Otnosno Castrol TWS...
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Otnosno Castrol TWS...
Calibra16V написа:аз съм карал с TWS и определено маслото е супер,но вече се съмнявам за произхода и реших да взема масло,което да е пълен оригинал и това масло е Liqui-Moly !
аз карам с Liquy-Moly 10W60 GT1 !(като TWS),но определено с по добри качества от Castrol TWS
Защо мислиш че Liqui-Moly e "пълен оригинал" и "определено с по добри качества от Castrol TWS".
- Calibra16V
- сбъркал колата, но не и форума
-
Re: Otnosno Castrol TWS...
OOPPSS написа:Calibra16V написа:аз съм карал с TWS и определено маслото е супер,но вече се съмнявам за произхода и реших да взема масло,което да е пълен оригинал и това масло е Liqui-Moly !
аз карам с Liquy-Moly 10W60 GT1 !(като TWS),но определено с по добри качества от Castrol TWS
Защо мислиш че Liqui-Moly e "пълен оригинал" и "определено с по добри качества от Castrol TWS".
защото го взимам от единствения вносител за бьлгария Сенакс
нямя да сбъркаш с тава масло бъди сигурен!
- Calibra16V
-
OOPPSS написа:И за Castrol си има места където е със сигурност е истинско.
Това че в махленския гараж за рез. части не се знае какво е
си е отделен въпрос.
BMW препоръчва Castrol.
Castrol TWS 10W-60 Motorsport е специална разработка за BMW
Liqui-Moly se polzva v formula 1 ot ekipa na Jordan Honda
Колкото до TWS добре де пак ше се набутам с 125 лева и ще видя дали има смисал! Liquy Moly e по евтино също специално за BMW
и със същите качества!
- Calibra16V
-
bawareca написа:Ха-ха лики-моли само как звучи![]()
И било по-убаво от Кастрол
То имаше и некво масло от луната-май Селениа беше, мноо го препоручвали за италианки - че е гъсто и да обира големите луфтове
Па мене ми се струва че БМВ и лики-моли са като куче и котка
сипвай си турския Castrol и продължавай да правиш смешни сравнениа на Liqui-Moly със Selenia li e tam neznam вече минавам 6-хилядния километър с Liqui-Moly и се кефя на перфектната работа на двигатела и намаления разход масло
- Calibra16V
-
bawareca написа:Иаз тва щях да напиша, че се позва от Хонда в Ф1. А помниш ли миналата година моторите на Хонда кви пламъци вадеха по 2м нагоре и 20 назадНе помня на коя писта ама Вилнйов как изскочи от колата, все едно го гонеше аааалигатор
![]()
това не е критерий причината не е в маслото
- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Пи4ове щом едно масло е произведено Германиа то си покрива нормите по САЕ или там както ги водят. Маслата в германиа се произвеждат от един и сущи петрол в едни и сущи рафинерии.Просто БМВ имат договорни отношениа с Кастрол и затова го препорь4ват.А Лики Моли си е много добро масло и се произвежда в Улм.И ниама как да не е хубаво щом е издьржало тест за ка4ество при Декра.
Calibra16V написа:......сипвай си турския Castrol и продължавай да правиш смешни сравнениа на Liqui-Moly със Selenia li e tam neznam...
Калибра от МЕН да го знаеш

П.С. И да знаеш другия път като си купуваш дънки Levi`s или Motor или каквото и да е там от магазина ще знаеш ТЕ СА ТУРСКИ на 100%

37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3