Превключване предавки при мокро време
Модератор: Технически модератори
			8 мнения
			 • Страница 1 от 1

Превключване предавки при мокро време
Здравейте и ЧНГ!
Тия дни при мен се задълбочи следния проблем: При мокро време е невъзможно да включа 1-ва предавка. Бутам в 3-та и после на 1-ва и така става. Не го прави постоянно, но най-често когато е мокро времето.
Къде може да е причината ?
Колата е Е34 02/90г М20Б20 с ръчни предавки.

Тия дни при мен се задълбочи следния проблем: При мокро време е невъзможно да включа 1-ва предавка. Бутам в 3-та и после на 1-ва и така става. Не го прави постоянно, но най-често когато е мокро времето.
Къде може да е причината ?
Колата е Е34 02/90г М20Б20 с ръчни предавки.
- Tod
- ентусиаст
- 

- Кара: M3 и Volvo XC70
По-скоро е съвпадение!  Не съм от знаещите но проблема ми се струва чисто механичен. Влагата влияе на електрониката.
  Не съм от знаещите но проблема ми се струва чисто механичен. Влагата влияе на електрониката. 
			 Не съм от знаещите но проблема ми се струва чисто механичен. Влагата влияе на електрониката.
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
		Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- dizelboy
- старши ентусиаст
- 

нее така про сухо време по малко сменяш скоростите а при мокро пове4е оба4е нее от това просто синхронизаторите или саединитела заминава

- BMW lover
- Любовника
- 

- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Евентуална причина  може да представлява студа но не и мокрото време.Притискател , феродов и зъбни колела : не виждам кое може да се влияе от влага.
Съвета ми е : при случай когато не влиза първа вкарай първо втора и и след това опитай на първа , друго много вероятно - съединител 

Аиде и успех

Съвета ми е : при случай когато не влиза първа вкарай първо втора и и след това опитай на първа , друго много вероятно - съединител

Аиде и успех

- His Shadow
- младши ентусиаст
- 

мда маслото може да е моя френд има Мерцедес 190Д и оня ден го дърпах   както си карал и спрял да зареди и упс не може да вкшчи на скорост напрао истинал ама са оказа че маслото е доста под нормалното ниво наля си и ся няма дертове а бтв преди тва малко трудно му включваха
 както си карал и спрял да зареди и упс не може да вкшчи на скорост напрао истинал ама са оказа че маслото е доста под нормалното ниво наля си и ся няма дертове а бтв преди тва малко трудно му включваха

както си карал и спрял да зареди и упс не може да вкшчи на скорост напрао истинал ама са оказа че маслото е доста под нормалното ниво наля си и ся няма дертове а бтв преди тва малко трудно му включваха
			8 мнения
			 • Страница 1 от 1