Малко твърда возия
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Dragostin Vasilev
- Потребител
-
- Кара: 320d E46
- Детайли за колата: '98 136ph
Малко твърда возия
Колеги ,карам е46 320д 98 ,та смених му амортисьорите които бяха и 4 бр закс,та интерсно ми е дали може това да са си още оригиналните някои има ли представа с какви излизат?Сложих му 4 бр,билщайн като ги взех от Англия викам уж ще са по читави, съответно газови,каквито бяха и предишните,но нещо возията се промени стана мн твърда и не ме радва.Взе да усеща всички неравности и дупки иначе е доста стабилна на пътя,но надълго разстояние дразни.Та има ли някои който да кара с такива и да е запознат така ли трябва да е возията с билщайн?! Благодаря!
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Re: Малко твърда возия
Колега и двете ми коли са с Билщайн койловъри и са си прилично твърди(но на мен ми харесва).Оригинално повечето БМВ-та са серийно със Закс и ако не се лъжа излизат или маслени или маслено-газови и би трябвало да са доста по-меки от Билщайна!Има Билщайн който е най-мек сериен вариянт но и той е една идея "по-стегнат" от другите серийни!
Ако не те дразни много си карай така ако ли не пробвай бартер за някой оригинални с доплащане от другата страна
Успех!
Ако не те дразни много си карай така ако ли не пробвай бартер за някой оригинални с доплащане от другата страна

Успех!
- Dragostin Vasilev
- Потребител
-
- Кара: 320d E46
- Детайли за колата: '98 136ph
Re: Малко твърда возия
Благодаря ти за съвета колега и ЧНГ!Явно е така , щом и ти си със същата марка амортисьори и казваш така.Аз взех да свиквам с возията ,въпреки ,че може и по-комфортно да е ,но поне се радвам на добра стабилност и поведение на пътя.Вече сложени не бих се занимавал да ги махам и да търся да слагам други,особено втора ръка,ще карам с тях засега! 

3 мнения
• Страница 1 от 1