Мит или истина е разхода на 28цата.....

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Re: Мит или истина е разхода на 28цата.....

Мнение от Icco » 19 Дек 2010, 23:14

Преди да е заключена мога спокойно да кажа след 2 резервоара бензин вече с Б28, че разликата е точно 1.5 на сто в повече за 2.8 което е нормално, но във вървежа разликата е огромна за извън градско разхода е идентичен с Б20
Минал съм от 1.8 през 2.0 и сега с 2.8 и за някакви си 2 на сто разлика няма смисъл да се кара малък мотор, такова е моето виждане в момента, и ако съм имал същите възгледи още преди 5-6 години когато си взех първото БМВ щях да съм още по щастлив :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от danielbmw3 » 20 Дек 2010, 1:02

и 2.0 и 2.5 и 2.8 горят почти 1 и също, разликата е минимална, ако има възможност слагам без да се замисля 2.8

младши ентусиаст
Аватар
Кара: с превишена скорост

Мнение от BH5482BH » 20 Дек 2010, 8:03

Толкова ги и газите карал съм 325tds при нормално каране градско ми е давала 9,10 при "газене" както го наричате вие стигаше на 16 колата беше в изправно техническо състояние, така че малко ми е странно как го правите тоя разход ама щом казвате карайте си ги кефете им се щото съм сигурен, че са страхотни коли и мисля, че е малко безмислено да си вземеш кола над 200 коня и да питаш "ама тя колко харчи" - харчи колкото повече толкова повече :mhihi: ако си взимате като мойта 1,6 се пита тя харчи по-малко и върви много по-малко много безаварийни километри ви пожелавам пичове :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Дек 2010, 9:44

LiTtLeRoCk написа:Удряй катинара,с тази тема информацията която ми трябваше вече я имам.Един съвет към останалите колеги,не е нужно всяка една тема,да я превръщате в спор и нападки един към друг, така да се отклонявате от естеството на темата и не помагате на нейния автор.

Благодаря за вниманието!

:yes: чакаме да се похвалиш с 28-цата :)
Изображение

Предишна

Назад към E36