Високи обороти!!!

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW 318I 2000г.

Високи обороти!!!

Мнение от poluhin » 30 Ное 2010, 15:35

Здравейте колеги!
Видях че има доста теми във форума за тези обороти така че си мисля че мойта кола не е прецедент, обаче никъде никой не е написал как си е решил проблема.
Аз имам следния.Колата е е46 318I преди фейса. Почти веднага след като я взех й светна чека на двигателя.Ходих на диагностика каза има три грешки оба4е две от тях не мойе да кайе какви са третата е неще с климатика обаче и нея не знае каквае.
Изтри ги! След един ден пак светна!
Двигателя работеше перфекно нищо че чека беше светнал обаче вчера на топъл дигател каран 2 часа почна да ми прави проблеми с оборотите качва на 1500 и ги сваля до нормалното когато е по инерция, когато спра ги вдиха плътно на 1500-1600..
Ако има някой мнение по темата или да ме прати при някой който няма да ми каже че имам еди колко си грешки обаче незнае какви са то тва ми е ясно още от сега.Освен това и айрбега ми светна от ония дни....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Re: Високи обороти!!!

Мнение от kriso85 » 30 Ное 2010, 19:00

За еърбега има писано - http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5&start=15

За оборотите - отиди на диагностика при някой с читава апаратура , който знае какво прави.
Не е сериозно да ни питаш нас от какво са така оборотите, а да казваш "Има грешки , ама не знам какви са ?"
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

Назад към E46