Нов тук с ново Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
60 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Нов тук с ново Е36
S7 написа:Много е арназатъмни и мигачите и ще стане още по голям бяс
да ма като ги смени, а не с разни спрейчета, фолиа и глупости.. а най-добре амбер

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Компакта си е Компакт
,не ги слушай да затъмняваш
.Да ти е честита 

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Bimmer_E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 Turbo
- delas_328
- ентусиаст
-
- Кара: 24 Клапанова гад!!!
- Мечтае да кара: М3 Е36 3.2
Честито и от мен и със здраве да си я караш 

По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик!
- jlpetkov
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW X5 M
- Детайли за колата: блъсната E36 318ti, '95
Благодаря за радушното посрещане.
Честно казано по скоро се замислям за веждички. Харесах си едни в темата със снимките.
Колкото до шпера, наистина е голямо удоволствието от карането с него. Задницата си е доста палава и не дава да настъпиш по сериозно без да се юрне нанякъде.
Успях вече да се врътна на 270 градуса на един завой, но още и свиквам на управлението, доста е различно от карането с предно предаване.
Ще пусна и още снимки като я поизмия, че в това време навън вече е омазана до покрива.
JOGI написа:S7 написа:Много е арназатъмни и мигачите и ще стане още по голям бяс
да ма като ги смени, а не с разни спрейчета, фолиа и глупости.. а най-добре амбер
Честно казано по скоро се замислям за веждички. Харесах си едни в темата със снимките.
Колкото до шпера, наистина е голямо удоволствието от карането с него. Задницата си е доста палава и не дава да настъпиш по сериозно без да се юрне нанякъде.
Успях вече да се врътна на 270 градуса на един завой, но още и свиквам на управлението, доста е различно от карането с предно предаване.
Ще пусна и още снимки като я поизмия, че в това време навън вече е омазана до покрива.

- bojanov-is
- младши ентусиаст
-
Честито и от мен колега много безавариини км ти пожелавам.Иначе тоя компакт се продаваше по едно време и тук във форума и е доста добър 

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Много готин контакт. Да си се гледате заедно и в сервиз да стъпвате само за смяна на консумативи ! 

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- kik_777
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36-ци
- Мечтае да кара: e30-ка
Бива си го компакта колега 

*93 Е36-coupe 318is... *95 E36-coupe 320i... *96 E36-coupe 320i... *97 E36-sedan 320i...

- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
jlpetkov написа:Здравейте колеги от новобранеца.
Съвсем отскоро се сдобих с първата си Истинска кола и вече съм върл фен на марката (досега съм карал разни други аудита и фордове).
Искам да споделя радостта от придобивката си с вас и дано не ставам досаден.
Красавицата е 318ti '95 набор и е със шпер, М визия и полукожен рекаро салон![]()
Надявам се тук да намеря съмишленици и много полезни съвети,за което Благодаря предварително!
Тва не е ли на Дикто старата

- Snoop
- младши ентусиаст
-
- Кара: засилен дизел
- Мечтае да кара: на Шаро поршето
- Детайли за колата: TOP!!! FULL!!! MPACK!!! Всички екстри за модела! :D :D :D
Джантата е малко грозна, иначе компактчето е бижу, поздравления за придобивката. 

Аз и ти сме луд-ни-ца...

- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
jlpetkov написа:Благодаря за радушното посрещане.JOGI написа:S7 написа:Много е арназатъмни и мигачите и ще стане още по голям бяс
Абе ти внимавай с тези дрифтове че съм виждал вече такова БМВ в мантинелата,аз даже бях в него на предна дясна седалка,моето усещане беше по яко даже

- //RaDo
-
328i
-
- Кара: E36 M3 EVO, Е39 530 D Touring
- Мечтае да кара: 318is
- fenixsz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d
- Мечтае да кара: M
S7 написа:Абе ти внимавай с тези дрифтове че съм виждал вече такова БМВ в мантинелата,аз даже бях в него на предна дясна седалка,моето усещане беше по яко даже
+1 Трябва много да се внимава и ако се правят щуротии, то е препоръчително на писта или на празно пространство. Ако е млад шофьор (до 3-4 години опит), често се правят по-големи глупости, тъй като явно младите, включително и аз бях така, изпитват фалшива сигурност в това, което правят...
Иначе колега, добре дошъл в сектата на КоНтактите

DriveCalc.com/bg
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
честито, със здраве да си я караш
да наблегнеш на опознаването, понеже моята още ме изненадва, за последно преди 15 мин, а не е като да не я карам

да наблегнеш на опознаването, понеже моята още ме изненадва, за последно преди 15 мин, а не е като да не я карам

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
60 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4