Кой, с какво се е бягал?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- sshtskv
- младши ентусиаст
-
- Кара: Продаде колата
- Мечтае да кара: Бързо, голямо и черно BMW
Кой, с какво се е бягал?
Не видях такава тема и не съм сигурен, дали се толерират подобен род дискусии, но все пак пускам.
Всички знаят, за какво става въпрос. Една от любимите теми, за обсъждане, на мъжете. Кой, с какво се е бягал.
Като основател на темата бързам да се похваля. BMW / 3er (E46) / 330 d (184 Hp) vs. C-klasse (W202) / C 280 (197 Hp)
От няма и месец имам колата и никой до сега не ми се е закачал. Доволен съм, 220км/ч не ги усеща!
Предимно летящи стартове. До 3-та скорост сравнително изравнени възможности, после го изяждам, все едно е спрял. Явно трябва да се поразвърти малко дизела.
Ето характеристики и на двете коли:
BMW / 3er (E46) / 330 d (184 Hp) -> http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/1194.html
C-klasse (W202) / C 280 (197 Hp) -> http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/6089.html
Всички знаят, за какво става въпрос. Една от любимите теми, за обсъждане, на мъжете. Кой, с какво се е бягал.
Като основател на темата бързам да се похваля. BMW / 3er (E46) / 330 d (184 Hp) vs. C-klasse (W202) / C 280 (197 Hp)
От няма и месец имам колата и никой до сега не ми се е закачал. Доволен съм, 220км/ч не ги усеща!
Предимно летящи стартове. До 3-та скорост сравнително изравнени възможности, после го изяждам, все едно е спрял. Явно трябва да се поразвърти малко дизела.
Ето характеристики и на двете коли:
BMW / 3er (E46) / 330 d (184 Hp) -> http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/1194.html
C-klasse (W202) / C 280 (197 Hp) -> http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/6089.html

- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Re: Кой, с какво се е бягал?
По скоро не е за този раздел,но пък е яко да се знае на какво са способни нашите колици
В този случай да спомена че снощи се возих на Е220 CDI към 170 коня 2007 г. е и не бях много очарован,вози супер дървено и едно 320 д 150 к. ще го мачка много 

- yellowsubmarine
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i '99г.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Ми пробвал съм се с доста коли, особено като я бях взел...
Si non confectus, non reficiat.
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
yellowsubmarine написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=4&t=84572
Koлега не можеш ни отказа

- bscsystem
- младши ентусиаст
-
- Кара: N55

E46 330d M57D30, 304k.c. 550nm 1.6 boost by TST Racing, Black/Estoril Blue, Full M tech 2, Simota AF w/ custom downpipe and 76mm straight exhaust, Boost Meter VDO, Strut bar, Brembo 320mm/300, Coilovers w/ Rondell 0081 8x18 225/40 - 10x18 245/40 Vredestein Ultrac Sessanta, Front camber plates, Rear Adjustable Camber Arms, Black HID Retrofit 6k. - Sold
E87 - Black on black, exterior M1 bodykit, interior full sports package. - Sold
N55 335i m-sport, S2+ 331whp
E87 - Black on black, exterior M1 bodykit, interior full sports package. - Sold
N55 335i m-sport, S2+ 331whp
- ivo752
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60,530Д
- Мечтае да кара: влака
Аз се пробвах с мойта хубосница(320д 136кончета) срещу Алфа 156(мисля,че беше 140+кончета)ама не става, малко не ми достига
,а срещу един мечок C220 cdi(97г.модел незнам колко коня е) добре се представи дишаше ми прахта 

- marto853.
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 coupe 323ci
- Детайли за колата: Някво купе 2.5
Нека и аз да се включа в темата.Дърпал съм се с Алди 2.5тди 150кс и резултата е кола пред него.Заигравал съм се и с голф3 2.0 150кс е там вече беше по оспорвано(има много-силна втора
)Но сме равни зависи на какви разстояния се пускаме.След трета го бия,а колата ми е 320д/136кс.

новият ми номер: 0877787835
- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Здравейте Колеги,
Колата е 330ка бензин, 231к.с. със чип.
Пътувам често България-Испания. Който е пътувал знае че по магистралите често се спира на кабинките да се плаща магистрална такса. При потеглянето всеки бърза за да се включи преди останалите и да избегне задръстването и бъркотията която се получава в първите няколко километра след кабинките.
В гореописаната ситуаця обикновенно нямам конкуренция,поне така си мислех докато във Италия двама "ненормалници" ме "наказаха" много сериозно.
По принцип от кабинките и бетонните зидове не се вижда колата във съседния коридор. При потеглянето започнах да давам газ както обикновенно, но някакъв зловещ тътен заглуши звука на ремусите на БМВ-то. В следващия момент само можах да видя как едно Ферари и един Порш минаха покрай мен като пътен знак. Явно се бяха подгонили, защото в далечината се виждаше как вървят в пакет.
Това е реална случка, въпреки че надбягването не беше умишленно,нито предвидено. Разбира се с такива коли не бих си и помислил да се "бягам"!!!
Поздрави на всички!
Колата е 330ка бензин, 231к.с. със чип.
Пътувам често България-Испания. Който е пътувал знае че по магистралите често се спира на кабинките да се плаща магистрална такса. При потеглянето всеки бърза за да се включи преди останалите и да избегне задръстването и бъркотията която се получава в първите няколко километра след кабинките.
В гореописаната ситуаця обикновенно нямам конкуренция,поне така си мислех докато във Италия двама "ненормалници" ме "наказаха" много сериозно.
По принцип от кабинките и бетонните зидове не се вижда колата във съседния коридор. При потеглянето започнах да давам газ както обикновенно, но някакъв зловещ тътен заглуши звука на ремусите на БМВ-то. В следващия момент само можах да видя как едно Ферари и един Порш минаха покрай мен като пътен знак. Явно се бяха подгонили, защото в далечината се виждаше как вървят в пакет.
Това е реална случка, въпреки че надбягването не беше умишленно,нито предвидено. Разбира се с такива коли не бих си и помислил да се "бягам"!!!
Поздрави на всички!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Тоя раздел стрийт рейсинга отдавна го няма във форума ..
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
10 мнения
• Страница 1 от 1