525d ПРОБЛЕМ прекъсва след 3000 об/мин
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: 525d ПРОБЛЕМ прекъсва след 3000 об/мин
Много благодаря!Аз вече смених горивен филтър нищо не се промени!Благодаря отново!Ще пробвам и това с помпата!Весели празници!
Стискайте палци!

Толерантността ражда изчадия!
- tazzboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525d M-Sport
Снощти се прибирах от България, и в София (след разходка в икеа) колата започна да прекъсва и да става мудна, от към 2500-3000 обороти започва да хълца и не набира скорост (а педала е до дупка
). Скенирах я с INPA и ми даде грешка: 4704 Pre-supply pressure monitoring. Според темите дето намерих и прочетох, помтата под седалката ще е проблема. Обадих се в сервиз на BMW (в Македония) имат я, цена 600лв с раб. ръка и две години гаранция. В друг (обикновен) магазин за авто части имат помпа на Hoffer на цена от 200лв, но без гаранция (Италиянска, но правена в Китаи). Та въпроса ми е, ако сложам от hoffera дали ще има някакви проблеми, някои знае ли за тая фирма (Hoffer) и как се показва като качество... Или да скачам за оригинална на 600лв и да съм спокоен? Даите мнение какво да правя или прегледам... Колата е 2002 год. 525D. Ето и снимка от INPA-та.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- tazzboy
- кандидат ентусиаст
-
Няма ли некой да каже мнение? 

tazzboy написа:Няма ли некой да каже мнение?
Не помня примен дали помпата е Hoffer. Някаква такава взех за 140 лева, по - шумна е от оригиналната но си работи без проблеми вече 20к.
Пиши Л.С. ако те интересува от къде съм я купил да не правим реклама.
- tazzboy
- кандидат ентусиаст
-
Днес смених въпросната помпа. Сложих Hoffer (Италинска фирма, но е made in China). Както каза колегата vas33, по шумна е от оригиналната, дури се чува и в купето. Надявам се да нямам проблеми. Ето го Hoffera.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2