Проблем с предния плафон...
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- donpatrona
- кандидат ентусиаст
-
Проблем с предния плафон...
Проблем с предния плафон. Работи когато си иска… е повечето време не работи … щтракаш копчето – нищо, вкл. се само задните. При отключване и отваряне на коя да е врата светват пак само задните … но понякога светва … Проверих бушона – наред е. На какъв принцип са плафоните в купето?
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
- nik4o_83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на ток
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: Проблем с предния плафон...
Гаранция е от буксата на плафона
- и аз го играх това преди 2 седмици. Ако не се лъжа 3-тото краче на буксата (говоря за платката) не ти прави добър контакт. Просто хващаш поялника и правиш хубави капчици на крачетата, защото крачето на буксата контактува с краче от самата платка. ...е там вече сигурно не контактуват при теб 
Много е лесно - въпросът е, че трябва да го гледаш под лупа, за да видиш къде се е разпоило.

Много е лесно - въпросът е, че трябва да го гледаш под лупа, за да видиш къде се е разпоило.
- donpatrona
- кандидат ентусиаст
-
Опитах да сваля предния плафон, както беше показано в BMW TiS, но взе да се огъва на счупване без да се откопчее и ме достраша... 

- nik4o_83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на ток
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Има 2 щипки, които трябва да натиснеш - намират се от дългата страна на плафона - тази откъм седалките (не към предното стъкло). Хващаш една права отверка (намери някоя тънка) и бъркаш в двата края на плафона (някъде на около 1.5 см от края на плафона) - и ще излезне.
- el lobo
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E46 320D
- Мечтае да кара: 850
като го свалиш 2-3 пъти да се наместят хубаво буксите и ще се оправи , и аз бях така преди месец и откачах от нерви (понеже искам всичко да е като ново
) и сега си е наред 

6 мнения
• Страница 1 от 1