Педала на съединителя
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Педала на съединителя
То това е малко в рубриката по образоване, но не мога да разбера кога и кои коли са с пластмасов педал на съединитеял и кои с метален. Първоначално мислех, че само старите БМВ-та са с метален, после мислех, да не би само 4-цилиндровите да са екипирани така, но уви, има 316-ки с метален и 325-ци с пластмасов, както и обратното, пръснати по години и модели.
За съжаление източника, от който черпех такива любопитни подробности изчезна
.
Та идей?
Ати
За съжаление източника, от който черпех такива любопитни подробности изчезна

Та идей?
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Абе може да ми е тъп въпроса ама как така пластмасов педал? Коя точно част на педала ще да е пластмасова? Моя целия си е метален 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- ati
-
Според мойте наблюдения, преди фейслифта през 87-ма (така наречения "двоен стоп"), май всички са с метални педали, но вече не съм сигурен в нищо, що се отнася до тази дилема.
Иначе на въпроса ти - целия педал просто е излят от пластмаса, самия ствол е малко по дебел и оребрен като скеле на сграда отстрани. Върши си същата работа, не съм чул някой да е успял да го счупи, но ми е интересно защо и кога са монтирани.
Ати
Иначе на въпроса ти - целия педал просто е излят от пластмаса, самия ствол е малко по дебел и оребрен като скеле на сграда отстрани. Върши си същата работа, не съм чул някой да е успял да го счупи, но ми е интересно защо и кога са монтирани.
Ати
ati написа:Според мойте наблюдения, преди фейслифта през 87-ма (така наречения "двоен стоп"), май всички са с метални педали, но вече не съм сигурен в нищо, що се отнася до тази дилема.
Ати
защо - то е ясно

No bling at the Ring
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
2-ен стоп е с метален,а 3-ен с пластмасов./320 ис и м-ките правят изключение/метален/ 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ati
-
Явка, и аз мислех така, но виж примерно на deliverymen 325-цата - тя е с метален, а е набор 90. Има и други тройни стопове с метални
BadAngel (това като явление възможно ли е - ангел, ама лош?
),
ми известно време се борих с това, ма то е по-силно у мен и добре, че не ми правиха снимки на гръдния кош в болницата, че щяха да ме оставят там, докато разбреат как така живея с ъуптяща БМВ -- емблема в гърдите:)
Поздрави
Ати

BadAngel (това като явление възможно ли е - ангел, ама лош?

ми известно време се борих с това, ма то е по-силно у мен и добре, че не ми правиха снимки на гръдния кош в болницата, че щяха да ме оставят там, докато разбреат как така живея с ъуптяща БМВ -- емблема в гърдите:)
Поздрави
Ати
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
а сигурен ли си ,че нищо не им е пипано 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ati
-
Бе тя не е една или две, аз предлагам като се поосвестя да дойда до сервиза и да по
спорим, а?
аз ще продължавам да търся инфо из чуджите сайтове, защото иначе много ще да са пипани тия тройни стопове, което ще значи, че се чупят пластмасовите, а аз не съм чул за такива. Или бъркам?
Ати

аз ще продължавам да търся инфо из чуджите сайтове, защото иначе много ще да са пипани тия тройни стопове, което ще значи, че се чупят пластмасовите, а аз не съм чул за такива. Или бъркам?
Ати
8 мнения
• Страница 1 от 1