Golf R32 vs BMW 130i или как Голфи наказва една кафеварията

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от videlov » 31 Дек 2005, 9:52

афе тия от топ гиър са ментета .. просто никога не са харесвали бмв и определено са пристрасти:confused: вижте как са разпределили бмв в техния куул борд... няма нито едно куул бмв :lol:

http://www.bbc.co.uk/topgear/coolwall/uncool.shtml
http://www.bbc.co.uk/topgear/coolwall/s ... cool.shtml

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 31 Дек 2005, 13:26

За тях най-гадната кола е 911 с ляв волан. :shock: Ух, леле колко са сбъркани! :D

П.П. Най-лошото нещо, което може да се случи на една кола е да я направят автоматик и да и сложат десен волан! :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Golf R32 vs BMW 130i или как Голфи наказва една кафевар

Мнение от RAFF » 31 Дек 2005, 17:40

Niikoo_1 написа:дрън дрън

скии са бате, проблема на всички вас НЕпрогледналите е че смятяте че ние харесваме бмв заради това че биле много бързи и мноо вървяли. еми в грешка сте.казвал съм го много пъти и пак ще го кажа- дори и трабант да ме прескочи това няма да ме накара да променя мнението си за бмв.нямам нещо против другите марки автомобили и не смятам да налагам мнението си на другите, за това и сме различни личности за да имаме различни вкусове и предпочитания.но имам една молба- моля ви се спрете да ни занимавате с всяка нова информация относно това колко са бързи всички автомобили и колко са тромави бмв-тата.повярвайте ми това ни най-малко ни вълнува.
айде пийс

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кръгчета

Мнение от Niikoo_1 » 31 Дек 2005, 18:19

Виж сега RAFF мойте уважения, но това дето си го цитирал "ДРЪН, ДЪРН" май не е моя реплика има някаква грешка.

Аз не искам да карам никой да проглежда и никога не съм казал, че БМВ не ми харесва, и че са бавни и тромави и тем пободни. Напротив ФЕН съм на марката и затова чета доста неща от този форум. И другото което, че този форум е найстина качествен. И научих доста нови неща за БМВ, които не знаех а се сматах за знаещ за тези автомобили.
А това за голфи Р32 много ми хареса колата и не се въздържах, както и да е. Ако се абстрахираме от това, кое е по хубаво за мен Р32 е изключителен автомобил и само може да ме радва, че съм собственик ФВ. Поне няма ли някой, който да каже, че колата му харесва.
Айде и приятно изкарване на Новата година на всички дори някои да са се изнервили от моите постове - сори !!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ngc7052 » 31 Дек 2005, 18:34

Niikoo_1 написа:Виж сега RAFF мойте уважения, но това дето си го цитирал "ДРЪН, ДЪРН" май не е моя реплика има някаква грешка.

Аз не искам да карам никой да проглежда и никога не съм казал, че БМВ не ми харесва, и че са бавни и тромави и тем пободни. Напротив ФЕН съм на марката и затова чета доста неща от този форум. И другото което, че този форум е найстина качествен. И научих доста нови неща за БМВ, които не знаех а се сматах за знаещ за тези автомобили.
А това за голфи Р32 много ми хареса колата и не се въздържах, както и да е. Ако се абстрахираме от това, кое е по хубаво за мен Р32 е изключителен автомобил и само може да ме радва, че съм собственик ФВ. Поне няма ли някой, който да каже, че колата му харесва.
Айде и приятно изкарване на Новата година на всички дори някои да са се изнервили от моите постове - сори !!!

Р32 е наистина много добър автомобил аз го казах и в предишното си мнение, сега наистина няма какво да се увърта наистина видя се, че беше по-бърз от 130и!Само че гледната точка на повечето хора тук беше че просто 130и не е баварския еквивалент на Р32 ,тъй като няма да е топ варианта на модела както е Р32 за ФВ ,може би 130и отговаря повече на Голф ГТИ :roll: Айде със здраве ;)
But does a human form display to those who dwell in realms of day

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 01 Яну 2006, 14:58

ngc7052 написа:тъй като няма да е топ варианта на модела както е Р32 за ФВ ,може би 130и отговаря повече на Голф ГТИ :roll: Айде със здраве ;)

а 130-та кво прави с Голф 5 ГТИ нема да ти казвам.Отвява го като вятър прани гащи на простора.Дори го бие по-нисък разход,а в карането разликата е в голям плюс за БМВ-то най-вече в завойте ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

младши ентусиаст
Аватар
Кара: vRS

Мнение от THUNDER » 04 Яну 2006, 10:44

Темата май се изчерпи, но за тези като мен, които нямат възможност да теглят торенти и не са го гледали, ето линк да дръпнат материала:
http://www.racingflix.com/getvideo.asp?v=1391
Live and let Die!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кръгчета

Мнение от Niikoo_1 » 04 Яну 2006, 17:47

Най-добре някой да сложи катанеца, защото според мен темата се изчерпа и постовете почнаха да се повтарят, а даже има и юзъри дето май не четат предните постове ами само едно си знаят и това си пишат.

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 04 Яну 2006, 17:49

Ей, келешче, престани да дразниш!!! :evil:

ХАСАНЕ, КЪДЕ СА ТИ ОЧИТЕ :?:

Слави
Аватар

Мнение от © » 04 Яну 2006, 18:40

viper написа:Ей, келешче, престани да дразниш!!! :evil:

ХАСАНЕ, КЪДЕ СА ТИ ОЧИТЕ :?:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 04 Яну 2006, 19:34

хехе.. хубава е темата... надявам се че всички научихме по нещо ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

Предишна

Назад към Основен Форум