Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)

Мнение от FaceOff » 08 Дек 2010, 0:30

геЙнър, тъпотиИ
По въпроса - отговорът на бум-бум, макар и малко двусмислен е и най-точен. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 08 Дек 2010, 0:53

Как тъй нямате пари за ядене,а искате да си купувате добавки за качване? Без да ядеш каквото и да пиеш как ще качваш? Или си мислите,че това са някакви чудодейни прахове и хапчета чрез които се прави маса от въздуха?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Мнение от Rainbow » 08 Дек 2010, 1:48

Е то ще се яде, но при мен примерно няма как да стане всеки ден да кажем закуска с яйца без жълтици, овесени ядки, мляко и плод. На обяд пилешко месо, само бяло и тн. и тн. Идеята на мен и на колега явно е била за някакъв допълнителен съвет към яденето. Защото аз съм качвал с много ядене 2-3 кг макс, а иначе просто почвам да ходя доста по-често до едно друго място :mhihi: За креатина бях чел как примерно 1 супена лъжица се равнява на 1кг пържола, което няма как да се изяде иначе. А и ако съм честен нямам супер мерак да ми става начин на живот, просто ми се ще ако има възможност някои друг килограм отгоре, та така (а и много пари от студент е :mhihi: ). Поздрави и без нерви, просто ми се искаше да прочета мнението ви, защото по фитнесите си рекламират и пробутват техните неща. За сега явно ще залагаме на пържолите :ok:
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 08 Дек 2010, 10:31

Поредната жертва на рекламите. Как една лъжичка прах ще се равнява на 1 пържола.. може в една пържола да има креатин,колкото в една лъжичка,а другите работи? Протеини,мазнини,витамини,аминокиселини?
Това за яйцата без жълтъци и бялото месо го оставям без коментар,просто спри да четеш диети от "космо". ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3 CSL

Мнение от Красимир! » 08 Дек 2010, 10:48

Възможно е една доза хранителна добавка да замества една пържола, при продължение на спора ще ви дам ако се налага етикет с факти за пържола и доза протеин/матрица за да се убедите, не, че го препоръчвам, но има как да заместим 1-2 хранения през деня.

А и креатина го има само в телешкото и то не е кой знае колко коцентриран ;)

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 08 Дек 2010, 11:51

Моят съвет:

Яж месо, забрави за всичко каквото е кайма и наденици и тем подобни, а и те вече тия наденици са колкото месото. Ако нямаш възможност да ядеш пържола по-добре влез в първия магазин и си купи филе или шунка примерно 300гр. Ядки, банани, картофи и тн.

Протеин или гейнер просто между храненията, но не и да заместваш 1 хубаво хранене. Не случайно американаце пише на етикета - не е заместител на разнообразното хранене. Това е добавка, която помага. Така че в твоя случай аз препоръчвам гейнер и или креатин или матрица т.е. креатин-глутамин-таурин и други съставки, ако има и малко нитро матрица. Също много добър гейнер е Mutant mass на PVL.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Мнение от Rainbow » 08 Дек 2010, 12:32

Бай Митьо написа:Моят съвет:

Яж месо, забрави за всичко каквото е кайма и наденици и тем подобни, а и те вече тия наденици са колкото месото. Ако нямаш възможност да ядеш пържола по-добре влез в първия магазин и си купи филе или шунка примерно 300гр. Ядки, банани, картофи и тн.

Протеин или гейнер просто между храненията, но не и да заместваш 1 хубаво хранене. Не случайно американаце пише на етикета - не е заместител на разнообразното хранене. Това е добавка, която помага. Така че в твоя случай аз препоръчвам гейнер и или креатин или матрица т.е. креатин-глутамин-таурин и други съставки, ако има и малко нитро матрица. Също много добър гейнер е Mutant mass на PVL.

Благодаря на теб, както и на другите колеги за съветите.

:OT:
Само не знам защо сметнахте, че като сложих тези добавки съм имал предвид, че ще спра да ям :mhihi:
:OT:
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 08 Дек 2010, 16:05

Ама ако не ядеш, добавките все едно ги хвърляш в тоалетната.
Те затова са добавки, защото се добавят към нещо.
А това нещо е храненето.
Ако не си мега генетично надарен към качване на ММ без правилно ядене нищо няма да стане.

А и незнам защо не искаш креатин - да не би да е вреден :mhihi:
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 09 Дек 2010, 17:15

kriso85 написа: А и незнам защо не искаш креатин - да не би да е вреден :mhihi:

Ами щото може вече да е пробвал временния му ефект придружен с бъбречни кризи и камъчета :mhihi:
ПП наскоро пробвах Три креатин малат мога да споделя за него основно плацебо ефект ;)
Взех и аргинин като за него давам + добре припомпва и изкарва вените + някви яйчни амино не им помня модела ;) Протеин само след тренировка суроватачен... че за възстановяване биват :angel:
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 09 Дек 2010, 21:07

Имам технически въпрос, възможно ли е да се направи тялото по-долу, без химия, само с протеин и приблизително за колко време, спорим тука :smoke:

http://www.howcelebsgetfit.com/wp-conte ... -smith.jpg
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Потребител
Аватар
Кара: Виенското метро
Мечтае да кара: BMW E46 coupe

Мнение от ves_v8 » 09 Дек 2010, 21:20

acer написа:Имам технически въпрос, възможно ли е да се направи тялото по-долу, без химия, само с протеин и приблизително за колко време, спорим тука :smoke:

http://www.howcelebsgetfit.com/wp-conte ... -smith.jpg

Ако не работиш и имаш време да прекарваш по цял ден по фитнес залите, имаш пари да ядеш само правилните и най-здравословни храни, може би ще го направиш горе-долу това тяло. Аз мисля че няма как да се направи без никаква химия.
Относно хранителните добавки, креатина и т.н. не си е работа тия гадости да се пият. Млечният протеин е най-безвреден на фона на другите протеинови барове. Креатина се пие за да се окислява по-лесно кръвта, а това е важно за да се снабдяват мускулите с т.нар. полезни вещества, които всеки от нас приема с храната. Креатина е гадост, но помага, ако се пие в умерени количества, и трябва да се приема много, много вода. В момента пия от тези глупости, но ги приемам наполовина на дозата изписана на кутията. Креатин пише 30 гр. аз пия 10-15, нормалната доза на млечният протеин аз пия около 15-20 и то не всеки ден, а 2-3 пъти седмично и имам ефект. Креатина скоро ще го спра, протеина също защото не е хубаво да се пият постоянно, а и на мен не ми трябва да ставам охранка...
BMW E39 530D... ein Flugzeug

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 09 Дек 2010, 21:40

Без зоб - да.... изобщо без химия (т.е. добавки, креатини, буустъри и т.н.) - трудно...

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 09 Дек 2010, 22:00

е аз не тренирам да стана охрана, мразя разплути мъже и гледам да се поддържам, 4 пъти фитнес по 1ч + 4 пъти тичане по 15мин, протеина е уей и пия по 60гр в дни на тренировки и по 30 в дни без :mrgreen: ама другите "леки" химии няма да ги взимам, само като знам че в лайт колата е бъкано с вещество предизвикващо тумори и хронична умора - аспартам, мога да си представа кво слагат в тва. повечко вкусни пържоли и креватни тренировки за финесс и ще стане :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Потребител
Аватар
Кара: ше E36 325i

Мнение от F*natic » 12 Дек 2010, 23:01

Колеги дайте някакви отзиви за Ultimate Animal Flex - има ли ефект, има ли нещо по-добро от това за стави?

С фитнес се занимавам от скоро, но от доста време карам ски и имам леко пукане в коленете :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 24 Дек 2010, 1:55

F*natic написа:Колеги дайте някакви отзиви за Ultimate Animal Flex - има ли ефект, има ли нещо по-добро от това за стави?

С фитнес се занимавам от скоро, но от доста време карам ски и имам леко пукане в коленете :roll:

Сигурно искаш да кажеж Universal - Animal Flex, ако е това за мен е най-доброто. Вадих рамо и с това и в момента жив и здрав бак боря адките тежести. Да кажем почти не го усещам.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата