странен проблем с парното
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- iliev21
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е60
- Мечтае да кара: по асфалт
Re: странен проблем с парното
Разбрах къде се намира таралежа и какво представлява,първо него ще сваля,че е на по лесно място.Някой може ли да ми каже как да разбера дали е от него проблема и дали може да го паправя или се купува друг?мерси
аз за махане съм ги махнал ма и тека вече не бачка ще трябва да сменя моторчето явно въпроса е дали лесно се сваля и дали все пак мойе да се окаже от тоя таралеж а не от моторчето как да се провери
- mgate
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318тдс комби
вземи един мултицед и ще разбереш ,значи до колкото си спомням тънкият кабел е от панела на управлението ,на който напрежението варира в зависимост от силата на духане ,а има един дебел който трябва да е + ,но най- добре да го преовериш с мултицеда и след това се свързва към някой то другите дебели (през предпазител 10А или пробна лампа) за да се разбере дали е от таралежа ако не е от него пак няма да тръгне остават четки , а относно втулките на 70 % от е 36 им свирят 

- TeodorKz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 TDS ; 32?
- Детайли за колата: Е39 97г M-pack ; Е36 32?
колега 325ТДС е в грешка гарантирам че таралежа се влияе от тръскане и дупки моя поне беше така ...
- iliev21
- кандидат ентусиаст
-
Добре мерси много,той работи но се случва поне 2 пъти на ден да спре,а това е непрятно сега зимата защото е студено.Как досега тези втулки не свиреха и сега започнаха да свирят има причина за това?направи ми впечатление ,че като увелича вентилатора до край и спира да свири като го намаля и пак започва. 

- mgate
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318тдс комби
iliev21 написа:Добре мерси много,той работи но се случва поне 2 пъти на ден да спре,а това е непрятно сега зимата защото е студено.Как досега тези втулки не свиреха и сега започнаха да свирят има причина за това?направи ми впечатление ,че като увелича вентилатора до край и спира да свири като го намаля и пак започва.
за втулките и аз съм така ама свикнах все пак са 10-15 годишни коли

iliev21 написа:Разбрах къде се намира таралежа и какво представлява,първо него ще сваля,че е на по лесно място.Някой може ли да ми каже как да разбера дали е от него проблема и дали може да го паправя или се купува друг?мерси
от ежко бежко ти е проблема

А за 100лв се взима нов.nazo1976 написа:...1 жичкаджия искаше ми 50лв за ремонт ама като разбра че има за 80 втора ми каза да го взимамкато не се сменя често филтъра на купето се преебват ежковците. успех
Това за филтъра е абсолютно вярно.
- iliev21
- кандидат ентусиаст
-
Това с втулките от каде може да се оправи,защото мен лично ме дразни като знам,че преди неми беше така?аз филтъра си го сменям редовно самоче незнам тоя преди мен дали ги е сменял.мерси на всички 

reyes.e30 написа:а ежко от е36 320 става ли на коомпакт 316
би трябвало да става като питах за ежко в дару и камор ме патаха само за модела демек е36
- PROPELLER
- SPACEMAN!
-
- Кара: USS ENTERPRISE
- Мечтае да кара: ЗВЕЗДОЛЕТ
Щом му спира да пищи на 4-та степен,със сигурност е от втулките на ротора на електромотора на парното!
На максимални обороти триенето намаля и пищенето също!
Аз съм по-скоро за мотора, а и е и по-евтиния вариант!
И съм също ЗА смяна на филтъра на купето,
На максимални обороти триенето намаля и пищенето също!
Аз съм по-скоро за мотора, а и е и по-евтиния вариант!
И съм също ЗА смяна на филтъра на купето,
Таралежите на всички е36 са еднакви. Дори от е39 също става и е по-евтин.nazo1976 написа:би трябвало да става като питах за ежко в дару и камор ме патаха само за модела демек е36reyes.e30 написа:а ежко от е36 320 става ли на коомпакт 316
коолеги извинявам се че оше ви тормоза с глупости ма да ми кажете как до го сваля този таралеж от компакта и дали все пак ако е моторчето на вентилатора ще стане ли от е36 320 бенз на компа
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3