Ксенон
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Ксенон
Привет Колеги,
Тази сутрин левия фар не запали.. от известно време светеше и по слабо, но днес отказа. След това го пробвах пак и се включи но светеше лилаво и явно е към края на живота си.
Та имам няколко въпроса :
- фабричните ксенонови крушки за фейса са D2-S на philips ili ?
- препоръчайте какви крушки да си сложа на колко К и колко W и други подробности ако се сещате
- тези евтините гледам че има за по 60 лв Д2С крушки те стават ли за нещо изобщо
поздрави!
Тази сутрин левия фар не запали.. от известно време светеше и по слабо, но днес отказа. След това го пробвах пак и се включи но светеше лилаво и явно е към края на живота си.
- препоръчайте какви крушки да си сложа на колко К и колко W и други подробности ако се сещате
- тези евтините гледам че има за по 60 лв Д2С крушки те стават ли за нещо изобщо
поздрави!
Re: Ксенон
xerial написа:Привет Колеги,
поздрави!
Разбира се, че стават! Оригиналните кружки, ако не се лъжа са 4300К. Няма смисъл според мен да се набутваш с много пари за кружки! Може дори да си купиш нови две било то 4300 или 5000 калвина от евтините, а твоята да си я държиш за резервна. Така хем ще е оеднаквен цвета и на двата фара, хем ще имаш винаги под ръка една, за да си нямащ проблеми с пътните полицаи! Вече има достатъчно качествени продукти на неоригинални фирми, които пак са си УВ защита и т.н. В крайна сметка ти сам си преценяваш!
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
slitter е прав...и аз не смятам, че 200-300 лева за Филипс си заслужава...
Колеги във форума продават, аз ти казах нещо по телефона - ориентирай се в тази насока
Колеги във форума продават, аз ти казах нещо по телефона - ориентирай се в тази насока

- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Аз от 2 години си карам с тези от по 60 кинта и нямам никакви грижи 

- xerial
- старши ентусиаст
-
Намерих D2S крушка на Philips с някакви защити против друсане
на 35W за 120 кинта чисто нови и май ще се ориентирам към тях .. 

xerial написа:Намерих D2S крушка на Philips с някакви защити против друсанена 35W за 120 кинта чисто нови и май ще се ориентирам към тях ..
Osram или Philips всичко друго е компромис. А и не са чак толкова скъпи. Пробвах с китайски(боклук), после с Bosch(боклук) изкара няма и година и накрая сложих Osram, но не както е оригинално OSRAM XENARC, а OSRAM XENARC COOL BLUE INTENSE. Светлината е с темпетатура 5000К и светлинен поток 3200 лумена.
- xerial
- старши ентусиаст
-
Ами незнам гледам и тия Luxima уж D2S на 4300К бил като ОЕМ-а
а може ли да се сложи 55W вместо 35 и каква е разликата ?
а може ли да се сложи 55W вместо 35 и каква е разликата ?
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Не слагай 55W ще прецакаш рефлектора.
Карай си с 35W,на Луксима съм чувал доста противоречиви мнения.Моите оригинални ги смених с едни от Англия,правени по лиценз на Филипс и до сега(повече от 1 година) не съм имал проблеми.
Карай си с 35W,на Луксима съм чувал доста противоречиви мнения.Моите оригинални ги смених с едни от Англия,правени по лиценз на Филипс и до сега(повече от 1 година) не съм имал проблеми.
- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
Колега, сподели де, какви са тея по лиценз на Филипс, и от къде могат да се купят, съответно на каква цена.
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Оригинални се слагат Осрам и Филипс.
Ако искаш хубава крушка Орсам е правилния избор. Ако си решил да взимаш само една крушка ще ти кажа също така че ще имаш разлика в цветовете каквато и марка да вземеш за това си вземи две крушки и си остави едната резервна
Ако искаш хубава крушка Орсам е правилния избор. Ако си решил да взимаш само една крушка ще ти кажа също така че ще имаш разлика в цветовете каквато и марка да вземеш за това си вземи две крушки и си остави едната резервна

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- xerial
- старши ентусиаст
-
ludia написа:Оригинални се слагат Осрам и Филипс.
ДА със сигурност ще взема 2 и едната в жабката, че сега се оглеждам за ушаци като лалугер

Въпроса е дали 120 за 2те или 120 за 1та

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Retrofit написа:Колега, сподели де, какви са тея по лиценз на Филипс, и от къде могат да се купят, съответно на каква цена.
Магазина се намира в Унгария и доста добре изглеждаха в кутията,само по интернет мога да се купят,поне тук не съм ги виждал
- xerial
- старши ентусиаст
-
А някой да знае нещо за това http://www.inesauto.com/product.php?iid=476&so=1
Ако разликата спрямо китайските е като при колите - Корейски с/у Китайски то това май е оферта
въпреки че името EagleEye не ми вдъхва доверие 
Ако разликата спрямо китайските е като при колите - Корейски с/у Китайски то това май е оферта

- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
Колега имал съм точно корейски ксенон EaglEye и е много качествен, страшно доволен бях от тоя ксенон, за две години нон стоп пуснати фарове, ни баласт изгоря, ни крушка си промени цвета или осветеността...
По принцип корейските ксенони ги водят по качествени.
По принцип корейските ксенони ги водят по качествени.
- Stoicho
- член на клуба
-
- Кара: само 2 вратки
Марката е корейска...такива имахме на една служебна Е39-ка....не са лоши,но не знам колко си заслужават цената спрямо някой китаец 

"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава.А.Б."
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2