Внимание потенцилен измамник !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Re: Внимание потенцилен измамник !!!

Мнение от alpina-ma6inata » 22 Дек 2010, 20:58

Един път в офиса звъни един дядка и му отварям и така и така, търсеше началника на един сервиз с боклучийски камиони, които са ни наематели. И отворих му и понеже и аз отивах в посока към сервиза и учтиво му предложих да дойде с мен и да му покажа къде е въпросния човек. Дядката едвам ходи с една протрита избеляла от тези "Най-здравите торбички" :mhihi: и по пътя почна да ми обяснява. Аз съм от една фирма, не знам си какво и почва за хапчетата да ми лафи. И аз продължавам да мълча незаинтересуван и вече подхвана темата, но го отрязах с Хуксварната набързо. :mhihi:
- А ти, момче имаш ли кола?
- Имам, да, харчи си ми малко и не се интересувам от продукта. :mhihi:
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 22 Дек 2010, 21:51

520i написа:
smolenvil написа:Накратко казано, дали заради кризата или заради друго, но основния ви довод, че мрежовия маркетинг е пирамида - първоначалните такси не е актуален вече. NWA предлага безплатна регистрация. Ето инфото - http://mrejov.net. Други доводи?

Абе пич,от къде я изкопа тая тема,бре? Първо мнение и ъп-ваш тема от 2009?

:yes: :yes:

?Не че нещо ама трима модове минават и коментват тема от миналата година, некой я вади, и се почва на нов глас, бе нали има правила :lol:

Слави
Аватар

Мнение от © » 22 Дек 2010, 22:02

доста неща изчетох, но алх го каза най-добре
това, си е опит ИЗМАМА да се облече във форма на нормален бизнес
Това, че фирмите давали много пари за реклама, а така чрез дистрибуторите нямало нужда говори само едно - продукта е такъв, че може да се продава само от много "балъци", които да намират други балъци... и така. Чрез нормална реклама не може да стане, защото няма качества. Няма кой да го купи.
Това може да е начин на бизнес, но с бизнес с измама за крайните потребители/дистрибутори, които на практика получават нищо - едно измислено хапче и много фантазии, че работи

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 22 Дек 2010, 23:56

Мисля че всички коментари по темата от тук на татък са излишни!

Предишна

Назад към Извън Темата