335 tоuring
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
335 tоuring
Та и аз най-накрая започна след доста ходене по-мъките, а колко ли още ме чака
вчера започнах отстраняването на тази гнойна пъпка, която досега пречеше на горката ми колица:

тука даже си има и оригинален дифузор

та за около 2 часа успях да стигна до откачване на кардана и в понеделник ще вадя мотора, ще се попричука тук там и ще се подготвя за следващото ниво
през дугата седмица пристигат дифа и лапите

вчера започнах отстраняването на тази гнойна пъпка, която досега пречеше на горката ми колица:

тука даже си има и оригинален дифузор

та за около 2 часа успях да стигна до откачване на кардана и в понеделник ще вадя мотора, ще се попричука тук там и ще се подготвя за следващото ниво
през дугата седмица пристигат дифа и лапите
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
Re: 335 tоuring
335 ама в8 или онова дъртото тежко желязо дето харчи колкот му е номера?
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
Не е в8 
Геца успех
Като идвам към благоевград ще ти звъна да доида да видя как върви

Геца успех

- JoRkAtA_pld
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30-ката да си пали джапанките
- Мечтае да кара: E39 M5
- tuningfena
- ентусиаст
-
- Кара: е30-327 . е30-320
- Мечтае да кара: bmw 327i turbo
- Детайли за колата: BMW 327 i
мотора е в много добро състояние и няма да се пипа докато не дойде време за нещо допълнително- може би напролет
ще му сменя кабели и свещи и масла, а напролет като дойде следващото ниво ще бъде разглобен и обслужен според нуждите, но нека да стигнем до там, все пак това ще е семейната ми кола
ще му сменя кабели и свещи и масла, а напролет като дойде следващото ниво ще бъде разглобен и обслужен според нуждите, но нека да стигнем до там, все пак това ще е семейната ми кола
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
E30_M_Tech_ll написа:335 ама в8 или онова дъртото тежко желязо дето харчи колкот му е номера?
абе ти кога ше спреш да намираш кусури на ората в тая форум ? един да си купува кутия друг да не си слага м30 ми купи им една рециклирана кутия и един обслужен с62 и да им спрат мъките аз съм сигурен че забравяш накъде се отвива и се завива ама си компетентен от ел инсталацията на 30-ката да минем през окачването и накрая ше сметнеш кой диф е най подходящ за м50б25 за дрифт с жокерчета и кутия от с50? за да даваш мнения трябва да си имал проблем или да си правил едно нещо а ти седиш и си правиш масаж на пръстите с клавиатурата?
Некой мод да затрие моито мнение и на мистър компетентен ако счете за нужно ама оставете на човечеца темата той с нищо не е виновен?
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- BMW_DRIVER
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328ci & E30 327Ti
- Мечтае да кара: която вкачи
сори за спама но не се сдържах на последноя пост
по по горния колега ги оправя сичките за норматив

по по горния колега ги оправя сичките за норматив

http://www.youtube.com/watch?v=P0XCgzj6 ... e=youtu.be неделни развлечения-бог да дава живот на шперо 
2 ГОДИНИ ПО-КЪСНО..... https://www.youtube.com/watch?v=oeH1F_oxzbw

2 ГОДИНИ ПО-КЪСНО..... https://www.youtube.com/watch?v=oeH1F_oxzbw
- E30_M_Tech_ll
-
-
- Кара: e30 318is
ок спирам....
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
при следващия ти такъв пост няма да спреш сам

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
Браво Геца, почная най-накрая, с не търпение чакам да ти видя лапите какви са, и как ще ти се развие темата във снимков матерял, и знаеш , че ако има нещо с което мога да помогна съм насреща.
За дифа ти препоръчвам да не го сменяш поне 1 седмиса, щом това е комби М40 трябва да е с малак отворен 4.10, поправи ме ако греша, пробваи с него човек няма такъв кеф по завоите+ това до 3 пали гуми, е вярно че нямаш старт и доста подхарчва , но едното за сметка на другото, пък другия диф винаги мижеш да го метнеш.
П.П. Ти какъв диф ще и слагаш ?
За дифа ти препоръчвам да не го сменяш поне 1 седмиса, щом това е комби М40 трябва да е с малак отворен 4.10, поправи ме ако греша, пробваи с него човек няма такъв кеф по завоите+ това до 3 пали гуми, е вярно че нямаш старт и доста подхарчва , но едното за сметка на другото, пък другия диф винаги мижеш да го метнеш.
П.П. Ти какъв диф ще и слагаш ?
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Защо мислиш че няма да има както ти казваш старт, а уж палим гумите и на 3-та. Малко противоречие се получава. Старта му ще е перфектен, стига да има гуми да сложи сичкото нютон на асфалта
.

only rear wheel drive
- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
Ами колега , поради простата причина , че колата до 3-та не и зацепват гумите от боксуване, а по някога и на 3-та може да те изненада във високите като тръгне на страни. Стана ли ти ясно сега, много коне къс диф .
П.П. не ми обясняваите за сликове и т.н. нема смисъл
П.П. не ми обясняваите за сликове и т.н. нема смисъл

-Тате, татеее, от къде идват облаците?
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
в момента съм с 4,27 този, който си е на колата оригинално така си дойде от Германия и при всички случай ще го чакам да роди
едната лапа е готова а утре ще довършат и другата и до сряда трябва да са при мен, а утре се надявам да не съм много зле и да довърша изваждането
Помеждудругото днес имам РОЖДЕН ДЕН и вече съм се почнал и дано утре да съм по-читав, но то ще се види от снимките
Благодаря, Благодаря

едната лапа е готова а утре ще довършат и другата и до сряда трябва да са при мен, а утре се надявам да не съм много зле и да довърша изваждането
Помеждудругото днес имам РОЖДЕН ДЕН и вече съм се почнал и дано утре да съм по-читав, но то ще се види от снимките

Благодаря, Благодаря