часовник
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
часовник
Колеги ,как да си настроя часовника на дисплея ?
Лятото го настройвах с врьтките на таблото,но сега е зима и ми показва отрицателна температура само.
Дори в сервиза на БМВ ми казаха че требвало да станат положителни градусите за да се настрои на часовник.
А от ключето за мигачите не излиза нищо.модела е 46 бензин 00г 150 кс.
Лятото го настройвах с врьтките на таблото,но сега е зима и ми показва отрицателна температура само.
Дори в сервиза на БМВ ми казаха че требвало да станат положителни градусите за да се настрои на часовник.
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Re: часовник
На лоста на мигачите имаш копче къде пише БК нали?По принцип от там се сменя какво да пише на таблото,ама щом си имал часовник а сега е температурата значи трябва го имаш това копче.Иначе от врътката на таблото се настойва часовника!И на мене като е студено първо ми показва градусите ама като натиснеш копчето БК трябва се промени дисплея.
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
viewtopic.php?f=34&t=116080
Тук има инфо.
Тук има инфо.
така от лосчето се променя но не и при мен ,вероятно е имало интервенция от предишния собственик.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Ти имаш ли въобще копче с надпис БК на лостчето за мигачите ?
Да не би да имаш проблем със самия бутон и да не можеш да преместиш показанието на борд компютъра
Да не би да имаш проблем със самия бутон и да не можеш да преместиш показанието на борд компютъра
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
nikim69 написа:Колеги ,как да си настроя часовника на дисплея ?
Колега би ли споделил кой е този БМВ сервиз?
И лятото като са положително температурите какво ти показва?
По принцип няма нищо общо външната температура с настрйката на часа

- kriso85
- старши ентусиаст
-
Колега щом като натискаш копчето БК не се сменят показанията , най-вероятно проблема е в него.
Виж в темите за монтаж на борд компютър има доста инфо как да демонтираш лостчето (даже и клипчета в ютубе има) и провери дали някъде няма проблем с връзката
ПП: самото копче БК "цъка" ли като го натискаш
Виж в темите за монтаж на борд компютър има доста инфо как да демонтираш лостчето (даже и клипчета в ютубе има) и провери дали някъде няма проблем с връзката
ПП: самото копче БК "цъка" ли като го натискаш

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 3,5d
Дори и бутона на лостчето да не работи, часовника се показва и на радиото, независимо от БК. Така, че би трябвало да може да се свери като се ползва дисплея на радиото. Ако и така не става, значи наистина проблема е в таблото.
Бутона на лостчето за мигачите не мисля, че може да влияе по някакъв начин, още повече пък да се развали (освен ако не е строшено цялото лостче).
Бутона на лостчето за мигачите не мисля, че може да влияе по някакъв начин, още повече пък да се развали (освен ако не е строшено цялото лостче).
Сервиз Даскалов струва ми се на изхода от гр.Русе,лятото си работи часовника и го сверявам от двете лосчета на дисплея.А лявото лосче за мигачите цъка но без резултат/не сменя показания/.
Сега се чудя струва ли си за настройка на часовника да си отварям ключето.
- NIKMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46i
nikim69 написа:Сервиз Даскалов струва ми се на изхода от гр.Русе,лятото си работи часовника и го сверявам от двете лосчета на дисплея.А лявото лосче за мигачите цъка но без резултат/не сменя показания/.
Колега, не се разбра, като се стопли времето и автоматично ти се появява часовника и можеш да го свериш. А когато станат минусови температури ти излизат градусите. Баси автоматика.
От моя борд комп. при натискане на лостчето излиза на дисплея външна температура, моментен разход, за колко км. има бензин, средна скорост и часовник. Когато е на часовник се сверява.Колеги, които нямате активен БК какво ви излиза на дисплеите

- kriso85
- старши ентусиаст
-
Струва си да оправиш проблема, защото така не виждаш информацията от борд-компа, щом не се сменят показанията.
В Русе си мисля, че имаше колега който разбира
ВРперформънс , свържи се с него
В Русе си мисля, че имаше колега който разбира
Последна промяна kriso85 на 09 Яну 2011, 14:06, променена общо 1 път

- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
nikim69 написа:Сервиз Даскалов струва ми се на изхода от гр.Русе,лятото си работи часовника и го сверявам от двете лосчета на дисплея.А лявото лосче за мигачите цъка но без резултат/не сменя показания/.
Ти пък си намерил в кой сервиз да отидеш
- DoesNot
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: Mtech, Manual, Black Sapphire
За мене не работи бутона на лостчето. Защото аз си го обяснявам така, като падне темп под 3C пищи и автоматично му показва температурата(предупреждава за опасност от заледяване) и неможе да се върне на часовника поради неработещия бутон. А лятото като температурата е над 3C си показва часа 
- katronski_br
- ентусиаст
-
- Кара: с кеф...
- Мечтае да кара: МИГ29
- Детайли за колата: Е90 бензин 129 к.с. 2007.
лоста е проблема
той не работи
всъщност на колите без борд комп. и съответно без лостче какво им показва нормално на таблото???
той не работи
всъщност на колите без борд комп. и съответно без лостче какво им показва нормално на таблото???
В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2