Какво може да се събера под капака на Е30?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- maxy2pac
- Потребител
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Кола
Какво може да се събера под капака на Е30?
Здравейте колеги, нов съм в форума, скоро вземам книжка!!! Маняк съм на тема дрифт. Спрях се на Е30. Защо? Защото:
1. Евтино
2. Части много
3. Все пак ми е първа кола за дрифт (имам средства мога да си позволя да имам кола само за дрифт!!!)
4. Леко купе
5. Хубава форма
6. Лесно за продаване след време (ако се наложи :Д)
Та мисълта ми е такава, четох много теми за тази количка, много различни мнения, някой говорят "320-ката върши работа", мен ако ме питате и 325-ката НЕ върши работа, върши работа като падне дъждец и "дрифтърчетата" излязат да карат по улиците. Наясно съм, че ще ми кажете ама ти имаш окачване,гуми,шпер,олекотяване и т.н да правиш това го знам... Основният ми въпрос двигател на 325 и да се надгражда,и ако може какви са вариянтите и каква сума ще излезе или това което аз си мисля за нов двигател и ако е нов някакви предложения има за такива. Благодаря
) Колеги... имам да добавя нещо но първо искам да чуя някои друго мнение
1. Евтино
2. Части много
3. Все пак ми е първа кола за дрифт (имам средства мога да си позволя да имам кола само за дрифт!!!)
4. Леко купе
5. Хубава форма
6. Лесно за продаване след време (ако се наложи :Д)
Та мисълта ми е такава, четох много теми за тази количка, много различни мнения, някой говорят "320-ката върши работа", мен ако ме питате и 325-ката НЕ върши работа, върши работа като падне дъждец и "дрифтърчетата" излязат да карат по улиците. Наясно съм, че ще ми кажете ама ти имаш окачване,гуми,шпер,олекотяване и т.н да правиш това го знам... Основният ми въпрос двигател на 325 и да се надгражда,и ако може какви са вариянтите и каква сума ще излезе или това което аз си мисля за нов двигател и ако е нов някакви предложения има за такива. Благодаря

~~ DVE NADOLU,ATAKA,SLUNCE,GAZ ~~
- Bizona
- Потребител
-
- Кара: Е30
- Мечтае да кара: със ?
Re: Какво може да се събера под капака на Е30?
колега за евтино малко е пресилено
като почнеш да сменяш това онва пак ще говорим
за двигател иначе може да сложиш до в12 но 2.5 е напълно достатачен за изпалнения

за двигател иначе може да сложиш до в12 но 2.5 е напълно достатачен за изпалнения

www.drifting-bg.com/forum там ще намериш много отговори на твоите въпроси изчети форума и ще ти стане ясно какво може и какво не
иначе в Е30 можеш да сабереш всичко
иначе в Е30 можеш да сабереш всичко

само най-добрите умират млади
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Малко си в грешка с повечето аргументи дето си изложил , но ще оставя по - компетентните ми събратя да те изядЪт 
Мисля , че ти е достатачен за изпалненията
Що не си направите един форум http://www.niemrazimЪ.тъпаци , бахти хората.
Ма общо взето взимаш книжка и се меташ на дрифт и аз мислех така , ама НА , дедовия
Оказа се , че живота не е никак розов. Дет някой викат 320 мноооого върви , ама на пушка. Па ако тръгна да ти разправям 325-цата върви на две пушки. Ако мислиш наистина да правиш нещо във форума е описано безбожно много за темата. Има дискусии за всеки един мотор слаган в каквото купе ти е на душата. Разлгедай темите и ще намериш доста информация. Специално този раздел може да се похвали с доста теми за добри и не толкова добри проекти. Потърси в дрифтинга темата на Алекс_мах и ще видиш и прочетеш нагледно как , защо и с какво се прави както си му е реда.
Успех и не слушай съучениците ти какво разправят , на НФС-са всички коли имат нитро и са бързи страшно много , в реалния живот нещата са трудни

Bizona написа:колега за евтино малко е пресиленокато почнеш да сменяш това онва пак ще говорим
![]()

Ма общо взето взимаш книжка и се меташ на дрифт и аз мислех така , ама НА , дедовия

Успех и не слушай съучениците ти какво разправят , на НФС-са всички коли имат нитро и са бързи страшно много , в реалния живот нещата са трудни

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- Bizona
- Потребител
-
- Кара: Е30
- Мечтае да кара: със ?
bivola написа:Малко си в грешка с повечето аргументи дето си изложил , но ще оставя по - компетентните ми събратя да те изядЪтBizona написа:колега за евтино малко е пресиленокато почнеш да сменяш това онва пак ще говорим
![]()
Ма общо взето взимаш книжка и се меташ на дрифт и аз мислех така , ама НА , дедовияОказа се , че живота не е никак розов. Дет някой викат 320 мноооого върви , ама на пушка. Па ако тръгна да ти разправям 325-цата върви на две пушки. Ако мислиш наистина да правиш нещо във форума е описано безбожно много за темата. Има дискусии за всеки един мотор слаган в каквото купе ти е на душата. Разлгедай темите и ще намериш доста информация. Специално този раздел може да се похвали с доста теми за добри и не толкова добри проекти. Потърси в дрифтинга темата на Алекс_мах и ще видиш и прочетеш нагледно как , защо и с какво се прави както си му е реда.
![]()
незнам колега с какво съм в грешка ама ако ти си купуваш части от евро 07 естествено ще са по евтини

- maxy2pac
- Потребител
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Кола
Bizona написа:колега за евтино малко е пресиленокато почнеш да сменяш това онва пак ще говорим
![]()
Да ти кажа не вярвам да излезе повече от 10-12 хиляди(парите не са от значение),все пак благодаря ви, че обърнахте внимание на темата.А за двигателя ако е така ще е жестоко

~~ DVE NADOLU,ATAKA,SLUNCE,GAZ ~~
- doko
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: е30 s38b38 turbo
на колегата му била слаба 25цата
http://vbox7.com/play:78f51ec7
май всичко опира до вродените ти даби.
Някой работи не стават само с пари
Да не си повярваш че като имаш мощна кола си най голелия дрифтър
колко болдюрчета и стълбове те чакат ако знаеш само -нямаше да се интересуваш от мотора който може да се побере в е30. нищо лично пожелавам ти успех
http://vbox7.com/play:78f51ec7
май всичко опира до вродените ти даби.
Някой работи не стават само с пари

Да не си повярваш че като имаш мощна кола си най голелия дрифтър
колко болдюрчета и стълбове те чакат ако знаеш само -нямаше да се интересуваш от мотора който може да се побере в е30. нищо лично пожелавам ти успех

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
можеш да сложиш и самолетен двигател
Е30
добре е да попропчетеш обаче този форум .. проекти има много..
ако не си сядал в бмв се снабди с някое сток Е30 малко да свикнеш
318 ис например е перфектно за първа кола
после ще се проектираш и така
за това колко е евтино ще говорим след покупката ти...
има зависимост при тия коли...
евтина покупка.... скъпи ремонти или
кола от сериозен фен .... по малко ремонти

добре е да попропчетеш обаче този форум .. проекти има много..
ако не си сядал в бмв се снабди с някое сток Е30 малко да свикнеш
318 ис например е перфектно за първа кола
после ще се проектираш и така
за това колко е евтино ще говорим след покупката ти...
има зависимост при тия коли...
евтина покупка.... скъпи ремонти или
кола от сериозен фен .... по малко ремонти
- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
Първо вземи книжката ,че ако те скъсат ше дрифтиш с маршутката 

9 мнения
• Страница 1 от 1