Средства за самоотбрана
Модератор: Общи модератори
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Средства за самоотбрана
Покрай тая тема за бакшиша почнах да се чудя носите ли си разни неща в колата за самоотбрана.
Покрай мен не се сещам за човек,който няма я някакъв нож,тръба или бухалка из колата.Други си имат законно притежавани пистолети и така си бръмчат уж за по-сигурно.
Аз пък нищо от гореизброените оръжия нямам.Имам под седалката единствено ключе 10 за акумулатора за всеки случай.
Малко ли хора се избиват с тия коли,че и да се мушкаме и гърмим по кръстовищата.
Смятам,че полицията трябва да претърсва и автомобилите при проверка за такива неща и да го конфискува
Какво е вашето мнение?
Покрай мен не се сещам за човек,който няма я някакъв нож,тръба или бухалка из колата.Други си имат законно притежавани пистолети и така си бръмчат уж за по-сигурно.
Аз пък нищо от гореизброените оръжия нямам.Имам под седалката единствено ключе 10 за акумулатора за всеки случай.
Малко ли хора се избиват с тия коли,че и да се мушкаме и гърмим по кръстовищата.
Смятам,че полицията трябва да претърсва и автомобилите при проверка за такива неща и да го конфискува
Какво е вашето мнение?

8.32
- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Re: Средства за самоотбрана
Нищо не нося
Освен ако не се брои кръстачката за гумите...ама то докато стигна до нея 
Освен ако не се брои кръстачката за гумите...ама то докато стигна до нея - saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Класиката си е класика
Последна промяна saleen на 20 Яну 2011, 17:07, променена общо 2 пъти
Никой не мое ма връне на селу!
- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
Аз не виждам какво ще ме накара да ударя човек с такова нещо, освен ако и той не държи. А ако го пратиш въпросния в инвалидна количка за цял живот, на кого ще му тежи после?
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Под седалката на пасажера, където седя все още аз, имам една бухалчица, дървена, един приятел ми я направи. Седи там за всеки случай, досега не е използвана и се надявам да не я използвам, но застраши ли някой с каквито и да е действия моето семейство, ще я използвам някъде по тялото! Иначе доста познати си имат я някоя такава бухалчица, я някой по голям ключ 
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Гледах един филм, на който показаха как във шофьорската врата на Ролс-Ройс Фантом има вкарано в специална кухина нещо подобно на метална палка, която се вади при нужда при отваряне на вратата, много практично 
- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20, M57D30
- Мечтае да кара: MKA
- Детайли за колата: ниска и бърза
saleen написа:Гледах един филм, на който показаха как във шофьорската врата на Ролс-Ройс Фантом има вкарано в специална кухина нещо подобно на метална палка, която се вади при нужда при отваряне на вратата, много практично
Това май е чадър
- Bimmer_E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 Turbo
saleen написа:Гледах един филм, на който показаха как във шофьорската врата на Ролс-Ройс Фантом има вкарано в специална кухина нещо подобно на метална палка, която се вади при нужда при отваряне на вратата, много практично
В тоя завадския отвор Ролс Ройса излиза с чадър от звода.

- saleen
- старши ентусиаст
-
Може и да сте прави, ама кой знае може пък да инжектира рицин, като този, с който убиха Георги Марков 

Ако не бройм в багажника железата, под задната седалка имам пожарогасител.
В ладата има към 25 санта нож под шофьорската седалка. Него не бих го използвал.
П.П.: А къв бой ще е, ако мога да отида до багажника?!
Според мен по-интересен въпрос е как бихте реагирали???
В ладата има към 25 санта нож под шофьорската седалка. Него не бих го използвал.
П.П.: А къв бой ще е, ако мога да отида до багажника?!
Според мен по-интересен въпрос е как бихте реагирали???
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Ми аз гледам да не влизам в конфликти много.Първо,че без това цялото ежедневие е толкова напрегнато,второ че не искам заради някоя простотия да пострадам и да докарам притеснения на близките си най-вече,а и за някакво засичане никой разумен човек не иска да има здравословни проблеми за цял живот.
Гледам да си повтарям като някой ме засече или направи простотия,че той не е виновен,че не му се отдава карането...дето се викаше Господи прости му той не знае какво прави
Гледам да си повтарям като някой ме засече или направи простотия,че той не е виновен,че не му се отдава карането...дето се викаше Господи прости му той не знае какво прави

8.32
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
PIONEER написа:Ми аз гледам да не влизам в конфликти много.Първо,че без това цялото ежедневие е толкова напрегнато,второ че не искам заради някоя простотия да пострадам и да докарам притеснения на близките си най-вече,а и за някакво засичане никой разумен човек не иска да има здравословни проблеми за цял живот.

Maverick_VS написа:PIONEER написа:Ми аз гледам да не влизам в конфликти много.Първо,че без това цялото ежедневие е толкова напрегнато,второ че не искам заради някоя простотия да пострадам и да докарам притеснения на близките си най-вече,а и за някакво засичане никой разумен човек не иска да има здравословни проблеми за цял живот.
Особено в София ако караш редовно, то всеки ден по 2-3 пъти поне трябва да се стига до бой, ако всеки тръгне до излиза. Ама то си е до възпитание и интелект, де
Напълно подкрепям! Ще е хубаво повече хора да отговорят, ако някой слезе и започне да налита на бой какво биха направили? Също биха ли слезли първи?
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Една хубава телескопична палка ми е постоянен спътник. Не ми се е налагало да я ползвам (макар че веднъж бях близо) и се надявам и за в бъдеще да не ми се налага. Обаче обичам да съм подготвен.
Si non confectus, non reficiat.