15 човека скупчени да държат някакъв почерпен дето иска да ги мушка веднага им се смениха израженията..."не сме ние манияк...сигурно са онез другите".....абсолютно насраха и за нула време запалиха и изчезнаха.Та пак е груба грешка да съди човек по колата отсреща 
Бяхме на една хижа празнувахме един РД.Един приятел тогава караше едно насъскано Жигули с раздувки.Та празнуваме си ние,горе некви ученици в другата трапезария-никакви ядове.По едно време идва няква ес класа и слизат 4-ма маниячета с анцузи

8.32
Rainbow написа: Аз сигурно за това и аз най-мразя в моят град като видя идиот със СА(масово само те се пререждат в някакви техни ленти и изпреварват като луди, както и карат с превишена скорост в по-малките градове).
Представи си къв кеф ни е, на фона на тyкашните задръствания..

По темата, никога не ми се е слyчвало да стигам до скандал, стрyва ми се, че в София шофьорите са доста толерантни и слава богy. Не ми се мисли, ако някой тръгне да ми скача, кво ще правя.., затова разчитам на токчетата си.

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Главния проблем обаче е че никой не обръща внимание и се прави че нищо не вижда. Ето и случката с трамвая и пребития ватман. Трима го нападат защото ги е изгонил за да не пречат на другите. Но на другите им е по-добре да са мишки цял живот! Ако някой беше станал и му беше помогнал щяха да са двама срещу трима и нещата нямаше да стигнат до там. По-голямата част от нас са страхливци!

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
PIONEER написа:Като стана дума за каква е колата се сетих още един случай.
Бяхме на една хижа празнувахме един РД.Един приятел тогава караше едно насъскано Жигули с раздувки.Та празнуваме си ние,горе некви ученици в другата трапезария-никакви ядове.По едно време идва няква ес класа и слизат 4-ма маниячета с анцузинито наши,нито на лапетиите познати и се самопоканват при дечицата.По едно време влиза един друг познат и вика абе някой е ритнал Жигулата на паркинга.Слизаме да видим какво става гледаме калника с раздувката 20см. навътре-кит,боя всичко изпадало...абе лещаДецата се веселят горе,а тия батки пушат и ни гледат сеира.Навънка -5 градуса изскача моя приятел гол до кръста 3 секунди гледа пораженията,за още толкова изкара един нож 20 санта от жабката и направо към батките не можем да сварим да го хванем оня им се кани,че ще ги изколи като прасета.Както гледаха лошо и си въртяха масака като ни видяха 15 човека скупчени да държат някакъв почерпен дето иска да ги мушка веднага им се смениха израженията..."не сме ние манияк...сигурно са онез другите".....абсолютно насраха и за нула време запалиха и изчезнаха.Та пак е груба грешка да съди човек по колата отсреща
Тук не разбрах какво искаш да кажеш? Че приятеля ти е доказан психопат да коли заради ламарина или да си начешеш егото че сте подплашили "некакви с С-класа" ?

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Ключ за гуми 30-32...къде удара не повтара 

- PIONEER
- ентусиаст
-
Колега ако искахме да има циркове щяхме да ги оставим да се разправят.
Става дума,че ей така както гледаш някаква смотана кола и си мислиш,че собственика е някой ламер с очила,60 кила и ще ти се извинява задето съществува и диша общ въздух с теб си в голяма грешка.
Ела в Бургас да видиш как седят нещата.Ако не те наръгат само задето не си погледнал накриво някой.Нагледал съм се на абсурдни сбивания ей така само за гледане уж на криво,да не говорим за сечене на път и т.н.
Въпросът не беше за ламарината ами по-скоро принципен
Става дума,че ей така както гледаш някаква смотана кола и си мислиш,че собственика е някой ламер с очила,60 кила и ще ти се извинява задето съществува и диша общ въздух с теб си в голяма грешка.
Ела в Бургас да видиш как седят нещата.Ако не те наръгат само задето не си погледнал накриво някой.Нагледал съм се на абсурдни сбивания ей така само за гледане уж на криво,да не говорим за сечене на път и т.н.

8.32
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
PIONEER написа:Колега ако искахме да има циркове щяхме да ги оставим да се разправят.
По цяло лято съм в Бургас и ако щеш вярвай клаксон не съм чул!
Самото споменаване на "с класата" говори за завист и комплекси. Това е дълга тема и не е за тук!

- PIONEER
- ентусиаст
-

Така си е...разкри ме.Нереален фен съм на Мерцедес.Сами наритахме Жигулито,за да имаме повод да се скараме с тия културни и спокойни хора хора,защото много им завидяхме за колата дето дори не е тяхна,а са взели от някой техен познат...Сигурно трябваше да ги поканим и на масата ни да ги нахраним и напоим,че и някоя сви*ка да им врътнем

В тоя ред на мисли като ти си изтипосал в профила си М5,Х5 и аз го тълкувам като комплексарщина.Напиши БМВ да е ясно,че имаш и толкова.Какво значение има дали е 520 или М5...ама важно е да се подчертае,че не е какво да е ами М-ка

Както и да е бъди жив и здрав

8.32
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Аз доста често съм имал пререкания, незнам как ме намират тия "изроди"...
Почти никога не се е налагало да слизам, затова и нямам нищо около себе си, в багажника имам "сопичка" ножче и гаечен, ама те са за други неща.
Но веднъж много съжалих, че нямам нещо под ръка, което да стреля...
Карам си лятото, отивам на работа, към морето, първият ми работен ден... на въпросната работа.
Карам в едно село по пътя, пред мен тир... кара с 40, на мен не ми се влачи, пускам мигача и на 4та с 40 с 20ката... лека полека си изпреварвам, видимост имам перфектна и много напред, по едно време тира взе да ме свива... както съм му на средата някъде и започва да завива в отсрещната лява пресечка, гледам мигач няма, чуквам му клаксоса да се освести, поне в огледалото да види, че има кола...
Нашия спира, слиза, от другата страна още 1 се показа... възрастни (за мен) мъже на по 40 и нагоре години с железата в ръцете и се засилват към мене... (аз дрисльо на 21...) И ме ругаят... слизам и аз, мега изнервен и почвам да му буча(на шофЕра), нали огледалце, мигач това онова, чувал ли си ги тея?! Ама така от разстояние му говоря, тия се засилват към мене доста заплашително, а на мене бой не ми се яде, дръпнах колата на 100тина метра, слязох пак, теглих им всички възможни п*тки майнии... и всеки по пътя си.
Та ме доядя страшно много тогава, хем е виновен, да ми беше махнал с ръка през прозореца, майната му, на всеки се случва да греши, ама той не стига, че се поср*л, ами и слиза да бие, другия и той, че и с трабите и за кого слизат? За мене... дето сигурно само единия ще ме изтърсва с голи ръце, АМА големите мъже... Ей тогава много ме доядя, че нямах нещо за стрелкане, само така да им се мерне, та да ги видя как щяха да се върнат с трабичките си обратно в тира и да си продължат по пътя... Хем щяха да имат 1 наум за следващия път.
Да е*а и...

Почти никога не се е налагало да слизам, затова и нямам нищо около себе си, в багажника имам "сопичка" ножче и гаечен, ама те са за други неща.
Но веднъж много съжалих, че нямам нещо под ръка, което да стреля...
Карам си лятото, отивам на работа, към морето, първият ми работен ден... на въпросната работа.
Карам в едно село по пътя, пред мен тир... кара с 40, на мен не ми се влачи, пускам мигача и на 4та с 40 с 20ката... лека полека си изпреварвам, видимост имам перфектна и много напред, по едно време тира взе да ме свива... както съм му на средата някъде и започва да завива в отсрещната лява пресечка, гледам мигач няма, чуквам му клаксоса да се освести, поне в огледалото да види, че има кола...
Нашия спира, слиза, от другата страна още 1 се показа... възрастни (за мен) мъже на по 40 и нагоре години с железата в ръцете и се засилват към мене... (аз дрисльо на 21...) И ме ругаят... слизам и аз, мега изнервен и почвам да му буча(на шофЕра), нали огледалце, мигач това онова, чувал ли си ги тея?! Ама така от разстояние му говоря, тия се засилват към мене доста заплашително, а на мене бой не ми се яде, дръпнах колата на 100тина метра, слязох пак, теглих им всички възможни п*тки майнии... и всеки по пътя си.
Та ме доядя страшно много тогава, хем е виновен, да ми беше махнал с ръка през прозореца, майната му, на всеки се случва да греши, ама той не стига, че се поср*л, ами и слиза да бие, другия и той, че и с трабите и за кого слизат? За мене... дето сигурно само единия ще ме изтърсва с голи ръце, АМА големите мъже... Ей тогава много ме доядя, че нямах нещо за стрелкане, само така да им се мерне, та да ги видя как щяха да се върнат с трабичките си обратно в тира и да си продължат по пътя... Хем щяха да имат 1 наум за следващия път.
Да е*а и...

E34, E38
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Най- доброто средстсво за противодействие на комплексарите на пътя си остава от 3-те най- дългия пръст 

Никой не мое ма връне на селу!
- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
PIONEER написа::mhihi:
Така си е...разкри ме.Нереален фен съм на Мерцедес.Сами наритахме Жигулито,за да имаме повод да се скараме с тия културни и спокойни хора хора,защото много им завидяхме за колата дето дори не е тяхна,а са взели от някой техен познат...Сигурно трябваше да ги поканим и на масата ни да ги нахраним и напоим,че и някоя сви*ка да им врътнем![]()
В тоя ред на мисли като ти си изтипосал в профила си М5,Х5 и аз го тълкувам като комплексарщина.Напиши БМВ да е ясно,че имаш и толкова.Какво значение има дали е 520 или М5...ама важно е да се подчертае,че не е какво да е ами М-ка![]()
![]()
Както и да е бъди жив и здрав
Явно съм нацелил болна за теб тема щом така реагираш! Това е истината! А за проблема че съм написал какво карам се обърни към администраторите на форума. Това поле не е напраено да напиша "БМВ" защото целия форум е на БМВ! Това поле е направено за да си напишеш модела на БМВ-ето което съм направил аз! Ако те боли имаше раздел за препоръки към форума!

Последна промяна TPAKTOP на 09 Яну 2011, 19:59, променена общо 1 път

- PIONEER
- ентусиаст
-
За 3г. на пътя и 1 във форума много ги разбираш нещата 
Ще се съглася с теб ако това ще ти даде покой и не смятам да ти отговарям повече на оффтопика

Ще се съглася с теб ако това ще ти даде покой и не смятам да ти отговарям повече на оффтопика

8.32