Гепиха ми халогените....

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 09 Дек 2005, 17:01

Последният път за едно зажулване на задната броня ми дадоха 38лв. като се има предвид, че не става да се отсече трябва да се боядиса цялата....Абе БулИнс какво да ви кажа ..... има няма от 1-2г почнаха да взимат счупените части като фар, мигач, стоп ..... май се по усетиха :mhihi: :mhihi:

Аватар

Мнение от HAMANN » 09 Дек 2005, 20:05

IVO :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Моля се да се паднат на мен. :D Имам какво да им връщам на гадните наркомани насрани.
Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?

Потребител
Аватар

И на мен ми ги гепиха.

Мнение от krasram » 20 Дек 2005, 12:42

Мразя ги тези наркомани или завистливи съседи или пияни изроди.
Да знаят колегите от Младост 4, че пак са тръгнали на обиколка апашите.
На мен и на още 2-ма около, 440 - ти блок им ги смъкнаха.

Побеснях , но .... нищо. Звънях на полицията - от там не пожелаха да си дигнат задника, викат кво толко едни халогени, ние тук убийци гоним и т.н.

Един приятел ме посъветва да сложа счупени халогени и да ги заявя, като хулиганско счупване, понеже не плащали за откраднати.

Е отидох при Адаша ми и ми ги сложи, като ги закрепихме дори с винтове, понеже гадовете бяха счупили пластмасовите носачи. Обаче и онези @#$%@#$% от Булинс по точно едно мазно човече, което после ми каза с ехидна усмивка, че и то карало Баварец и на него му били крали халогени и не му ги платили, ми се заяде.

Намери отверка и даже ги развъртя и естественно видя скъсаните куплунзи и висящите жици отзад (защото и това бяха направили копелетата) и ме обвиниха в опит за измама, (което си е така де, но #%№#%-им на застрахователите).

Съответно взеха и тези счупените, и направо ми се искаше да им #%№4 мамата. Като се надсмиваха хомосексуалистите нещастни.

Проверих в Камор - 60 кинта с ДДС за брой - нов.

е за сега май ще караме без халогени, докато не измисля по-сигурен начин за закрепване. за предпочитане нещо комбинирано със силикона и връзване и още нещо ако измисля.

Да им изсъхнат ръчичките дано.

Потребител
Аватар

И аз си останах без халогени

Мнение от kireto » 16 Яну 2006, 21:37

1 седмица изкараха моите:)
Да знаете от де може да се намерят капаци за дупките? Ще си слагам нови халогени като ни се поправи е..ната дръжава.

Потребител
Аватар

Халогени за Е-36

Мнение от Чьорни » 25 Яну 2006, 0:41

Търся лява стойка за халогена!
Днес в "Дару Кар" един майстор ме светна за по-българяване против кражба. Срязваш езичето в което трябва да натиснеш с отвертката, за да излезе халогена. Само остава лек отрастак с помоща на който вече много трудно, но можеш да извадиш халогена и то само, ако знаеш какви си ги навършил там. А на крадлите остава само да късат :(, ама като го счупят няма кой да им го купи.
Идеята ми се струва добра, за нея искам подарък- лява стойка :D (майстора вече почерпен!)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 525d

Мнение от Vasseca » 26 Яну 2006, 19:28

Попринцип идеята е хубава,ама по бързите крадливи коп..ета не ги свалят с отверка,а с лек шут в самия халоген и така се чупи самото палче! ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BateValcho » 07 Фев 2006, 11:55

Халоганите се свалят за секунди. Правят го с отвертка и като напънат се чупят контриращите зъбчета на палчетата. Аз, пичове също съм си патил и сега покрай халогенките съм налял двукомпонентно лепило - това, дето е на принципа на епоксидните смоли. Така отвертка не може да се запъне там и халогенките си стоят все още. А копеленцата ако ми паднат, ще им завръ отвертката на най-тъмното място!!
Другия случай е с плочките на огледалата. И те се свалят супер-лесно. Тях също съм залепил, а освен това са и маркирани.
Ами, успех!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от S L A V Y » 07 Фев 2006, 14:36

BateValcho, ще те помоля нещо!
Я ми кажи това лепило да не е холандсо на BISON. Щото имам едно такова пре мене. Ама ме е страх, че ако се счупи халоген или стъклото на огледалото това ше има ли махане. Щото май е много силно тва лепило ако за него си мисла

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BateValcho » 16 Фев 2006, 15:11

S L A V Y
Точно такова е лепилото. А ако недай-си Боже ти (ми) се счупят, все някак ще се изчегърта лепилото. А ако ли не - съвсем леко с флекса може да се изчисти. То все пак да не се стига до там.
А аз, пичове, също се моля поне един от тия гадове, дето гепят да му бъде пръснат гъза от бой! Голяма радост за форума ще бъде!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavareza » 16 Фев 2006, 16:10

За така наречените "застрахователи" е важно да си дадеш паричките /таксичката/, за да папкат мутрите и техните приятелчета от държавния апарат. Лесни пари един вид, законни! Какво ги ЕБЕ тях, че НЕКОЙ ви е свил халогените? Ще ви се изплатят щетите, ако например се хвърлите от някой мост към Ботевград, ама повъзможност не излизайте от колата, ха-ха! :mhihi: Това /с фарчетата/ е недоказуемо и ВИЕ, колеги сте мошеници, щото искате да ПРЕЕБЕТЕ ЗАСТРАХОВАТЕЛЯ, който съвестно ХРАНИ ДЪРЖАВАТА! Амин! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36
Мечтае да кара: BMW E65
Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com

Мнение от Kaloyan78 » 16 Фев 2006, 17:37

Ти добре си се разминал, на нас, преди 4 месеца, ни гепиха кола в София, ма*а им мръсна :( .

Извинявам се, но много ме ядосват такива боклуци крадливи :evil: .

Предишна

Назад към E36