Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
Re: Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
тази информация от къде е?
според realoem.com не виждам да е така http://realoem.com/bmw/partxref.do?part ... &details=1
освен това на моята кола видях тези вертикалните за бутоните
пък и излиза по рама, кой знае, освен някой да го е сменил при мен? Или пък защото имам само един бутон ДСЦ са ми сложили евтиното
Всъщност ще го свалям и ще търся номер да видя какво е в момента
според realoem.com не виждам да е така http://realoem.com/bmw/partxref.do?part ... &details=1
освен това на моята кола видях тези вертикалните за бутоните

пък и излиза по рама, кой знае, освен някой да го е сменил при мен? Или пък защото имам само един бутон ДСЦ са ми сложили евтиното

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=35&hl=14
Които са с отделните гнезда за бутоните им трябва конзола №1, а които са със суич-център им трябва конзола №12
Които са с отделните гнезда за бутоните им трябва конзола №1, а които са със суич-център им трябва конзола №12
радвам се, че съм с отделни гнезда
свалих я моята, разгледах я, произведена е 6/2002г. така че едва ли е сменяна
имаш ли представа в какво точно се състои разликата между пушачи и непушачи?
моят номер в момента е (51 16) 8 205 377 и не го откривам никъде, сигурно е стар и заменен с нещо

свалих я моята, разгледах я, произведена е 6/2002г. така че едва ли е сменяна
имаш ли представа в какво точно се състои разликата между пушачи и непушачи?
моят номер в момента е (51 16) 8 205 377 и не го откривам никъде, сигурно е стар и заменен с нещо
- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
- Кара: купета
Разликата не е ли само в пепелника: вместо 6 (пушачи) имаш 5 (непушачи)© написа:...имаш ли представа в какво точно се състои разликата между пушачи и непушачи?

П.П. Е тук може да видиш как изглежда кутийката без пепелник (номер 5): http://m3forum.net/m3forum/showthread.php?t=239557
много задълбахме за тази рамка, но нищо .. като е тръгнало ..
тя кутийката/пепелника си има отделен номер, частта ще дойде без нея
сигурно нещо в захващането на кутийката

тя кутийката/пепелника си има отделен номер, частта ще дойде без нея
сигурно нещо в захващането на кутийката
Колеги нищо не казахте за тв тунер дали ще стане
вече я поръчах рамката 75лв (като не намерих някой с отстъпки)
при Dynavin пада голяма борба с WinCE и навигационните програми
За сега се мъча с гармин ХТ обаче на тази резолюция май няма подкарване. А тези които са го подкарали, не казват нищо кое как .. вече се съмнявам, че лъжат. IGO, Primo вървят, може още tomtom, Sygyc и разни други от които обаче не виждам смисъл
Още един колега който си го е купил ми спомена за проблем с блутут при използване с айфон 3г. Не знам дали е от телефона или устройството. За сега с нокия няма други проблеми, освен тези които споменах (не работи телефонната книга)
при Dynavin пада голяма борба с WinCE и навигационните програми
За сега се мъча с гармин ХТ обаче на тази резолюция май няма подкарване. А тези които са го подкарали, не казват нищо кое как .. вече се съмнявам, че лъжат. IGO, Primo вървят, може още tomtom, Sygyc и разни други от които обаче не виждам смисъл
Още един колега който си го е купил ми спомена за проблем с блутут при използване с айфон 3г. Не знам дали е от телефона или устройството. За сега с нокия няма други проблеми, освен тези които споменах (не работи телефонната книга)
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Това за взъзка с Йфон е доста важно. Ако има колега от София с Динавин нека да пише за да направиме тест дали работи с Йфон.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
за съжаление за ДВД-то изглежда съм се подвел
не отваря XviD файлове
само DivX и може би някои други формати, които не съм тествал още
това автоматично означава конвертиране на почти всичко което искаш да пуснеш там (ако не е ДВД разбира се)
тъпи китайци - за 150лв има плеъри които пускат FullHD видео за няколко секунди след стартиране на файла, а те за една торба пари ми сложили чип от преди новата ера
не отваря XviD файлове

това автоматично означава конвертиране на почти всичко което искаш да пуснеш там (ако не е ДВД разбира се)
тъпи китайци - за 150лв има плеъри които пускат FullHD видео за няколко секунди след стартиране на файла, а те за една торба пари ми сложили чип от преди новата ера
Колеги нищо не казвате за този тв тунер дали ще стане
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
нямам представа
най-вероятно ще стане но ще го управляваш като отделно устройство
най-вероятно ще стане но ще го управляваш като отделно устройство
- Amatior4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320D
Един въпрос щом това устройство е "WinCE" няма ли вариант да се инсталира друг плейър с кодеци?
© написа:за съжаление за ДВД-то изглежда съм се подвел
не отваря XviD файлове![]()
Слави, пробваи за всеки случаи през флашката за прочитането на филмите, аз имах един китаиски боклук четеше всичко през флаша за разлика от диска

всъщност не е сигурно че не чете xvid защото го пробвах с резолюции над 800 по хоризонтала
може би му е тежко
на WinCe може да се инсталира плеър, дори със субтитри - аз съм го правил на омния, предполагам и тук няма да има проблем. Резолюциите обаче пак няма да са над 700х(нещо си)
едит: пробвах го с файлове xvid и divx под 480р - чете ги без проблем, но изглежда 480p е максимума
жалко, че не чета flv файлове
може би му е тежко

едит: пробвах го с файлове xvid и divx под 480р - чете ги без проблем, но изглежда 480p е максимума
жалко, че не чета flv файлове
Колеги дайте съвет кой в София може да ми го монтира