Мнение за BMW 320 d Navi-dvd

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

Потребител
Аватар

Мнение за BMW 320 d Navi-dvd

Мнение от snake85 » 18 Дек 2010, 23:28

Здравейте, понеже не знаех каде да я създам тази тема я пускам тук. И така искам да купя Бмв 3 - серия харесах си ето това bmw 320 d 2005 godina : http://simauto.cars.bg/u221991 .Ако може някой да каже някоя друга дума за самата кола до сега съм имал няколко коли руски,френски,японски но това е нещо нова за мен.Всеки вика че е много яка но все пак вярвам че тука сте по големи специалисти и искам всеки който сметне за добре да си каже мнението.Дали си заслужава? Плюсове и Минуси според вас.Тежест на подръжката.Разгод на гориво (горе долу) и такива работи .Ако може и съвети като се оглежда колата какво всъщност да се гледа.Благодаря предварително. :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 520d / E90 320d

Re: Мнение за BMW 320 d Navi-dvd

Мнение от blagun » 19 Дек 2010, 19:58

Колега, точно тази ли искаш да си вземеш?
Мисля, че се продаваше от 3 месеца на Горубляне и някой от съседните продавачи ми беше споменал, че колата не е в ред..... :dunno:

Потребител
Аватар

Мнение от snake85 » 19 Дек 2010, 20:27

Aми аз за нея си мислех но сега вече незнам

ентусиаст
Аватар
Кара: Е71 30д
Мечтае да кара: Ф06
Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/

Мнение от stankata777 » 19 Дек 2010, 21:51

Колега,моят съвет е да стоиш далеч от този екземпляр-превъртяни са километрите(няма как да стъпи на тези пари,кола нов внос с това оборудване-справка мобиле.де),няма сервизна книжка,няма ксенон(ангелски очи),свети чек енджин лампа на борд компа(инвестиции от 2-5к лева за ремонт).... :no:
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е90 320d

Мнение от jeki_tdi » 19 Дек 2010, 23:29

италянски кенеф с 2 думи тия км трябва да са ходили само за хляб с нея всеки ден :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Мнение от galant » 20 Дек 2010, 0:22

Малко да се включа че като гледам какви сте специалисти просто нямам думи(без да се обиждате).
1-това че седи 2-3мес както казвате не е критерий че колата не става
2-Цената беше друга и то не преди 3 а преди 1,5мес защото преди 3мес не беше в обява
3-Колега голям си спец,къде пък видя чек-а да светне(щото аз нещо недовиждам) че и от вкъщи диагностика му направи и сметна парите за ремонта :mhihi: :!:
4-Колега колко коли -кенефи от Италия си карал в съзнателния си живот и колко от Германия и как ги преценяш че от Италия са тоалетни,а пък от турците в Германия са направо магазинерски,или си слушал в махленското кафе какво се говори?Навсякъде има и хубава и лоша стока!
5-Сигурен съм че никой от Вас не я е виждал на живо еле пък да е сядал в нея и да я е палил
6-Аз съм сядал в нея защото щях да я купувам,но взех купе
7-Колега,отиди си я виж,разбери се с човека за диагностика и си прецени дали е твоята кола или не.Успех!
8-Яд ме е че се изказвате така предубедени без даже да сте виждали конкретният автомобил,колегата питаше за съвет като модел,разход,консумативи и т.н.обаче вие почвате да храните яко,ама айде,както и да е.

п.п. Към колегата jeki tdi-колега,явно трудно преживяваш факта че колата ти е на 270к защото в няколко твои поста се мъчиш да убедиш хората че всияки са връщани а твоята на 270 са си истински.Ами ако са 2x270k,за другите си сигурен че са въртяни обаче твоята си е на истинските.Колега,само Господ им знае км,ама не се мъчи да ни убедиш че всички са милионници!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от stankata777 » 20 Дек 2010, 0:40

3-Колега голям си спец,къде пък видя чек-а да светне(щото аз нещо недовиждам) че и от вкъщи диагностика му направи и сметна парите за ремонта

На снимка номер 6 се вижда,че свети в жълто ,а щом магьосниците от Г. не са я оправили,явно ще излезе доста евтино :D и е хубаво колегата да е наясно евентуално със скъпия ремонт,вместо впоследствие да хули любимата ни марка...

7-Колега,отиди си я виж,разбери се с човека за диагностика и си прецени дали е твоята кола или не.Успех!

:yes: Абсолютно задължително при този екземпляр!
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ilhano » 20 Дек 2010, 0:53

Конкретно за този двигател има тонове изписана информациа за разходи консумативи поддръжка из форума, а относно този екземпляр мога да кажа, че по грозна комбинациа в цветовете на интериора не бях виждал.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от galant » 20 Дек 2010, 1:05

Я пак:

1-вата е снимка №6 за която говориш

Изображение
Изображение
Изображение

А тук разгледай обявата с по ясни и големи снимки:

http://www.car24.bg/11288091964012144
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F10 530d, Qashqai 1.6dCi CVT
Детайли за колата: BMW F10 530d
Nissan Qashqai 1.6dCi CVT

Мнение от drianov » 20 Дек 2010, 22:07

Аз съм я виждал въпросната кола на живо и смея да твърдя че беше доста запазена.. поне интериора... от вънка не съм я гледал... цената и е повече от добра, и ако вече не си бях взел моята може би щях да си взема тази - след сверка по ВИН за обслужването и диагностика в сервиз разбира се...
Това което би ме притеснявало е че е по стара, за километрите не знам защо всички по тях се ориентират но и това е притеснително - само на 127 хил км.... пък и от Горубляне...
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E71 4.0xd
Мечтае да кара: M3 E92

Мнение от Spoika » 21 Дек 2010, 14:31

Цената е ок и километрите са малко за немска 2005г. кола. изглежда доста запазена. ако си сериозен купувач задължително я заведи на преглед в дару или камор. 100лв ще платиш ама поне ще си сигурен за колата. Ако ти откажат да се заведе там, смятай че колата има проблем.
Успех!

ПС.
в описанието пише "поставки за чаши".. такива има в подлакътника на задните седалки, другите поставки фабрично са отпред между махагоновата лайсна и жабката при пасажера. На снимките не ги веждам поставките...

ентусиаст
Аватар

Мнение от stankata777 » 21 Дек 2010, 17:33

[quote="galant"]Я пак:

1-вата е снимка №6 за която говориш

Точно за това,което изглежда като лампа над ръчната ме е заблудило за чек енджин-мисля на Е 60 е точно там,но на Е 90 се намира от по-надолу от дясната страна....

П.С.Необходимостта от диагностика е извън всякакво съмнение,особено за коли без сервизна история,която може да се провери при дилърите.Неприятното е,че част от колите не са регистрирани,без ГО и закарването до дилърите излиза доста повече от 100лв.......
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sa6opetkov » 24 Дек 2010, 18:47

Колегата каза правилно стой далеч от нея.. цената е добра, което зна4и за да я продава търговец тои има поне 4, 5 хилки да вземе отгоре, и като се има предвид парите които е дал покраи вноса, знчи я е взел надалавера, което пък значи че има нещо скрито. Съвета ми е да не взимаш такъв автомобил от автокъща, само частно..
Моята 320д я взех за 20 на 108000(гарантирани) с всички хтри които може да има 320.. с включени каско и гражданска! Не се мятай на тия кенефи по автокъщите

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от galant » 25 Дек 2010, 17:14

sa6opetkov написа:Колегата каза правилно стой далеч от нея.. цената е добра, което зна4и за да я продава търговец тои има поне 4, 5 хилки да вземе отгоре, и като се има предвид парите които е дал покраи вноса, знчи я е взел надалавера, което пък значи че има нещо скрито. Съвета ми е да не взимаш такъв автомобил от автокъща, само частно..
Моята 320д я взех за 20 на 108000(гарантирани) с всички хтри които може да има 320.. с включени каско и гражданска! Не се мятай на тия кенефи по автокъщите

А ти твоята като я взе за 20000лв,с всички екстри,каско-маско,гражданска,сигурно и пълен резервоар и бла,бла и на (подчертавам) ГАРАНТИРАНИ 108000км какво има скрито в нея че аджеба е толкова ефтинка,интересно ми е просто,нещо не ми се вързва според твоите писания които са дълбоко философски и следват пътя на логиката.Сподели ако можеш как за теб може и всичко е гаранте,щото е твойта,а на бай Драгой-търговеца му е мътна водата и те лъже?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sa6opetkov » 26 Дек 2010, 19:22

Взех я от една лизингова компания,какичка която си купила автомобила чисто нов от БМВ на лизинг и като не си платила няколкото вноски и колата си я взели от компанията.Брат ми е завършил автомобилостроене в Германия и работи в БМВ Германия, колата я проверих от до и в Камор съм ходил, с пълна сервизна история и 1 собственик. Това поколение коли има няколко места, от които може да се провери на колко километра е, немогат да се скрият и както казах имаше си каско+ГО

Следваща

Назад към E90/E91/E92/E93