Проблем с кормилната колона !

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем с кормилната колона !

Мнение от Boris Mitev » 28 Ное 2010, 11:40

Здравейте !

Имам проблем с кормилната колкона . Волана ми се заклучи и на компютъра показва червен волан с катинар. Отидох в БМВ и я смениха , но отново показва червен волан с катинар. Моля помогнете ми ! Благодаря ви предварително !

ентусиаст
Аватар
Кара: Е71 30д
Мечтае да кара: Ф06
Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/

Re: Проблем с кормилната колона !

Мнение от stankata777 » 29 Ное 2010, 1:23

Дай малко подробности за това-колко време след смяната на колоната,тя отново се е заключила и преди това светкала ли е в оранжев цвят?А щом БМВ са ти я сменили ,със сигурност имаш гаранция от година.
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue

Потребител
Аватар

Мнение от Boris Mitev » 29 Ное 2010, 18:00

Преди това на 2,3 месеца ми светваше оранжева волан с катинар,но в БМВ сервиза я закачаха на компютъра и показваше че при палене на автомобила акомулатора е бил слаб.И ми изчистваха този проблем.Но последният път когато ми светна оранжевия волан , карах автомобила 2,3 седмици. След това светна червения и волана се заключи. Купих нов акомулатор,смених го , но отново ми показва червения волан с катинар. Закарах колата в БМВ с паяк. Закачиха я на компютъра и му показа че кормилната колона е повредена. Смениха кормилната колона , но волана отново си остана заключен.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е71 30д
Мечтае да кара: Ф06
Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/

Мнение от stankata777 » 29 Ное 2010, 22:20

Aко не е от кормилната колона,значи остава да е от модула на запалване(ако си с безключово палене),което е малко по евтиния вариант,но това би трябвало да си ти го казали от бмв сервиза първоначално,ако е някой от оторизираните...
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue

Назад към Е60/Е61