Полиране
Модератор: bum_bum
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMWPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: колко да кара
- Мечтае да кара: Е34-540
- Детайли за колата: То кола ли е чудо ли е
Полиране
Въпросът ми е следния ,мисля да си дам колекторните траби на един приятел да ги полира някой може ли да ми каже какъв ще е ефекта и има ли смисъл и също така някаде из форума видях за някакъв двигател с полирани колектори и полирана глава или нещо такова и ме интересува кое още мога да полирам по мотора
???
???

<<<DRIVE BMW ONLY>>>
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
капака на клапаните + 20 катъра 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- BMWPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: колко да кара
- Мечтае да кара: Е34-540
- Детайли за колата: То кола ли е чудо ли е
аи секана
Юзър написа:капака на клапаните + 20 катъра
сериозно

а ефекта от колекторите?
<<<DRIVE BMW ONLY>>>
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
Re: аи секана
BMWPower написа:Юзър написа:капака на клапаните + 20 катъра
сериозно
а ефекта от колекторите?

Re: Полиране
BMWPower написа:Въпросът ми е следния ,мисля да си дам колекторните траби на един приятел да ги полира някой може ли да ми каже какъв ще е ефекта и има ли смисъл и също така някаде из форума видях за някакъв двигател с полирани колектори и полирана глава или нещо такова и ме интересува кое още мога да полирам по мотора
???

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
BMWPower написа:Въпросът ми е следния ,мисля да си дам колекторните траби на един приятел да ги полира някой може ли да ми каже какъв ще е ефекта и има ли смисъл и също така някаде из форума видях за някакъв двигател с полирани колектори и полирана глава или нещо такова и ме интересува кое още мога да полирам по мотора
???
зависи изглаждането със ситна шкурка на груби повърхности и ръбове от отливки и напсването на колектори с глава и фланци има някакъв ефект..докато огледално полиране особенно при карбуратори в повечето случаи вреди
" on stages where we ran 4 bar boost in qualifying, it was a case of closing your eyes, and praying that it would stay pointed straight ahead"
V_G_Z написа:BMWPower написа:Въпросът ми е следния ,мисля да си дам колекторните траби на един приятел да ги полира някой може ли да ми каже какъв ще е ефекта и има ли смисъл и също така някаде из форума видях за някакъв двигател с полирани колектори и полирана глава или нещо такова и ме интересува кое още мога да полирам по мотора
???
зависи изглаждането със ситна шкурка на груби повърхности и ръбове от отливки и напсването на колектори с глава и фланци има някакъв ефект..докато огледално полиране особенно при карбуратори в повечето случаи вреди
Имам известно наблюдение - аз случай да вреди не съм виждал като говоря за огледално полиране особенно при карбуратори но на мотори ... няма значение - утре ще ви поснимам малко че днеска свърши батерията
[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
дай му Бууст ве,Ебем ти и полирането 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Карбуратор е това, дето смесва въздух и бензин в опреселено съотношение, взависимост от режима на работа на ДВГ, характеризира се с възд. отношение алфа. Това представлява число без измерение и е теоретично необходимото кол.въздух за изгарянето на един кг гориво разделен на действителното, постъпилото в ДВГ. Бива алфа<1 - богата смес - повече гориво, алфа>1 - бедна смес и алфа=1 нормална. В карбуратора има уск.помпа, икономайзер, иконостат и още един куп бъзикни, обаче въпреки това пак е по зле от инжекциона, за това говорят жсички нови бензинови мотори. Ох заболяха ме ръцете.
AcoTo®
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2