Неправилно функциониране на оригинален ксенон?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: Неправилно функциониране на оригинален ксенон?

Мнение от Leon » 21 Дек 2010, 15:39

И аз подозирам, че е от този запалител проблема. Имам същия, описан от автора на темата, но като го направи и рестартирам фаровете 2-3 пъти, се оправя. Засега. Лошото е, че не намерих втора употреба и явно само оригинални се продават.
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320D

Мнение от Amatior4o » 21 Дек 2010, 17:46

Leon написа:И аз подозирам, че е от този запалител проблема. Имам същия, описан от автора на темата, но като го направи и рестартирам фаровете 2-3 пъти, се оправя. Засега. Лошото е, че не намерих втора употреба и явно само оригинални се продават.

При мене това е пълна мистерия. Още откакто взех колата ми правеше мизерия десният фар. Пускам фаровете и не винаги искаше да плали десният фар. Размених крушките и пак същата работа. Сега карам 1 месец и никакъв проблем.
Не знам дали може да е от това, но ми индикираше изгуряла задна светлина. Оправих буксата и всичко е ОК. Знам, че не би трябвало да има абсолютно никаква връзка между стопове и фарове (баласти, крушки и т.н.), но знам ли :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 21 Дек 2010, 19:10

А дали има ентусиасти да дарят два изгорели оригинални баласта за дисекция? :roll:
Стана ми интересно дали изобщо има вариант за ремонтиране и тн, защото до колкоти съм чел, специално ксенона за Е32 (не се смейте, първата кола с ксенон е тя) има варианти да се ремонтира макар и с доста мъки.
Изображение

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 21 Дек 2010, 19:18

_65536_kb_sec_ написа:А дали има ентусиасти да дарят два изгорели оригинални баласта за дисекция? :roll:
Стана ми интересно дали изобщо има вариант за ремонтиране и тн, защото до колкоти съм чел, специално ксенона за Е32 (не се смейте, първата кола с ксенон е тя) има варианти да се ремонтира макар и с доста мъки.

Ако са заляти вътре никакъв шанс

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 21 Дек 2010, 19:39

martin_g60 написа:
_65536_kb_sec_ написа:А дали има ентусиасти да дарят два изгорели оригинални баласта за дисекция? :roll:

Ако са заляти вътре никакъв шанс

Заляти са ама все пак има шанс, бавно внимателно с постоянство :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: бързо,гледа лошо и много дразни

Мнение от kosmosa » 03 Яну 2011, 13:54

Колега имам оригинален баласт за Е46. В софия съм,ако искаш звънни да се разберем за цената и как може да се пробва !
0886939345
Няма никакъв дявол....това е просто Бог,но когато се напие...

Предишна

Назад към E46