Гаден проблем със CD Player...
Модератор: Icco
3 мнения
• Страница 1 от 1
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Гаден проблем със CD Player...
Здрасти, плеъра е стар: JVC KD-S70R

Проблема се състои в това: При превключване от песен на песен плеъра блокира. Примерно слушам песен N1, минавам на песен 5 директно през бутоните и плеъра изписва 5 без да дава никакви други признаци и стои така. Когато си поиграя и премина на 6-7-8 и после се върна на 5, песента я тръгне, я не.. Най вероятно да тръгне е когато изключа и включа плеъра, тъй като той запеметява последно пуснатата от мен песен...
Важно е да отбележа: При оригинално CD проблема не съществува!!! Записвам дисковете на възможно най бавната скорост но и това не помага. Ако оставя песните да си вървят проблем няма, но щом дойде време да сменя песен, следващата идва и плеъра млъква.. някви идеи?
Проблема се състои в това: При превключване от песен на песен плеъра блокира. Примерно слушам песен N1, минавам на песен 5 директно през бутоните и плеъра изписва 5 без да дава никакви други признаци и стои така. Когато си поиграя и премина на 6-7-8 и после се върна на 5, песента я тръгне, я не.. Най вероятно да тръгне е когато изключа и включа плеъра, тъй като той запеметява последно пуснатата от мен песен...
Важно е да отбележа: При оригинално CD проблема не съществува!!! Записвам дисковете на възможно най бавната скорост но и това не помага. Ако оставя песните да си вървят проблем няма, но щом дойде време да сменя песен, следващата идва и плеъра млъква.. някви идеи?

- ivan_dalaverata1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320i Vanos
- Мечтае да кара: BMW e36 325i Vanos
Re: Гаден проблем със CD Player...
Колега земиси нов плеяр или някои втора рака и си решаваш проблема
- em1l
- младши ентусиаст
-
- Кара: Го на Ракйя
- Мечтае да кара: на ракия и да си разреждам с вода или бърза HONDA
Re: Гаден проблем със CD Player...
Имам същия проблем и аз но СД-то е пайнер.Гаранционно е и днес го занесох в сервиза утре чакам релзултати като разбера от какво ще пиша. 

3 мнения
• Страница 1 от 1