Нови или 2 ръка фарове за е36?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Нови или 2 ръка фарове за е36?
Като се има в предвид времето, за което всеки един я има тая кола, купуването на нови фарове (ама не разни SONAR и подобни чикии) почти винаги е по-добрата идея... втора ръка оригинални, ама ги миеш, ама ги пудриш, ама това, ама онова... и накрая резултата дори да е мааааалко по-добър... какво? Голяма далавера, няма що... сега, ако ги купиш за 150лв.... няма спор, за тия пари не можеш да купиш ново DEPO...
И аз я имах тая дилема преди 2 години.... е, взех DEPO с овнешки очи (заради очите и това може би не беше добър избор).... и изобщо не съжалявам, светят лудница... сега даже сложих NightBreaker PLUS и станаха чок гюзел... скоро мое да пробвам и хенон, ама дори и с обикновена крушка светеха много.
И аз я имах тая дилема преди 2 години.... е, взех DEPO с овнешки очи (заради очите и това може би не беше добър избор).... и изобщо не съжалявам, светят лудница... сега даже сложих NightBreaker PLUS и станаха чок гюзел... скоро мое да пробвам и хенон, ама дори и с обикновена крушка светеха много.
- hakerizanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: compact m51d25
че какво им е на втората употреба с лупа и сменено челно стъкло, което е станало матово от камъчетата на колите отсреща? светят перфектно. не виждам как ще прегори метален рефлектор
само им правиш малко освежаване с топла вода и ето ти кадърни фарове на елитна марка

I think things -- and they happen...
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Нови Депо с лупа .... , светят хубаво , не правят конденз (поне моите) и цената им е "прилична" ....
- djhris-mix
- Потребител
-
- Кара: е39 525tds
новите са си нови но в тая криза едни втора употреба но ,запазени ще свършат същата работа 

- BYRZIQ69
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 316 м43
- Мечтае да кара: нещо което се движи на вода,върви като самолет и спира като...........
- Детайли за колата: нещо което се движи на вода,върви като самолет и спира, като форума на бмв след поредния събор
metodi80 написа:Нови Депо с лупа .... , светят хубаво , не правят конденз (поне моите) и цената им е "прилична" ....
да на депо стават

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Аз четири години карам с Hella Chrome. Въпреки, че донякъде визията им се отдалева от характерния за Е36 агресивен поглед, аз много им се кефя поради една причина - просто светят уникално в комбинация дори с елементарен ксенон или с по-хубава халогенна крушка. Няма такъв перформънс! Това, което ме дразни у тях, освен визията, е и фабричния им Angel eyes, който с годините пожълтява и от студено синкаво-бяло започва да свети някакво такова бледо зелено. Но това се оправя с афтърмаркет масови Angel eyes
Тогава наистина на тъмно визията на тъмно е уникална! Нямам снимки в момента да покажа. Само едно мога да кажа - лещата си е леща, и новото си е ново (имам в предвид рефлекторите), спор няма. Инвестицията в нови фарове (маркови) си струва 

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
тва пък Хела Селис е нЕма толкова грозен фар
(Борко да ме извини)
Бош с лупа + ксенон на 5000К + добра настройка = ДЕН!
нов фар съм имал, Сонар (по стечение на обстоятелствата, бяха си на колата) --> ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ, както вид, така и светене, което клони към 0

нов фар съм имал, Сонар (по стечение на обстоятелствата, бяха си на колата) --> ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ, както вид, така и светене, което клони към 0

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
michi69 написа:хелата колега за колко ги взе
Първите Hella ги беше слагал стария собственик на ис-ката още. Беше ги взел нови за 1000+ лв. !!! Аз за 28-цата си намерих тук от фурума за 400. За тези пари биват, имат малко забележки по стъклата отпред от камъчета, но не е страшно

Лето две и седемнаесто.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
vicho написа:тва пък Хела Селис е нЕма толкова грозен фар(Борко да ме извини)
vicho, въпрос на вкус. Чак грозни не бих казал, но нямат така агресивна визия като оригиналните. Малко лигави ми идват през деня, но като се стъмни с подходящите ангелски очички стават ...

Лето две и седемнаесто.
Доста ебаното при сонарите е, че счупиш ли единия купуваш направо цял комплект после и здравия от първия комплект си го пазиш за сувенир иначе като красота си е до вкус. досега винаги съм си мислил, че тия сонар светят доста по-силно от обикновенните фарове, но явно не е така

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Възраждам темата с един въпрос... нови Бош с лупа някъде намират ли се изобщо и ако да - къде ?

- Бай Семо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело в парка
- Мечтае да кара: E34 Alpina
- Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2
При мен фаровете са ZKW не знам какво не им е хубавото - Не било оригинални. Аз съм много доволен от тях. На стъклото пише ZKW а на основата пише BOSCH с 3те щипки съм. Това означавали че не са оригинални или са сменяни стъклата ??? 

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
моя опит показа че моделите с пласмасови стъкла вътре които горят и жълтеят са зле..
аз съм фен на стария бош с лупата и стъклата
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
ares2 написа:моя опит показа че моделите с пласмасови стъкла вътре които горят и жълтеят са зле..
Тука съм ужасно съгласен с тебе,никога с пластмасите вътре