Как да си направим огледалата на Е36 с ел.прибиране
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
Re: Как да си направим огледалата на Е36 с ел.прибиране
луда работа, бравос 

- baitun
- ентусиаст
-
къде се изгуби, завърши ли проекта
- iamatuning
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 525
Малко странична работа,че трябва и да се яде 

- baitun
- ентусиаст
-
по-важна е храната, но да знаеш, че чакаме резултатите

- iamatuning
- младши ентусиаст
-
baitun написа:по-важна е храната, но да знаеш, че чакаме резултатите
Недей така колега,че ми присяда

- baitun
- ентусиаст
-
ще чакаме, разбира се, но не ни забравяй, весели празници 

- SBS_318ti
- младши ентусиаст
-
- Кара: is-ка S50
- Мечтае да кара: E24 Alpina
Колега какво стана с огледалата , някакво развитие има ли?
- iamatuning
- младши ентусиаст
-
Другата седмица ще ги довърша,че тая имам малко ангажименти. 

- svetkos_
- Потребител
-
- Кара: F11 530xd Touring
- Мечтае да кара: BMW M3/M5
- Детайли за колата: Малкият мук с голяма душа! :)
E36 318d Touring
E46 320d Touring
F11 530xd Touring
Чакаме резултат, че май май в скоро време ще започнат поръчките 

- iamatuning
- младши ентусиаст
-
Всичко се получи добре но варианта със жило не е много удачен за около 400 отваряния и затваряния му се взима акъла,не е казано че някой ще седне да го отваря и затваря толкова пъти но инвестицията не си струва.То вече има за по 100-ина лв.(максимум) с ел.прибиране просто трябва малко преправяне,така че за мен поне отпада,а другото което е че си купих огледало с ел.прибиране и само трябва да се прехвърли на основата на Е36 понеже е от Е46.За 2-3часа работа.Огледалото го взех за 70лв.и става перфектно като се сменят основите.Е каде е оригинално с моторчето и всичко отколкото да се дават пари за моторчета,жила и тем подобни.Поне мен по ми харесва този вариант но все пак бях длъжен да опитам.Всеки решил да си направи прибиране с жила може да види инструкциите в предните ми мнения,ако нещо не му е ясно ще помагам.
- baitun
- ентусиаст
-
Дай някакви снимки или клипче как да преправим огледалата от е46 на е36 и евентуално свързване към комфортмодула за прибирането им с включване на алармата- и на къде се прибират- нагоре или настрани 

- iamatuning
- младши ентусиаст
-
До ден-два ще привърша с преправянето,по-точно е готово но съм го боядисъл и трябва да го сглобя.Имаше някой усложнения които изникнаха или по-точно беше грешен хода на самото огледало понеже двете стойки са различни и като направих шаблон видях че има разлика в трите пъпки с няколко градуса които тотално развалят настройката в положението на самото огледало,но спокойно аз два дни си блъсках главата а всъшност след като съм го направил на всеки ще му отнеме не повече от 15мин.Просто ще се пробие една дупчица и ограничителя се прехвърля с 1мм което явно е достатъчно огледалото да си дойде на място.
Може някой да каже ами дааааааа там трябваше да се сложи или нещо от сорта по-добре да не пише да ме дразни че отстрани и 100 тояги са малко.Все пак като заключение на всичко опитано и направено от мен мога да кажа че си работи като на оригиналната стойка без абсолютно никакъв проблем,само стига да се направи качествено.
Също така относно инсталацията си поръчах модула за управление на двете огледала и бутона с копче за прибиране но не съм го взел още а като стигна до токовете ще ги нагласим все някак си.
На тази снимка е основата на Е46(най-доло),на Е36 трябва да се получи същата(първата)
На средната снимка съм отбелязъл къде е щифта на огледалото който трябва да се отмести на съседната дупка - там има болче което се маха и се разпробива с 4.2 свредло и се слага пружинката и щифта - оригинално беше на червеното кръгче сега е на жълтото.
Може някой да каже ами дааааааа там трябваше да се сложи или нещо от сорта по-добре да не пише да ме дразни че отстрани и 100 тояги са малко.Все пак като заключение на всичко опитано и направено от мен мога да кажа че си работи като на оригиналната стойка без абсолютно никакъв проблем,само стига да се направи качествено.
Също така относно инсталацията си поръчах модула за управление на двете огледала и бутона с копче за прибиране но не съм го взел още а като стигна до токовете ще ги нагласим все някак си.
На тази снимка е основата на Е46(най-доло),на Е36 трябва да се получи същата(първата)
На средната снимка съм отбелязъл къде е щифта на огледалото който трябва да се отмести на съседната дупка - там има болче което се маха и се разпробива с 4.2 свредло и се слага пружинката и щифта - оригинално беше на червеното кръгче сега е на жълтото.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- iamatuning
- младши ентусиаст
-
baitun написа:Дай някакви снимки или клипче как да преправим огледалата от е46 на е36 и евентуално свързване към комфортмодула за прибирането им с включване на алармата- и на къде се прибират- нагоре или настрани
Настрани се прибират колега,като е готово ще направя и клипче.Да ти кажа много се кефя огледалата изглеждат супер.Всичко което може да имат - сини стъкла с подгрев и мъртва зона с ел.регулиране и прибиране само по-едно авто затъмняване им липсва но ще го преглътна все някак си

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
- baitun
- ентусиаст
-
iamatuning написа:baitun написа:Дай някакви снимки или клипче как да преправим огледалата от е46 на е36 и евентуално свързване към комфортмодула за прибирането им с включване на алармата- и на къде се прибират- нагоре или настрани
Настрани се прибират колега,като е готово ще направя и клипче.Да ти кажа много се кефя огледалата изглеждат супер.Всичко което може да имат - сини стъкла с подгрев и мъртва зона с ел.регулиране и прибиране само по-едно авто затъмняване им липсва но ще го преглътна все някак си.
И ние ще го преглътнем затъмняването, евала за труда, направо къртиш мивки, ще чакаме с нетърпение крайния резултат