ей ентусиасти

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 21 Дек 2005, 9:44

Познавам момчето с Пежото (то е идвало на общите ни сбирки) и е навигатор,.което не му пречи също да Кара, с главно "К".
За Аудито не знам, но има доста хора с всякакви коли, които просто Карат.
Важното е да има гориво в кръвта.
Добре сте си изкарали обаче.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 21 Дек 2005, 11:33

Ники, ходили сте нагоре и не си ми се обадил като знаеш каде живея :confused: изкарвам те от отбора за няколко мача :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от niki fire » 21 Дек 2005, 13:56

LeX написа:Ники, ходили сте нагоре и не си ми се обадил като знаеш каде живея :confused: изкарвам те от отбора за няколко мача :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Брат опитах се да хода на горе ама не се получи :uups: тръгнахме заедно но по пътя за копитото аз изостанах и на едно место едвам излезнах не можах да стигна до горе ,после те тръгнаха за Щасливеца а аз със моите гуми не съм за там и си тръгнах ,после незнам как се узовах пред резиденцията :mhihi: (там имаше некво фирмено парти на БТК и беха заели целия паркинг) но правата беше свободна и там завартях неколко пъти и се прибрах.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 22 Дек 2005, 3:48

niki fire ние трябваше да те пуснем първа кола като се замился така е най-разумно, защото е тъпо да се дава газ колкото може да коре и който имал гуми имал другите да се оправят, това е грепно, следващия път (когато и да е той) аз като най-бавен ще карам последен поне имам гуми и който е закъсал ще бутаме ;)
Иначе не си прав за Щасливеца, защото ние нагоре не спирахме никъде, а при такова условие, нямаше как да закъсаш...
И още нещо предлагам, друг път като се тръгва на където и да било задължително да си имаме телефоните, а не да се чудим как да се намерим по междуси ;)

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 22 Дек 2005, 4:00

Уеле некав балак с корса кат изпусна преди два часа един завои на витоша щеше да ме помле :evil: :evil: Баси дечурлигата :evil: Корсата е от старите и е жълта :evil: Ако беше спрял щеше да му хареса! С една дума ЛАИНО :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от niki fire » 22 Дек 2005, 11:31

Wise Man написа:друг път като се тръгва на където и да било задължително да си имаме телефоните, а не да се чудим как да се намерим по междуси ;)

така е :yes:
Изображение

Предишна

Назад към Събори/Мероприятия