Как да си направим огледалата на Е36 с ел.прибиране
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- with-fox
- BMW fanatic
-
- Кара: ИСТРЕБИТЕЛ мечнае за СОВАЛКА
- Детайли за колата: e36 330i
Re: Как да си направим огледалата на Е36 с ел.прибиране
и аз ще чакам темата за дифа ако ти трябва някои диф за експеримента давам на драго сарце имам затворени отв
орени секви

- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
- iamatuning
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 525
Е да, до 100лв.ама даже са много но горе-доло на там вървят нещата.
До момента за ел.прибиране на огледала с жила съм дал:
4ри жила - 12лв.
2ел.машинки+копчета и окабеляване - 60лв.
може да потрябват и 2 или 4ри прекъсвача за стопиране на огледалата в крайно отворено и крайно затворено положение. - 8лв.
До тук цената е на 80лв.,всичко е купено и е чисто ново.
4ри жила - 12лв.
може да потрябват и 2 или 4ри прекъсвача за стопиране на огледалата в крайно отворено и крайно затворено положение. - 8лв.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
iamatuning написа:Е да, до 100лв.ама даже са много но горе-доло на там вървят нещата.
4ри жила - 12лв.
кажи за тези прекъсвачи за стопиране
- iamatuning
- младши ентусиаст
-
утре ако ме оствят на спокойствие ще снимам всичко което купих да се види.
- kokali praa vsiakvi
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328i Мойта, e53 Семейната
- Мечтае да кара: 635i e24, 850i e31
- Детайли за колата: Истинската 328ца
Това не са стокови огледала на Е36.
Жените биват два вида : 1. Слабички 2. Убавки... И с броя на цилиндрите е подобно ...

- iamatuning
- младши ентусиаст
-
Да колега много са добри но колко хора от форума а не само могат да си ги позволят,аз бих си купил дори и от М3 оригинални но защо да си изхвърлям идеите на боклука вместо да са полезни на повечето от вас,мен кво ме бърка мене ще си купя и няма да се занимавам с глупости или да си губя времето.
Целта е са се преправят стоковите с минимум средства и да има положителен ефект.Както казва един познат - с пари всеки може важното е без пари какво ще се измисли.
Сигурен съм че за повечето от колегите тези огледала струват повече от половината им заплата,не е ли по-добре да улесним хората щом имаме такава възможност.
Целта е са се преправят стоковите с минимум средства и да има положителен ефект.Както казва един познат - с пари всеки може важното е без пари какво ще се измисли.
Сигурен съм че за повечето от колегите тези огледала струват повече от половината им заплата,не е ли по-добре да улесним хората щом имаме такава възможност.
- ares2
- старши ентусиаст
-
iamatuning написа:Да колега много са добри но колко хора от форума а не само могат да си ги позволят,аз бих си купил дори и от М3 оригинални но защо да си изхвърлям идеите на боклука вместо да са полезни на повечето от вас,мен кво ме бърка мене ще си купя и няма да се занимавам с глупости или да си губя времето.

мен не ме кефи как стоят тези... нещо са ми чужди като дизаин и не ги приемем...
а и това сгъване нагоре също.
представям си сток модела които се прибира
много по практично е и стои по добре...
а и идеята е наистина да може да са достъпни за всеки..
400 лв и да ти ги откърши някои селинджър както ми откършиха М огледата преди година....
- iamatuning
- младши ентусиаст
-
Днес ми остана малко време и снимах някой от частите необходими за монтаж.Значи на огледало ще е нужно по едно жило от тези които съм купил самото жило ще се използва на две като едната от страните ще тегли а другата водеща и обратно.Също така разглобих електромотора и махнах оригиналния водач понеже жилото ще се води директно от зъбчатката,като ще и направя канал,в този случаи колкото и да освободите огледалото от пружината няма да мръдне на никъде освен ако електромотора не му позволи.След това броните на жилата ще се прекарат до триъгълника на огледалото като се пробият 3 дупки със свредло с размера на жилото.Ще трябват и две клеми за стопиране на жилото в огледалото.Целият път на жилото е следния,тръгва от електромотора и минава през триъгълника след това през огледалото опасва го и се въща по същия път.А бронята на жилото тръгва от електромора и спира в триъгълника на огледалото.Самата цел на клемите е да фиксира жилото при огледалото.Само ще помисля за прекъсвачите и бутона за отваряне/затваряне че ми дойде нещо друго на идея като например да се командва от оригиналния блок за регулиране на огледалата с едно допълнително копченце да заспи като оригинално.Надявам се до седмица да го раздвижа това огледало.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- iamatuning
- младши ентусиаст
-
- ares2
- старши ентусиаст
-
- DoBeRMaNa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i Е46 330xi
Ти си нечовек

- ares2
- старши ентусиаст
-
колега нали ще дадеш малко снимки или оферта за някакъв кит.. че с това моторче явно става доста добре...
а и цената е супер
а и цената е супер
- iamatuning
- младши ентусиаст
-
Зора беше да тръгне,сега ще изгладим движението и ще го опростя максимално че да може и синът ми да ви каже как да го монтирате.
Бях казал че до седмица ще го раздвижа,а днес един приятел дойде и каза че ще ми даде 150лв. да му ги направя даже ми остави и 100лв. и си ги иска за нова година,понеже му казах че са в процес на работа и ми трябва време но като за 3-4ч. работа не е зле.
Ще ви кача и снимки с подробности но после или утре.

Бях казал че до седмица ще го раздвижа,а днес един приятел дойде и каза че ще ми даде 150лв. да му ги направя даже ми остави и 100лв. и си ги иска за нова година,понеже му казах че са в процес на работа и ми трябва време но като за 3-4ч. работа не е зле.
Ще ви кача и снимки с подробности но после или утре.