здравейте , имам проблем със свързването на телефона ....
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- iliikata_3
- кандидат ентусиаст
-
здравейте , имам проблем със свързването на телефона ....
става въпрос за е46 2003 , колата ми има поставка за телефон нокиа 6310 , намерих такъв телефон и прочетох в книжката как да разпознае колата телефона , но ми иска някакуж пин за свързване. в книжката пише че този пин го получаваш когато си купиш колата , но аз съм втори собственик , а колата е от германия , така че някъде е изгубен по тграсето.пробвах с последните 4 цифри от рамата , с нули , с 1234 .....но не става .звънях в камор и ми казаха че само на място с някаква си програма могат да ми кажат , но трябва да си запазя час и можело да е към 50 лв. че и повече .
искам да ви попитам някой ако знае вариант как да разбера пин-а , моля да ми каже !
благодаря Ви!
искам да ви попитам някой ако знае вариант как да разбера пин-а , моля да ми каже !
благодаря Ви!
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Re: здравейте , имам проблем със свързването на телефона ....
а не трябав ли да си е ПИН-а на картата която си сложил?

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
В багажника някъде, мисля че беше върху модула за телефона, трябва да има табелка и изписан върху нея и пин-а.
ПИН-а трябва да го има и на катронче в документите на колата, но най-веротно при теб не е наличен, както каза. Ако имаш менюал за телефона, виж това картонче да не е залепено на някоя от кориците.
ПИН-а трябва да го има и на катронче в документите на колата, но най-веротно при теб не е наличен, както каза. Ако имаш менюал за телефона, виж това картонче да не е залепено на някоя от кориците.
- iliikata_3
- кандидат ентусиаст
-
колега , телефона е на поставка под подлакътника , ще видя дали от долу не пише нещо , но като разглеждах нямаше 4 цифрен пин никъде , ще отида да провера , но ме съмнява да е написан някъде .
благодаря за отговора!
благодаря за отговора!
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Щом телефона е в средната конзола на подлакътника, значи колата ти е с оция 640. Огледай си хубаво багажника.
Имаше писано за този пин къде точно се намира, съжалявам, че не мога да намеря темата
Имаше писано за този пин къде точно се намира, съжалявам, че не мога да намеря темата

Моят пин е залепен от вътршната страна на предната корица на книжката за телефона. 4 цифри са!
- Shamanek
- младши ентусиаст
-
- Кара: f01 740xd LCI
Абе и аз имам поставка за телефон и съм се чудил дали да не си купя самия телефон, но нямам никакви неща в багажника, не знам имам ли микрофон от който да се чува като говоря. Въобще освен тази поставка в средната част на конзолата под подлакатника колко други неща ми трябват?
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Shamanek написа:Абе и аз имам поставка за телефон и съм се чудил дали да не си купя самия телефон, но нямам никакви неща в багажника, не знам имам ли микрофон от който да се чува като говоря. Въобще освен тази поставка в средната част на конзолата под подлакатника колко други неща ми трябват?
Ако имаш до централния плафон една оребрена пластмаса значи имаш вграден микрофон.
Ама за какво ви са тези телефони

- Shamanek
- младши ентусиаст
-
- Кара: f01 740xd LCI
Омг а аз се чудя за какво е това. Нито се дърпа, нито се сваля, седи оребрено и се чудя и който влезе в колата и ме пита какво е това аз не знам 

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Shamanek написа:Омг а аз се чудя за какво е това. Нито се дърпа, нито се сваля, седи оребрено и се чудя и който влезе в колата и ме пита какво е това аз не знам
Еми това ти е микрофона честито

Само да кажа, че доста чисто се чува когато си говорим аз чувам иделно и отсрещния на GSM ме чува перфектно.
- pavel-m3
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 - 320dA -04
- Мечтае да кара: BMW M3
Колега и аз имам инсталирана система за същия телефон в колата и в последното мнение на тема viewtopic.php?f=34&t=220444 съм описал как успях да свържа телефона с колата. А ПИНА за блутуута е записан върху една кутия под лявата кора в багажника на колата! Успех! 

- iliikata_3
- кандидат ентусиаст
-
успях да свържа телефона , благодаря на всички които се включиха в темата и най-вече pavel-m3 , много ти благодаря човек !
бъдете живи и здрави !
бъдете живи и здрави !
12 мнения
• Страница 1 от 1