колата се закл. с ключа вътре .....
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
64 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- pkaramitev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 528 на газчица...
- Мечтае да кара: МиГ-29
Re: колата се закл. с ключа вътре .....
Младежи!Ако си мислите че като са ни заключени колите са много предпазени......
От 1996 се произвеждат,как смятате,дали имат тайни от автоджамбазите!?Не са набелязали кола ,не са я отворили!
Иначе идеята само за металната част на ключа в портмонето е много свежа!
Приятелю-викай ключар и си отваряй колата без да чупиш.

От 1996 се произвеждат,как смятате,дали имат тайни от автоджамбазите!?Не са набелязали кола ,не са я отворили!
Иначе идеята само за металната част на ключа в портмонето е много свежа!
Приятелю-викай ключар и си отваряй колата без да чупиш.

- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
И само още нещо да ти кажа колега...тези от които те е страх те не ОТКЛЮЧВАТ а РАЗБИВАТ !!! 

- im0tep
- старши ентусиаст
-
pkaramitev написа:Иначе идеята само за металната част на ключа в портмонето е много свежа!
Точно това обяснявам на всеки клиент когато дойде и иска да си направи резервен ключ за колата и когато се окаже ,че ключа му е с чип (имобилайзер) и като чуе цената и му стане лошо... ! Когато имате само механичната(металната)част улеснявате много и себеси и ключара при евентуално изгубване на оригиналния ключ .Ще дам няколко много прости примера:
1. При заключени ключове в колата-ОТКЛЮЧВАШ СИ !
2. При изгубени ключове си ОТКЛЮЧВАШ колаата и ВОЛАНА при евентуално нужда от дърпане на колата или качване на репатрак.
3.При правене на ключ когато оригиналния е изгубен,вече имате шаблон за направата на новия и тогава цената е много по ниска от тази при която няма никакъв ключ. !
Мисля,че това са достатъчни причини всеки да има по един такъв ключ(разбирасе ако няма резервни ключове за колата)... При мен лично един такъв ключ струва 20 лева и не вярвам при колегите да има голяма разлика... + - 5 лв..... Вие си решавате !

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
im0tep написа:latrel написа:Мн смешно колега, ама като дойде ключар да не е светец. Дай му да ти отвори колата пък после бъди спокоен и си свиркай
Колега страшно консервативно мислене имаш !!! Аз съм ключар и ти гарантирам,че никой колега няма практическата възможност да ти запомни ключа или да ти направи ключ по спомен като ти отвори колата. Толкова е смешно това което твърдите,че не е истина ....като по филмите....ключ по снимка или ключ от пластелин![]()
![]()
.Като толкова те е страх от ключарите оправяй се сам !!! Влагат се хиляди левове за машини и оборудване и накрая един такъв самодеец като теб дойде и като каже "Ааааа ми то много скъпо бе" или че го е страх като ключар му пипне колата (хахахахахаахах
![]()
![]()
) и ми иде да си заеба всички умения (които всъшност не се купуват) и да си сменя професията !!!
Има ли човек смисъл да обяснява, след като има хора, за които отварянето на ключалка е като да бръкнеш с бъркалка за кафе и да го отвориш.... Остави ги да кибичат на паркинга с телта и да гледат клипове в Ютуб, там има много такива.
За тези, които искат обаче да се научат да отварят БМВ, има готини комплекти по 1200 $, оригинал !!!! Ама умението си го придобиваш сам за има няма 2 години.
im0tep написа:latrel написа:Мн смешно колега, ама като дойде ключар да не е светец. Дай му да ти отвори колата пък после бъди спокоен и си свиркай
Колега страшно консервативно мислене имаш !!! Аз съм ключар и ти гарантирам,че никой колега няма практическата възможност да ти запомни ключа или да ти направи ключ по спомен като ти отвори колата. Толкова е смешно това което твърдите,че не е истина ....като по филмите....ключ по снимка или ключ от пластелин![]()
![]()
.Като толкова те е страх от ключарите оправяй се сам !!! Влагат се хиляди левове за машини и оборудване и накрая един такъв самодеец като теб дойде и като каже "Ааааа ми то много скъпо бе" или че го е страх като ключар му пипне колата (хахахахахаахах
![]()
![]()
) и ми иде да си заеба всички умения (които всъшност не се купуват) и да си сменя професията !!!
Никой не е казал, че ще ми запомни ключа колега, май ти си този с консервативното мислене..
Просто не искам никой да има допир до колата ми откъм отключване! Не ми е за парите, аз тези пари на всеки два дни ги слагам в резервоара. Въпроса ми е принципен! Ти си ключар и гледаш да помогнеш, да си свършиш работата, да ти платят и така повече не се занимаваш. Има ключар и ключар нали знаеш? Не можеш да ми кажеш викни някой да ти отвори колата и бъди спокоен няма да я пипа повече след това!
Поисках съвет вие го обърнахте все едно искам да стана професионален джамбаз. Ясно е, че темата ви се струва несериозна затова нека модераторите да я заключат!!!
- im0tep
- старши ентусиаст
-
sadex5 написа: Ама умението си го придобиваш сам за има няма 2 години.
Отклоняваме се много от темата,но един бърз

Аз в момента съм на 28 години и от 14 годишен се въртя покрай баща ми да уча занаят. Отделно от 10 години вече (от както съм завършил) си работя постоянно...та мисълта ми беше,че няма определено време в което да се научиш. Аз лично съвсем искрено и без да ме е срам си признавам,че има и коли които не мога да ги отключа...човек се учи цял живот..още повече когато всеки ден излизат нови технологии (за автомобилостроенето говорим)...! А отделно от това има един човек ,няма да споменавам име ,само ще кажа,че е председател на съюза на ключарите в България,та този човек винаги повтаря едно "Няма врата която не може да се ОТВОРИ,но има ключалка която не може да се ОТКЛЮЧИ"...така,че колеги правете разлика м/у ключарите и крадците....едните си влизат както си искат,другите просто отключват !!!
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Ами иди в реномирано ателие, където са регистрирани ключари. И според мен някой ключар ще има повече интерес да обере някой сейф с пари, отколкото да си прави пластелинови отпечатъци на кола на 12 години. Не че нещо персонално имаме към теб колега, просто няма форум на света, където да се дават съвети как се отваря заключено БМВ от рода бръкни тук и там, и дръпни това.
- im0tep
- старши ентусиаст
-
latrel написа:im0tep написа:latrel написа:Мн смешно колега, ама като дойде ключар да не е светец. Дай му да ти отвори колата пък после бъди спокоен и си свиркай
![]()
![]()
![]()
Никой не е казал, че ще ми запомни ключа колега, май ти си този с консервативното мислене..
Просто не искам никой да има допир до колата ми откъм отключване! Не ми е за парите, аз тези пари на всеки два дни ги слагам в резервоара. Въпроса ми е принципен! Ти си ключар и гледаш да помогнеш, да си свършиш работата, да ти платят и така повече не се занимаваш. Има ключар и ключар нали знаеш? Не можеш да ми кажеш викни някой да ти отвори колата и бъди спокоен няма да я пипа повече след това!
Поисках съвет вие го обърнахте все едно искам да стана професионален джамбаз. Ясно е, че темата ви се струва несериозна затова нека модераторите да я заключат!!!
Точно за това ти казах "оправяй се сам" като не искаш никой да ти бута "космическата кола" ! А това за ключар и ключар е само в твоята глава ! Вярно е че ако извикаш квалифициран ключар ще ти свърши работа,но ако ми извикаш бай Груьо от гаража до хоремака няма да стане !!! Ти щом си толкова запознат с " престъпноста" при ключарите айде обясни ми как един ключар ще ти копира примерно чипа на колата без дори да ти докосва ключа?!?! Щом обвиняваш ключарите трябва да имаш теза нали?!?! За отварянето на колата няма да говорим,защото и без да го викаш "ключаря престъпник" пак ще ти отвори колата ако си я набележе ! Колега,моля те образовай се малко с тая материя преди да излагаш такива тези без да имаш явно грам представа !!! Аз спирам да пиша в тая тема,че ми е много къс фитила точно в тоя момент !!!
sadex5 написа:Ами иди в реномирано ателие, където са регистрирани ключари. И според мен някой ключар ще има повече интерес да обере някой сейф с пари, отколкото да си прави пластелинови отпечатъци на кола на 12 години. Не че нещо персонално имаме към теб колега, просто няма форум на света, където да се дават съвети как се отваря заключено БМВ от рода бръкни тук и там, и дръпни това.
viewtopic.php?f=34&t=222871&hilit=%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0+%D1%81%D0%B5+%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%B8+%D1%81+%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%B0+%D0%B2%D1%8A%D1%82%D1%80%D0%B5
- im0tep
- старши ентусиаст
-
latrel написа:sadex5 написа:Ами иди в реномирано ателие, където са регистрирани ключари. И според мен някой ключар ще има повече интерес да обере някой сейф с пари, отколкото да си прави пластелинови отпечатъци на кола на 12 години. Не че нещо персонално имаме към теб колега, просто няма форум на света, където да се дават съвети как се отваря заключено БМВ от рода бръкни тук и там, и дръпни това.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 1%80%D0%B5

im0tep написа:latrel написа:sadex5 написа:Ами иди в реномирано ателие, където са регистрирани ключари. И според мен някой ключар ще има повече интерес да обере някой сейф с пари, отколкото да си прави пластелинови отпечатъци на кола на 12 години. Не че нещо персонално имаме към теб колега, просто няма форум на света, където да се дават съвети как се отваря заключено БМВ от рода бръкни тук и там, и дръпни това.
viewtopic.php?f=34&t=222871&hilit=%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0+%D1%81%D0%B5+%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%B8+%D1%81+%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%B0+%D0%B2%D1%8A%D1%82%D1%80%D0%B5
![]()
![]()
Колега,продължаваш да се излагаш...по големи глупости никъде не бях чел !!! Ако им вярваш опитай да вреш телове там и сам да си отвориш колата...но накрая пак ще стигнеш до ключар,но вече ще си си надрал боята на колонката и нищо чудно и стъклото да си пукнеш ! Успех
колега не се излагам!! просто показвам, че има форуми по СВЕТА където дават някакъв акъл или съвет, а не както колегата садекс твърди...
- im0tep
- старши ентусиаст
-
latrel написа:im0tep написа:latrel написа:sadex5 написа:Ами иди в реномирано ателие, където са регистрирани ключари. И според мен някой ключар ще има повече интерес да обере някой сейф с пари, отколкото да си прави пластелинови отпечатъци на кола на 12 години. Не че нещо персонално имаме към теб колега, просто няма форум на света, където да се дават съвети как се отваря заключено БМВ от рода бръкни тук и там, и дръпни това.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 1%80%D0%B5
![]()
![]()
Колега,продължаваш да се излагаш...по големи глупости никъде не бях чел !!! Ако им вярваш опитай да вреш телове там и сам да си отвориш колата...но накрая пак ще стигнеш до ключар,но вече ще си си надрал боята на колонката и нищо чудно и стъклото да си пукнеш ! Успех
колега не се излагам!! просто показвам, че има форуми по СВЕТА където дават някакъв акъл или съвет, а не както колегата садекс твърди...
Да си жив и здрав колега !!!
Интересува ме отвори ли си колата?
- im0tep
- старши ентусиаст
-
Послушай ме и не си губи времето изобщо с онези методи от темата...само ще се вкараш в беля !!!
64 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5