Софтуер
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Re: Софтуер
Ето така изглежда кабелът, който аз си преработих вчера. Транзисторът е просто NPN, а не точно еди кой си и мисля, че това не е проблем. Снимките не са с най-доброто качество, но горе-долу става ясно кое какво е. 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна turbo на 26 Ное 2010, 11:29, променена общо 1 път
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- turbo
- старши ентусиаст
-
Още една картинка...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
552 к.с. GAS POWERED

Мерси брат за снимките-Просто не ги разбирам тия омове и ватове за това толкова подробно питам.Като отида в магазина и им вика НПН те ми викат какъв точно и аз ??? 10к на колко вата и аз ??? 4,7к на колко вата и аз ?не мога да ги купувам наслука и да слагам квото ми падне..с 300 зора намерих бд137 като от снимката и с доста ровене по чужди форуми видях че става и с др транзистор.един приятел ми сметна по някаква си формула аз 10к и 12-14 волта ми трябват 0,014вата .отидох и купих най-близо до това е 0,025вата. . .Ще слагам тях май....

- turbo
- старши ентусиаст
-
Този малък транзистор дето съм сложил май беше BC547, а резисторите са май 0,125 вата. Тая преработка стана по-добра, че първия кабел го правих с кофти поялник. Внимавай със запояването на 20-тия пин на чипа, както е казал и колегата съвсем в началото на темата.
552 к.с. GAS POWERED

Аз ще запояван на 9 не на 20 и там ми се виждат още по-малки крачетата, но ще го давам сиг. на сервиз, а останалите аз ще ги парна.
Колеги имам следния проблем колата е E46 330D 2000год. 184к.сили ,автоматична скоростна кутия.
Появява ми се следния проблем

Значи карам си най-спокойно и светва тази лампичка и давам газ и не дава да ускори изобщо, веднага отбивам гася колата и след 1 минута паля и всичко си е наред няма я .Случи ми се за последните 2 дни около 4 пъти някой знае ли какво означава това
Значи карам си най-спокойно и светва тази лампичка и давам газ и не дава да ускори изобщо, веднага отбивам гася колата и след 1 минута паля и всичко си е наред няма я .Случи ми се за последните 2 дни около 4 пъти някой знае ли какво означава това
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
То ясно си е написано, че имаш проблем в скоростната кутия.
Пише също "consult the nearest BMW service", a не "nearest BMW forum".
Стискам ти палци да се разминеш само със смяна на маслото на скоростната кутия.
Пише също "consult the nearest BMW service", a не "nearest BMW forum".

Стискам ти палци да се разминеш само със смяна на маслото на скоростната кутия.
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
NCS Expert работи ли с кабела от склад 66 ?
Немога да намеря инсталационния файл на програмата. Само някакви малки файлчета по 200kb
Немога да намеря инсталационния файл на програмата. Само някакви малки файлчета по 200kb
Next написа:NCS Expert работи ли с кабела от склад 66 ?
Работи и то перфектно с всички инпи!
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
- ckrumov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: f31, 320D
- Мечтае да кара: Каквото и да е, но да е BMW :)
JORDANAS написа:Колеги имам следния проблем колата е E46 330D 2000год. 184к.сили ,автоматична скоростна кутия.
На 1 приятел като му смениха маслото на автоматичната скоростна кутия и почна да му дава подобно съобщение. Оказа се, че буксата на някакъв кабел до скоростната кутия бил омаслен при смяната. Този кабел се махал, при смяната на маслото, защото иначе пречи... А в Дару Кар му казаха 700 лева, че ще е ремонта, защото трябвало да се сменя няква джаджа до волана /БМВ 730D/

Успех.
При мен вече дис-а работи...Как може да се разпознава автоматично колата, когато използвам преход 16 към 20 пина ???
- badsharki
- ентусиаст
-
m33333 написа:При мен вече дис-а работи...Как може да се разпознава автоматично колата, когато използвам преход 16 към 20 пина ???
Като си купиш ADS или EDIC.
Вие искате с тия кабели за 5 евро и с Mainframe сървара на БМВ да се свързвате.

badsharki написа:m33333 написа:При мен вече дис-а работи...Как може да се разпознава автоматично колата, когато използвам преход 16 към 20 пина ???
Като си купиш ADS или EDIC.
Вие искате с тия кабели за 5 евро и с Mainframe сървара на БМВ да се свързвате.
Когато попиташ нещо очакваш отговор а не празни приказки- нали ? Мисля, че на 1-вата страница на темата става ясно кой е с кабел за 5 евро и кой не е....Споко-трябва да има и такива като теб..............
- badsharki
- ентусиаст
-
m33333 написа:Когато попиташ нещо очакваш отговор а не празни приказки- нали ? Мисля, че на 1-вата страница на темата става ясно кой е с кабел за 5 евро и кой не е....Споко-трябва да има и такива като теб..............
Че аз отговор съм ти дал, ако не ти харесва е друг въпрос.

badsharki написа:Като си купиш ADS или EDIC.