проблем с ELV при Е90
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- taralej
- Потребител
-
- Кара: e90- 320D
- Мечтае да кара: M3
проблем с ELV при Е90
Колеги , появи ми се проблем с ЕLV - electronic steering lock.....при вкарване на дистанционното в слота и натискане на старт-бутона вместо да запали двигателя - ми излиза на дисплея жълто воланче с катинар над него.
Доколкото четох по чужди форуми , това е често срещано явление при новите модели ......след няколко неуспешни опита за старт се отключва но ме е страх че ако жълтия волан стане червен - палене няма .... Интересува ме дали може да се оправи чрез софтуерен ъпдейт , или трябва да се смени кормилната колона - както съветват дилърите ./а това ще е болезнено за портфейла ми/.. ..... възможно ли е ако се ресетне компа като се свали едната клема на акумолатора да се оправи само....... ако някой е патил с това - да сподели....
Доколкото четох по чужди форуми , това е често срещано явление при новите модели ......след няколко неуспешни опита за старт се отключва но ме е страх че ако жълтия волан стане червен - палене няма .... Интересува ме дали може да се оправи чрез софтуерен ъпдейт , или трябва да се смени кормилната колона - както съветват дилърите ./а това ще е болезнено за портфейла ми/.. ..... възможно ли е ако се ресетне компа като се свали едната клема на акумолатора да се оправи само....... ако някой е патил с това - да сподели....

- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Re: проблем с ELV при Е90
Попитай колегата с Е 60 viewtopic.php?f=116&t=226496
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey