Нова година, нов събор
Модератори: mitaka7, Общи модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Очаквам с нетърпение тазгодишния БМВ събор! Много добро стана миналата година, страхотни спомени за цял живот ми останаха от Арбанаси:) Пловдив е добро предложение, мен най-удобно би ми било във Видин
, но тук е абсолютна мизерия. Надявам се като се вземе някакво решение по от рано да се даде датата и подробности, за да имат време хората да посъберат пари и да се организират.

BMW only!
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
в Пловдив не е лоша идея а за Сливен ако говорим сериозно наистина има много добро летище и по принцип във събота се правят там гонки ама когато е топло времето има достатъчно място за дрифтове донъти бърн аути драг и така нататък има доста добри хотели например на Лечков хотела

- stevie_v_dj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 M54,B22 '05 Тouring
- Детайли за колата: Е46 M54,B22
То и в Бургас е гот да се съберем ама то май става като във Велинград и за някой бая километри ще им се навъртят Така 4е по добре към средата на страната да се съберем
BMW - Един живот не стига
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
аз ви викам,че местото е Божура,ама оно,рупа ли,рупа 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Гост
-
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Идеално за нас.....4имата 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Пловдив именно за това го подкреям - защото е в централна България и ще е удобно на хора от цялата страна да отидат там, пък и има много готини заведения там, не знам за гонки дали има, но все ще се намери нещо:) Между другото, малко ако може да си върна думите назад за Видин, защото поразпитах тук там и си промених мнението. Знам, че Видин е далече почти за всички, но имаме изоставена самолетна писта, чийто отговорник е наш приятел и можем да я освободим за неограничено време (не, че е заета, но дори ще е легално за бутилка водка:) ) Имаме доста добро хотелче, което може да събере много народ, но не помня как точно се казваше, имам готини кафененца, кръчми. Имаме крепост "Баба Вида" на брега на Дунав. И все пак помислете и за тук - пистата е много привлекателна идея!
BMW only!
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
не не
В никакъв случай да не е Пловдив.Така се губи тръпката от пътуването
, а и Пловдив е голям и вече почти като софия претъпкан град
.Някъде далеч на тихо и спокойно местенце най-добре

Re: не не
BMW lover написа:...Така се губи тръпката от пътуването..
Так си е. Най-силните ми емоции от миналата година са пътуването по магистралата в колона. Това нещо не може да се опише, трябва да се почуства.

- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
Аз също си мислех за някой град, който е централно разположен на картата, а понеже миналата година съборът беше В. Търново/Г. Оряховица се замислих за Пловдив, както виждам и други хора са привърженици на идеята. Иска ми се и аз да мога да дойда на съборът и се бях зарекал от миналият, но всичко се случва, не мога да знам след време как ще съм с парите, дали няма да имам някакви неотменими ангажименти
ПП Дано това не е така и да успея да дойда.

ПП Дано това не е така и да успея да дойда.
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
(мисля, че може да излезе малко спамерски пост, но чувствам нужда да го напиша
)
mika - да ти кажа това драг писта и писта за обиколки, поне на мен не ми се вижда в категорията "само"
това е един голям плюс. Представи си 10 човека да кажем от клуба/форума да се пуснат на импривизирано състезание по обиколки
Малко риковано, но забавата от това е ...
Кръчмите ... мм
Като Обекти и разположение Пловдив ми се вижда добър избор.(мои мисли, не налагам мнението си на никого)

mika - да ти кажа това драг писта и писта за обиколки, поне на мен не ми се вижда в категорията "само"

Кръчмите ... мм

Като Обекти и разположение Пловдив ми се вижда добър избор.(мои мисли, не налагам мнението си на никого)
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Моето мнение е да го направим далеч от София
ето,че има хора от цялата страна,които искат да се присъединят,все някога на някого ще му е далеч,НО събора е веднъж годишно и според мен не трябва да се чува думичката "далече ми е"
Аз предлагам в Обзор да го направим мероприятието
Нека тази година да бъде на морето например,хотели има,нека скучните стартове да бъдат заменени с майсторрско кормуване
перфектната отсечка е Обзор
КК"Слънчев Бряг"
37 км
всеки може да натиска 2 педала и да превключва скоростния лост,но не е това истината
Нека да видим на какво са способни хората с големите претенции тук във форума - най-вече Софиянци
Дори ако не това,нека бъде нещо по-различно от общата практика
Георги Пенчев

ето,че има хора от цялата страна,които искат да се присъединят,все някога на някого ще му е далеч,НО събора е веднъж годишно и според мен не трябва да се чува думичката "далече ми е"

Аз предлагам в Обзор да го направим мероприятието

Нека тази година да бъде на морето например,хотели има,нека скучните стартове да бъдат заменени с майсторрско кормуване

Нека да видим на какво са способни хората с големите претенции тук във форума - най-вече Софиянци

Дори ако не това,нека бъде нещо по-различно от общата практика

Георги Пенчев
Последна промяна Penchev на 06 Яну 2006, 19:18, променена общо 1 път
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3