Подгряващи свещи
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- The Edge
- младши ентусиаст
-
- Кара: тъжно друга марка :(
- Мечтае да кара: Пак BMW
Re: Подгряващи свещи
xerial написа:slitter написа:Мно ясно, че ще карат! На един приятел преди година му сложихме френски и палят та дрънка! Кат казвам френски, казвам френска фирма, произведени за е46! Да не си помислите...antonee написа:Колега съгласен съм, не слагайте ментета! Аз си взех Бош от магазин Бош, и са по-скъпи от Беруто с 6 лв. Станаха перфектно. Надявам се да карат.
Ами БЕРУ не са ли френски
Френски са дотолкова , колкото немските танкове минавали парадно по Champs-Elysees именно с такива свещи.

Фирмата е немска и е кръстена като Адидас - комбинация от името на двамата и' откриватели. Доколкото знам Беру се монтират сток и отвъд океана на Нисан и Тойота ...
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Re: Подгряващи свещи
The Edge написа:xerial написа:slitter написа:Мно ясно, че ще карат! На един приятел преди година му сложихме френски и палят та дрънка! Кат казвам френски, казвам френска фирма, произведени за е46! Да не си помислите...antonee написа:Колега съгласен съм, не слагайте ментета! Аз си взех Бош от магазин Бош, и са по-скъпи от Беруто с 6 лв. Станаха перфектно. Надявам се да карат.
Ами БЕРУ не са ли френски
Френски са дотолкова , колкото немските танкове минавали парадно по Champs-Elysees именно с такива свещи.![]()
Фирмата е немска и е кръстена като Адидас - комбинация от името на двамата и' откриватели. Доколкото знам Беру се монтират сток и отвъд океана на Нисан и Тойота ...
Дам май си прав

17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2