Голям проблем моля помогнете не се издържа вече :)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Голям проблем моля помогнете не се издържа вече :)
Здр колеги имам следния проблем който всъщност и аз нз какъв е...
БМВ Е46 2001г дизел ми е колата карам я от 2 год и съм набил над 10000лв
за ремонти и продължава да ми създава ядове проблемън най-големият ми е че не пали.
постоянно ми дават ток за да запаля както я карам малко без да загрее после няма палене или
като истине после неще да запали върти и не пали но не върти както когато ми дадът ток когато
ми дават ток пали за 1 сек и върти мн бързо правиха ми горивната помпа смениха ми пиропатрона
отзад на клемата + че прекъсваше акумуатора ми е на 1 год свещите ми бачкат кво ли не съм сменил
къде ли не съм я карал и неможе никой да разбере кво и е направат я уж после след 2 дена същото
сега като стана по студено пък съм загинал нз кво да права моля ви ако някой има представа да
помогне мн ще съм благодарен
БМВ Е46 2001г дизел ми е колата карам я от 2 год и съм набил над 10000лв
за ремонти и продължава да ми създава ядове проблемън най-големият ми е че не пали.
постоянно ми дават ток за да запаля както я карам малко без да загрее после няма палене или
като истине после неще да запали върти и не пали но не върти както когато ми дадът ток когато
ми дават ток пали за 1 сек и върти мн бързо правиха ми горивната помпа смениха ми пиропатрона
отзад на клемата + че прекъсваше акумуатора ми е на 1 год свещите ми бачкат кво ли не съм сменил
къде ли не съм я карал и неможе никой да разбере кво и е направат я уж после след 2 дена същото
сега като стана по студено пък съм загинал нз кво да права моля ви ако някой има представа да
помогне мн ще съм благодарен

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Re: Голям проблем моля помогнете не се издържа вече :)
щом ти дават сток и пали тока ти е слаб
алтернатор ... стартер ... някоя хлабава връзка ..
алтернатор ... стартер ... някоя хлабава връзка ..
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Дюзите как са?
Si non confectus, non reficiat.
Дюзите и тях ги проверяваха казаха че няма проблем алтернатора е сменен зарежда си
както трябва единствено стартера не са проверявали и само той май не е сменяван ... ама знам ли вече
се отчайвам ....
както трябва единствено стартера не са проверявали и само той май не е сменяван ... ама знам ли вече
се отчайвам ....
Какъв ти е акумулатора и какви са му характеристиките ? 

- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
другото ,което може да провериш ако не си го правил е да замериш дали не пада напрежението прекалено много в момента на въртене на старатер.
- zoti
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320Д 2002
- Мечтае да кара: 330 d
10 000 лв??Смени си майсторите,колега,та това е кола ,а не космическа совалка.Поразрови във форума,има хора дето разбират.Кажи и от къде си,да ти препоръчат проверени майстори,че има такива,дето трепането им е малко
Аз мога да ти препоръчам един ако си от София.Виж си личните съобщения.Успех.

From the body to the soul,where our hearts lead.....we must go
- gugichamp
- младши ентусиаст
-
hexi7o написа:Акумулатора ми е Banner 80ah
На печките им трябва силен
стартов ток

Може да имаш драма на т.н.
"таралеж" + неподходящ
акумулатор = на драма

От скоро и при мен има драма с
акумулатора,но моя е доста стар.
Интересното е,че почна да ми пра-
ви драми,след като смених клемата
на минуса с оловна,че старата се
окисляваше...
от свинята лебед не става...
Аз имах проблем с пиропатрона на полоцителната клема (за който незнае овалното метално
нещо преди клемата на плюса) който служи за предпазване ако стане катастрофа гърми и къса плюса и предпазва от запалване
та той прекъсваше зареждането на алтернатора към акумулатора смениха го и са пак некви ядове
утре ще хода при 1но момче разбира си от БМВта пича работил е в Дару и като го открием ще пиша
нещо преди клемата на плюса) който служи за предпазване ако стане катастрофа гърми и къса плюса и предпазва от запалване
та той прекъсваше зареждането на алтернатора към акумулатора смениха го и са пак некви ядове
утре ще хода при 1но момче разбира си от БМВта пича работил е в Дару и като го открием ще пиша

10 мнения
• Страница 1 от 1