Е38 Зима-кеф-снимки
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
66 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Е38 Зима-кеф-снимки
Немога да не споделя удоволствието от шофирането в зимни условия с тоя велик автомобил.
Днес ходих от Габрово до Трявна.Сам се возих-сам си снимах.Пътя е прилично заснежен,времето перфектно.За първи път усетих как работи ASC-то...........еми,неам думи.Влизаш смело в завоя,всичко останало си е негова работа.Леко поднася,приятно примигване на ASC индикатора на таблото и машината си поема в пътя.Млъквам..ето няколко снимки.

Днес ходих от Габрово до Трявна.Сам се возих-сам си снимах.Пътя е прилично заснежен,времето перфектно.За първи път усетих как работи ASC-то...........еми,неам думи.Влизаш смело в завоя,всичко останало си е негова работа.Леко поднася,приятно примигване на ASC индикатора на таблото и машината си поема в пътя.Млъквам..ето няколко снимки.

Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....
- dobromir
- младши ентусиаст
-
- Кара: Бмв
- Мечтае да кара: Памела Андерсен
- Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри
Re: Е38 Зима-кеф-снимки
колега варвили Е38 мака в снега 

dobromir написа:колега варвили Е38 мака в снега
Върви си перфектно,дори два джипа Паджеро изпреварих.....верно,че единия беше Шумен,другия Търново,....явно не познават пътя хората.
Габровеца най-обича: Да пуши на муфта, да е с чужда жена и да кара по инерция....
Много добра фото сесия, и колата е перфектна, а ти си луд за връзване
да караш със 100 в тоя сняг 

- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
Възхищавам ти се още от първата тема която пусна. в която се похвали за покупката на колата верно си е велик автомобил и няма как да не му се кефиш.Много често съм те цитирал сред приятели как на 54г. се радваш като малко дете,ама и то си е така ,само този който не е карал тази кола не знае за какво иде реч както се казва.На мен самият ми е писнало да карам с тия маршрутки вече шест години (почти) в София на ден по 200 +км.и когато жената ме накара да ходим до някъде с колата започваха караниците но, от както си взех 38-та ми се кара като на малко дете.Големият ми син вчера взе книжка и му подарих 30-та и сега сме вече двама на които им се кара
. Винаги в ума ми изплува фразата от рекламата на БМВ:"Удоволствието да шофираш".

- dobromir
- младши ентусиаст
-
имаш ли някакви системи колега по колата колега за снега и с какви зимни гуми си аз с Е32 ката карам с едни континенталки 3 зима но нещо несъм доволен .. много мнгоо

dobromir написа:имаш ли някакви системи колега по колата колега за снега и с какви зимни гуми си аз с Е32 ката карам с едни континенталки 3 зима но нещо несъм доволен .. много мнгоо![]()
Чисто нови КЛЕБЕР.Системата е ASC(актив стабилити контрол).Работи безупречно,когато колата поднесе,прилага спирачно усилие на външното задно колело и въртящия момент се прилага на вътрешното.По тоя начин се компенсира поднасянето.С копчето се изключва системата,но не го препоръчвам.Карал съм Мерцедес Е220С с подобна система ESP,която работи аналогично,с тая разлика,че отрязва оборотите на двигателя до 1500 мисля беше,което мен лично ме дразни.Точно в завоя когато ти е необходима тяга,това не се случва и системата те оставя на центробежната сила.А бе.....Мерцедес ,...кво да говорим.
- victor2k
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740iA
- Детайли за колата: 2000 740iA Sport
DSC е още по-добре за такова време, освен ако не ти се заиграва по светофарите
- thejackal7
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36/93-Е38/3.0IL-Е46/2.0D-03-X-5/3.
- Мечтае да кара: камила
- dobromir
- младши ентусиаст
-
хаха аз нямам и немога да осетя разликата в системите 

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
колега не че нещо ама не и имай много доверие на седмицата зимата и не се осланяй толкова на ASC(automatic stability control +traction) че големи разочарования поднася по някога 

Барай шишарката Минкеее ....
anzak написа:колега не че нещо ама не и имай много доверие на седмицата зимата и не се осланяй толкова на ASC(automatic stability control +traction) че големи разочарования поднася по някога
Благодаря колега,явно си се разочаровал,...сподели нещо повече.
Когато имах Тдс с ръчна скоростна кутия нямах абсолютно никакъв проблем.Сега с тази 740 и автоматик се пазя постояно .немога да си обясня защо закъсвам с нея понякога отдавам го на автомата 

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
kita написа:dobromir написа:имаш ли някакви системи колега по колата колега за снега и с какви зимни гуми си аз с Е32 ката карам с едни континенталки 3 зима но нещо несъм доволен .. много мнгоо![]()
Чисто нови КЛЕБЕР.Системата е ASC(актив стабилити контрол).Работи безупречно,когато колата поднесе,прилага спирачно усилие на външното задно колело и въртящия момент се прилага на вътрешното.По тоя начин се компенсира поднасянето.С копчето се изключва системата,но не го препоръчвам.Карал съм Мерцедес Е220С с подобна система ESP,която работи аналогично,с тая разлика,че отрязва оборотите на двигателя до 1500 мисля беше,което мен лично ме дразни.Точно в завоя когато ти е необходима тяга,това не се случва и системата те оставя на центробежната сила.А бе.....Мерцедес ,...кво да говорим.
колега не искам да те апорстрофирам ама АСЦ освен че чрез АБС-а задейства спирачката на буксуващото колело също и ти отнема газта и тя също както при мерцедес както си описал редуцира оборотите
Барай шишарката Минкеее ....
- kokali praa vsiakvi
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328i Мойта, e53 Семейната
- Мечтае да кара: 635i e24, 850i e31
- Детайли за колата: Истинската 328ца
Колата-хубава, човека-фен, споделя кефа си, еми и на мен ми е приятно да прочета, а не като новините... Още много кеф, приятелю ! 

Жените биват два вида : 1. Слабички 2. Убавки... И с броя на цилиндрите е подобно ...

66 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5