Търся някой който наистина разбира от М52В20 от Варна...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Търся някой който наистина разбира от М52В20 от Варна...
Здравейте,
Не искам да обидя никой със горното заглавие - напротив, просто търся някой от Варна /понеже колата ми е там :-)/, който да ми види колата и евентуално да и ремонтира мотора тъй като на голфа на жена ми му откраднаха AirBag-a. Не знаех, че и това се краде, ама като ми казаха колко струва - набързо си го обясних.
Както и да е. В предишен пост бях обяснил проблема и бях получил съвети от съфорумници.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=8&t=220996.
Понеже не искам да тъпча новата тема с нови обяснения на стари направени такива и да я правя безкрайна пускам горния линк.
Просто търся човек, който си разбира от работата и може да диагностицира и /ако е целесъобразно разбира се/ ремонтира горепосочения проблем, понеже аз не съм в момента в БГ и бях решил да оставя нещата докато се прибера, но в момента се налага да търся други варианти.
Така, че ако имате познат, приятел или сте очровани от някой майстор, моля да ми пишете.
Благодаря на всички предварително.
Не искам да обидя никой със горното заглавие - напротив, просто търся някой от Варна /понеже колата ми е там :-)/, който да ми види колата и евентуално да и ремонтира мотора тъй като на голфа на жена ми му откраднаха AirBag-a. Не знаех, че и това се краде, ама като ми казаха колко струва - набързо си го обясних.
Както и да е. В предишен пост бях обяснил проблема и бях получил съвети от съфорумници.
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=8&t=220996.
Понеже не искам да тъпча новата тема с нови обяснения на стари направени такива и да я правя безкрайна пускам горния линк.
Просто търся човек, който си разбира от работата и може да диагностицира и /ако е целесъобразно разбира се/ ремонтира горепосочения проблем, понеже аз не съм в момента в БГ и бях решил да оставя нещата докато се прибера, но в момента се налага да търся други варианти.
Така, че ако имате познат, приятел или сте очровани от някой майстор, моля да ми пишете.
Благодаря на всички предварително.
- zorobg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320 M50B20
- Детайли за колата: Е36 М50Б20
Re: Търся някой който наистина разбира от М52В20 от Варна...
Преди време бях писал тема за сервиз във Варна :
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 0#p1850534
ако искаш го пробвай
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 0#p1850534
ако искаш го пробвай

Здравейте на всички пак. Препоръчвайте, че нямам време :-) Може и майстор на индивидуална практика да е, може и приятел на ваш приятел. Не е задължително да са само сервизи. Просто някой, който да погледне и да си каже мнението и офертата разбира се и най-вече да знае какво прави.
- crashr00t
- Потребител
-
- Кара: m43b18 & m52b20
- Мечтае да кара: s62b50 ///M5
Здравей колега ,
Аз знам един сервиз в който 6те ти оправят проблема намира се в кв. Аспарухово ул. Искър 6 тел:052 375275 и 0883 333804 "експрес-сервиз" има човек който ремонтира само БМВ-та . Надявам се да ти е от полза
Аз правих основен ремонт на въпросния М52В20 и съм много доволен.
Аз знам един сервиз в който 6те ти оправят проблема намира се в кв. Аспарухово ул. Искър 6 тел:052 375275 и 0883 333804 "експрес-сервиз" има човек който ремонтира само БМВ-та . Надявам се да ти е от полза

Аз правих основен ремонт на въпросния М52В20 и съм много доволен.
Благодаря на отзовалите се!
. Явно в тоя сервиз си разбират от работата, след като получават втора препоръка. Ще им се обадя да ги питам как им е графика само с тая часова разлика ...

- kiki
- Потребител
-
- Кара: E39 530D
Аз съм ходил там за доста различни БМВ-та. М/у другото там не правят само БМВ. Много съм доволен. Момчето се казва Ванко. Ако има време ще ти обърне внимание и с техниката която има,със сигурност ще ти помогне!
BMW lifestyle
Само там сигурно не съм пробвал, ама като се има предвид, че другите са пълен ташак, следващият път и аз съм там 

Тъй като нещата се разминаха, темата може да се заключва!
Благодаря за съветите на всички!
Благодаря за съветите на всички!
8 мнения
• Страница 1 от 1