Плана "Ран-Ът"
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Плана "Ран-Ът"
http://www.bgsviat.narod.ru/ Извинявам се че е насочена към БМВ темата,но мисля че е много интересна и касаеща целия ни народ-как мислите,дали това е истина и възможно ли е някой голем да ни прави на стадо??Много съм потресен от тея сведения,ако са истина.
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
Re: Плана "Ран-Ът"
ти сигурно се бъзикаш?
да не си сляп за това, което става наоколо, че да питаш дали е истина?
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Хаос написа:ти сигурно се бъзикаш?
Не бе човек,не съм сляп,напротив,ясно ми е много добре в каква страна живеем,ама просто не мога да проумея,че това е планирано,а не просто недостатък на управляващите ни!!!Разбираш ли?Аз трагедията в България я виждам много добре....
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
Теория на конспирацията .... историйка съшита с бели конци и тнт... общо известни факти се нагласят и изопачават с цел доказването на дадена хипотеза.
П.С. Най-долу на сайта има един гиф The Jew интересно кой самозабравил се расист го е плеснал там
Болни мисли на един болен човек, половината от цитираните журналисти/коментатори са бивши партийни членове
П.С. Най-долу на сайта има един гиф The Jew интересно кой самозабравил се расист го е плеснал там

Болни мисли на един болен човек, половината от цитираните журналисти/коментатори са бивши партийни членове
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Планът си е в действие а Бойко като чу 2011 и рече " Нека бъде овеличаване на всичко що народа ни тачи. Хляб, бензин и уважение от всички само аз ще получа! "
- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
..."олио да ги попари всичките"......
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Ми то всичко в тая държава си е унищожено-здравеопазване, образование, култура, щото начело само кратуни...прост народ лесно се управлява, а новият "Голям брат" няма интерес от силни и мислещи нации.
Никой не мое ма връне на селу!
7 мнения
• Страница 1 от 1