BMW=Адреналин
Модератори: mitaka7, Общи модератори
55 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
liort написа: Направих го за себеси.
Ми следващия път като го правиш за себе си,поне не качвай други хора!!!

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
Добре де разбрех , какво имате предвид .
А то беше толкова отдавна , че дори бях забравил
Както се казва "минало бешело"
.
ОБЕЩАВАМ , ЧЕ НИАМА ДА СЕ ПОВТОРИ

А то беше толкова отдавна , че дори бях забравил

Както се казва "минало бешело"

ОБЕЩАВАМ , ЧЕ НИАМА ДА СЕ ПОВТОРИ

-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
Я не се заящдайте с мацката с Z8-ка 

- liort
- младши ентусиаст
-
Никой не се заяжда , тожа се нарича защита.

- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Малко дрифтчета...
Power is Nothing Without Insanity
Re: Малко дрифтчета...
Alex 320i Cabrio написа:Кофти ми е за пича с пицата...
http://media.ebaumsworld.com/wmv/badcorner.wmv
Имаме една главна улица, нещо като околовръстно с голямо кръгово на нея (3 платна). Това кръгово е обаче с обратен наклон и само да е валяло започват да се случват много сходни случки.
- liort
- младши ентусиаст
-
А ние си имаме голям байр , като падне малко сняг и гледаи какво става. Доста неприатности създава на хората и главоболия .
Re: BMW=Адреналин
Абе и аз съм така и да ви кажа питам се нещо:"Защо като се кача в BMW-то и другите участници в движението с други марки коли ми се струват като хора от по долна прослойка се едно са някви мърши?"liort написа:Чуствах се часто от тази кола на която бях поверил животът си .Всичко беше като една магия .
Благодарен съм на хората които мо помогнаха да се снабдя с тази истинска кола и този адреналин .
Сигурно има и други като мен тука,не ви ли се е случвало?

- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
vasil088 написа:Абе и аз съм така и да ви кажа питам се нещо:"Защо като се кача в BMW-то и другите участници в движението с други марки коли ми се струват като хора от по долна прослойка се едно са някви мърши?"
Абе аз не съм много съгласна с тебе...да БМВ си е номер 1,ама има и много други марки,които са на ниво!!!
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
vasil088 написа:Абе и аз съм така и да ви кажа питам се нещо:"Защо като се кача в BMW-то и другите участници в движението с други марки коли ми се струват като хора от по долна прослойка се едно са някви мърши?"liort написа:Чуствах се часто от тази кола на която бях поверил животът си .Всичко беше като една магия .
Благодарен съм на хората които мо помогнаха да се снабдя с тази истинска кола и този адреналин .
незнам дали другите са мърша ,ама ония ден минава покрай мен един от тия компресираните звездолети,намачка педала и майка ми се уплаши.....вика ми кво беше това!!!

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
BMWgirl_Z8 написа:Абе аз не съм много съгласна с тебе...да БМВ си е номер 1,ама има и много други марки,които са на ниво!!!
За мен няма други такива марки,но се радвам че ме разбираш поне

- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
liort написа:Та значи , карам си аз към язовир Искар с 4 човека и багаш , някаде към 20:50 . Малко движение ток там някой по бавен шофер и бързаци както винаги . Любимото мероприятие TIR и 4 коли плътно една зад друга . Аз спокоен ,изпреварихме камионът тъкмо си мислех , че сам се поокротил малко по улегнал де. И изведнаш все едно колата ме грабна ,Линкин Парк до дупка и гас до ламарината
. Бързаците ги изпреварих малко по на горе , обуртомерът не падна под 4 хиляди обурота спарачки , за мик бях забравил какво е това , работех само със скоростите . Колата макар и толкова пълна вървеше като луда , влизаше перфектно във всеки завои . Забравих всички мъки и тревоги , бях само аз пътя и колата . Преди един шикан погледнах километражът 140 шиканът бе много остър , но и за момент не ми трепна просто за първи път изпитах истинсо удоволствие да карам BMW.
Адреналинът бе облял цялото ми тяло и забравих за всичко случило се последните дни . Чуствах се часто от тази кола на която бях поверил животът си .Всичко беше като една магия . Тъмница ,осова линия , Линкин Парк, бърза скорост , остри завои и усет към двигателят щот не го чувах
. Лудница до дупка .
с тва 1.6 голем адреналин е било де

а климатика беше ли до дупка а

- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
- liort
- младши ентусиаст
-
Т...... и Т.... , мислиа , 4е това не е мястото където триабва да изразявате зависта си към някои хора . Караи те си колите и не се занимаваите с "ГЛУПОСТИ"
А кое колко вдига и за къде патува най-малко вас ви засиага или някой друг от Форума .

А кое колко вдига и за къде патува най-малко вас ви засиага или някой друг от Форума .
55 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4