въпрос за 325их
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
въпрос за 325их
постоянно ли върти 4*4 или се пуска с копче,ква е точно системата и кво е отношението предно/задни гуми 

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
37% Предни и 63% задни Автоматично става май работата.Данните са от каталога на е30,който ми е в ръцете 

ТДС - Турбо Див Селянин
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
а има ли възможност да си напрая мойта е30ка 4ь4 ? мога ли да риплейсна моя дифф и квото там друго е различно ? или единственото спасение е да прая бартери ?
и друго - чувал съм че предните колелета може ли да се "откачат" и да си остане само със задно - в тоя случаи само 67% ли ще имам или всички 100% ще се прехвърлят на задния мост ?
също така съм чувал че 4х4-тата не издържали на голям напън и всички тунери си махали я задното я предното предаване... вярно ли е тва и защо? може лид а се "оправи" така че да си работят и 4-те колела с 3-400кс вместо стандартните 170 ?
и друго - чувал съм че предните колелета може ли да се "откачат" и да си остане само със задно - в тоя случаи само 67% ли ще имам или всички 100% ще се прехвърлят на задния мост ?
също така съм чувал че 4х4-тата не издържали на голям напън и всички тунери си махали я задното я предното предаване... вярно ли е тва и защо? може лид а се "оправи" така че да си работят и 4-те колела с 3-400кс вместо стандартните 170 ?
Re: въпрос за 325их
tonkata написа:постоянно ли върти 4*4 или се пуска с копче,ква е точно системата и кво е отношението предно/задни гуми
Съотношението ти го казаха вече, а изключване няма - постоянно си е така.
Потрай бе пич, верно че при такъв сняг положението в Лозен става тежко (аз в Неделя не можах да се кача от главната до наща къща, а знаеш къде е

А иначе за 325ix - един приятел имаше такава и казваше за нея две неща:
1. Че е адски добра откъм стабилност и проходимост.
2. Че харчи към 17-19 на сто градско при свръхкротко каране.
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
За преправяния.....купетата са различни
ма де да знам има секви фокусници 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
7 мнения
• Страница 1 от 1