Пловдив-сбирки?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
carmanf1 написа:И аз съм на ОМВ в неделя
Никой не познавам,ма се надявам да се запознаем.
Бъди сигурен че ще се запознаем-то и аз съм горе-долу като теб,
няколко човека познавах, но от толкова време не съм ходил на сбирка, че се забравихме с тези които се събирахме!

ПС Смятам да мина в неделя!(ако не мине котка път)!

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
- prostia
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 e30 e38
и ас мисля да намина само да го открия това ОМВGeorgi написа:BMW lover написа:Явно ще сме бая тия където никой не познават
Нови ентусиасти са винаги добре дошли
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Аз за втори път ще попитам - решено ли е вече, за да сменя локалните сбирки. Или пак си правите гаргара и после на сбирката ще са само Жоро и Жокера.
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Dimitar написа:Аз за втори път ще попитам - решено ли е вече, за да сменя локалните сбирки. Или пак си правите гаргара и после на сбирката ще са само Жоро и Жокера.
Те са достатъчен фактор-супер сериозни !
Цъкни темичката за новата явка!

Good Luck
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Какво се разбърза бре Мите ? Ние още не сме отишли да видим за какво иде реч ти вече тръгна да сменяш локалните сбирки .Чакай да мине сбирката ако има такава и после ще се изясни там ли остават или ще се мисли друго място.Както знаеш нямаме големи успехи със сбирките по бензиностанцийте.Потърпи още 2-3 дни и ще се изясни.А ако искаш и намини , няма да те изгоним я

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
Georgi написа:vasil088 написа:И аз ще дойда (за втори път) със сигурност в неделя.ОМВ-то си е най доброто място и Georgi много добре го е измислил
Не съм го измислил аз.Някой го предложи.Даже не знам вътре има ли каде да се седне.
Има много място за сядане и е удобно.Аз всеки ден минавам от там почти и мисля че ще се хареса на всички

Georgi написа:Надявам се тази неделя отново да сме мощна група и да можем да се опознаем с новите хора,което за съжаление не стана миналият път поради липса на свободни места.Пък и можем да помислим за някое мероприятие например.....Само дето е малко ладно....
Пак на същото място ли?Кажи дата и точен час да е ясно?