Сексът и БМВ

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Сексът и БМВ

Мнение от ati » 23 Дек 2005, 15:41

Замисляли ли сте, че шофирането на БМВ и секса имат нещо общо? Технически разбира се нямат, но говоря за душевната наслада след двата акта.
Представете си поредния скучен ден в офиса - седите зад до болка познатия компютър, вършите рутинно работата си, шефа както винаги иска още за по-кратки срокове, петък е, предвкусвате утре как ще спите до късно и ще правите тези неща, за които не намирата време през седмицата. Но сега е едва 11 часа, дори не е минала обедната почивка. Забелязвате, че от тези мисле сте се разсеяли и се сепвате. Бързате да се върнете на работа, но ненадейно вместо да щракнете една програма, вие я минимизирате и се открива десктопа, но който седи вашето Бебе, гледа ви с тези красиви 4 очи, бъбреците лъщят, цялата кола казва - ела, вземи ме, ще те заведа и докрай света, само ме пожелай. Тръпки ви побиват, за миг дори посягате да отхлабите хватката на своята вратовръзка, горещи вълни ви обливат - тази хубава рускокоса и дългокрака жена на мен ли каза това нещо и се усмихна загадъчно?
Оглеждате се, да не би някой да е станал свидетел на вашите терзания - залата е пълна с хора, задълбочени в работата си, луминисцентните лампи хвърлят своята светлина, придружени с познаното леко жужене. Всичко е наред. Поглеждате отново към снимката на своето БМВ и се усмихвате - вече сте се взели в ръце, вече вие водите парада. От колко време не сте й се радвали сутрин, когато отивате на работа, колко време мина, откак за последно я погалихте нежно по калника и се усмихнахте, от кога не бяхте почуствали тази тръпка, както Първия път.
Вече е ясно, че работа днес няма да се върши, но как ще издържите оставащите няколко часа до края на работния ден? Трябва усилено да симулирате поне работен процес, макар да не можете да си го позволите, защото крайния срок за вашия проект наближава, но по дяволите и проекти - те не свършват, последните седмици сте работили толкова здраво, че вечерно време само сте хапвали и сте заспивали преди любимото си телевизионно предаване.
НЕ
Тук тряба да се действа авантюристично. Какво ли не правихте едно време, само и само да видите за миг дори човека, когото денем и нощем изпълваше вашите сънища, само за да почуствате тръпката от нежното докосване, милия поглед - нима тогава също не ви интересуваше останалия свят и последиците, защото вие бяхте с люмия(мата) си.
Да вървят по дяволите всички, аз имам нужда от това, не мога да издъжам повече, искам те, искам те веднага, без задръжки, без опасения за последствия, наказания.
Гасите компютера и отивате при шефа. Знаете, че ще го излъжете, знаете, че нямате моралното право да оставяте работата си сега, но въпреки това:
- шефе, не се чуствам добре, мисля, че съм болен, ще отида да почина у дома
- но навън е толкова студено, ти повече ще се разболееш
тръпки ви побиват, но ако сега се предадете...Не, магията ще изчезне до довечера, на всяка цена трябва да е сега.
- Жена ми е вкъщи, тя ще се погрижи за мен
- Добре, тръгвай си
Невярващ слизате по стълбите, в движение разхлабвате вратовръзката си. Излизате на студа, още необлекли напълно якето си, но не усещате студа. В очите ви трепти пламъка на възбудата, погледа ви е фокусиран в паркираната кола, всеки момент ще я докоснете, още миг до заветната извивка на нежното й тяло......

- Здравей скъпи, днес.....боже, колко си нежен днес. И си ми донесъл цветя. Скъпи, отдавна не си ми правил такива изненади, какво се е случило?
- Нищо, просто докато си карах БМВ-то насам си помислих колко много значиш за мен и че отдавна не съм ти го показвал - казвате вие, като хвърляте последен поглед към паркираната прелест, преди да затворите вратата на топлия си дом.
На дневния километраж остана числото 264, а пътя до вкъщи бе само на 5 км........

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Re: Сексът и БМВ

Мнение от ///M Power » 23 Дек 2005, 15:45

ati написа:На дневния километраж остана числото 264, а пътя до вкъщи бе само на 5 км........

Ати

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 23 Дек 2005, 16:29

:mhihi: :mhihi:

Както винаги много хубаво написано...! :lol: :D :D :D

ПС. Ати таз казарма май не ти се отразява добре, първо коляното сега гледам главата... тц тц тц :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 23 Дек 2005, 19:51

:bowdown: :bowdown: :bowdown:
всичко написано е вярно
ТДС - Турбо Див Селянин

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 23 Дек 2005, 20:22

:) казармата ти позволява да мислиш.. имаш предостатъчно време за това... а там ако не друго- поне мисленето не е забранено (ако и да не е поощрявано).. и кат мислиш такива работи измисляш ;) волна душа си ти ати..

относно сравнението- карането на мощно бмв (или друга мощна кола) предлага едно усещане което при секса го няма (или поне го няма от хетеросексуална мъжка гледна точка)- и то е конвулсивното свиване на сфинктера когато разбереш че си карал по-бързо от колкото ангела ти хранител може да лети и че таланта неочаквано е свършил във какофония от свирене на гуми, мирис на изгоряло и директно попадение във портфейла и недай си боже - другаде... :mhihi:

баси кво написах...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 23 Дек 2005, 20:23

Звучи ужасно, ма си прав :mhihi:
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 23 Дек 2005, 22:39

нито секс съм правил, нито съм карам БМВ ...

ами сега ... :mhihi:

яко разказче .... типично в твой стил ;)

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 24 Дек 2005, 2:52

:yes:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 24 Дек 2005, 9:43

Ати,ти си си колоритна личност и това си е :D :D :D

Евала ти бичим,като се прибереш дори замалко ми звънни :D :D :D

Браво :yes: :wave:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Сексът и БМВ

Мнение от ///Vasko » 24 Дек 2005, 9:52

Хубаво разказче много е истината в него браво
Последна промяна ///Vasko на 24 Дек 2005, 16:15, променена общо 1 път

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 24 Дек 2005, 16:09

Супер е :yes:
Niki Lauda

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GS_VARNA » 24 Дек 2005, 16:33

:bowdown: :bowdown: :bowdown:

Ати почна отново да пише и форума стана много по-интересен за четене.
BMW & RAMMSTEIN RULES
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от VARBAN » 27 Дек 2005, 15:14

А аз си мислех Че само аз имам подобни пристъпи :mhihi:
Много готино разказЧе, надявам се ще има още :?:

Потребител
Аватар

Мнение от OIL DRINKER » 27 Дек 2005, 16:26

Страшен разказ!Браво!
Изображение
.::NO SPEED LIMIT::.
.::BMW FOREVER::.

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 27 Дек 2005, 18:40

Ати, много готин разказ, както винаги :), но:

1. Ако БМВ като цяло притежаваха половината от лошите качества налични в 98% от жените на този свят, никога нямаше да си купя такава кола.

2. Ако намеря жена толкова красива, дива, издръжлива, елегантна и предизвикателна колкото 98% от БМВ автомобилите на този свят, веднага ще се оженя. 8)
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

Следваща

Назад към Страхотни истории