Пример..или нещо незначително за тези с малко умствен багаж
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
Re: Пример..или нещо незначително за тези с малко умствен багаж
е хубаво де,от къде има пари да изхранва себе си (ако има и семейството си) че и други хора !? как да стане така да помогнем (финансово) на някой като парите (от заплатите) не стигат и за сам човек.Една случка имах миналото лято във Варна,има една жена (стара) до катедралата и проси.И реших да и купа закуска със десерт и напитка,занесох и ги и и казах "заповядайте г-жо" а тя "к'фи са тия закуски ВЕ,искам ПАРИ" .............. как да дадеш на някой като не можеш да дадеш на собственото си дете.
сори ама аз ако имах пари едвали щях да помагам на разни незнайни хора,щях да инвестирам в образованието на децата си (дай боже да имам) защото ако давам пари на други вместо....трябва семейството ми да мизерува ли !?
евала на човека,ама никой не е длъжен на тия хора нали !? парите са си пари,може да ме плюете но така мисля аз.
защото всички се правим на светци,но когато се наложи да дадем пари дори на близък човек не даваме,а дори и да дадем ни свиди и почваме да мислим лоши неща "ей тоа са дъл ше ни ги върне" и прочие.
сори ама аз ако имах пари едвали щях да помагам на разни незнайни хора,щях да инвестирам в образованието на децата си (дай боже да имам) защото ако давам пари на други вместо....трябва семейството ми да мизерува ли !?
евала на човека,ама никой не е длъжен на тия хора нали !? парите са си пари,може да ме плюете но така мисля аз.
защото всички се правим на светци,но когато се наложи да дадем пари дори на близък човек не даваме,а дори и да дадем ни свиди и почваме да мислим лоши неща "ей тоа са дъл ше ни ги върне" и прочие.
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Не съгласен с теб колега, човек трябва да е по-широко скроен... както и да е всеки има право на грешно мнение.
Много ме трогна този човечец, стана ми тъжно.
Много ме трогна този човечец, стана ми тъжно.
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
Аз пък не помагам на бедните , пари в кеш не съм давал на просяк и няма да дам !!! Наречете ме егоист , наречете ме скрънза , както искате ме наричайте . Запитвали ли сте се защо тия хора просят (без пенсионерите) . Нека не предизвиквам дявола но защо вие не просите ? Защо аз не прося ? Може би защото сме постигнали нещо в тоя живот , дори и не много все е нещо . А просяците , а мангалите , а ония малки противни циганчета надяващи се на съжеление и на някой лев ...... дали ние който не просим сме нещо повече от тях .... Ами не не сме , разликата е че сме ходили на училище , че сме се образовали , че имаме работа и най важното че не ни мързи и да се надяваме на другите да ни помогнат . Защо да си дам парите на някой просяк , защо да му го сложа здъвкано в устата ? Нима той не може да си намери работа (пак изключвам пенсионерите) .... Е няма не може , има не искам .
Единствените хора на който ми е кеф да помагам това са музикантите , тия като тая баба който продават нещо макар и на безценница . На такива хора бих помогнал
Единствените хора на който ми е кеф да помагам това са музикантите , тия като тая баба който продават нещо макар и на безценница . На такива хора бих помогнал

- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
vvaskoo написа:...
Но, колега, ти гледа ли клипчето в първия пост, разбра ли смисъла на тази тема, ти хубу подкрепяш сивата икономика на бабите пенсионерки

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Страшно много можем да изговорим, но пак ще е малко, за да опишем добротата на този човек. Както казва той - какъв е смисълът на живота?! Да правим пари, които да харчим, задоволявайки най-големите си капризи?! Едва ли... за съжаление такава е реалността НАВСЯКЪДЕ. Сигурно на пръсти се броят хората като този човек. Толкова е жалко, че парите - някакви си хартийки, могат да променят хората дотолкова, че да забравят що е да си човек...
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
От една страна шапка им свалям на хората като индиеца от клипа, но от друга по-прагматична страна не спирам да си задавам въпроса на къде отиваме.
В смисъл еволюционно. Като позволяваме на неспособните сами да се справят с живота постъпваме хуманно, но и скапваме генома на човешкия род. Отменяме естествния подбор и
до какво освен израждане ще доведе това?
Не ме разбирайте погрешно. Не съм някакъв звяр. Просто си задавам въпроси?!?
Според елементарната еволюция само най-приспособените трябва да оцелеят и да оставят потомство. Така ще вървим напред.
От известно време човека прави изкючение.
В смисъл еволюционно. Като позволяваме на неспособните сами да се справят с живота постъпваме хуманно, но и скапваме генома на човешкия род. Отменяме естествния подбор и
Според елементарната еволюция само най-приспособените трябва да оцелеят и да оставят потомство. Така ще вървим напред.

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
NeoPrint написа:От една страна шапка им свалям на хората като индиеца от клипа, но от друга по-прагматична страна не спирам да си задавам въпроса на къде отиваме.
Аз си мисля колега че достатъчно хора мрат от рак и спин... а и ако китайците и циганите вземат да ползват здрави презервативи няма да си пренаселим планетата... просто е жалко да видиш някой болен и изнемощял на улицата и да ходиш да се гавриш с него (това съм го виждал и много бой яде пикльото който го правеше). Аз имам такава гледна точка. Дали съм прав- не знам.
ПС: Весели празници на всички

37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3