Нова стара кола
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Нова стара кола
uCnaHeTcA написа:Да взема да купя някоя от магазина, да я затворя в гаража и след това да правя детето ми богато, че като гледам за какви цени говорите![]()
Не съм казал, че не са такива... и аз го знам това, но просто... пълни луди
![]()
Абе като гледам какви цени обявявате не ми се вижда голяма далавера. Една 318ка сега струва чистак бърсак 55-60 бона без да се изхвърляш, за колко очакваш да я продадеш след 15-20г щом зелената Е36ца са я дали за 20 бона, тоест даваш 50к и след 20 г взимаш 20к, нещо не ми излиза сметката като да е далавера. М3ката и сега си струва 160к, така че остава да избереш дали да е 1990 и 2010...
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
Next написа:Mollov написа:имаше преди време едно Е36 седан в ебай, на 54 километра беше.... 95 година, седяло в гараж... продаде се над 10 000 евро... а май нямаше почти никви екстри.
Мисля, че беше 318i зелено. Имаше тема за него
беше 320i '95 автоматик, точно 58км показваше километража, беше седан само с предни ел.стъкла, май нямаше климатик, но не съм сигурен....... за 10к евро замина

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
от няколко дена не съм спирал да търся информация.Засега попаднах само един слуай от Сащ.Някакво момче си купило ново Е36 М3 за $25000.С две години гаранция + подмяна на ходова част и някаква интервенция на мотора за да спестят сухия старт на двигателя.
Не съм сигурен в тази информация гугъл ми я превежда.Общо взето сам стигнах до това заключение,превода там е много смотан.
Превежда всяка дума по отделно без да ги свързва в изречение.
Няма ли колега да ми преведе един имеил от български на английски или немски.Наистина съм заинтересован да си купя Е36 ново та и 16-ка да е.Ако има такъв колега да вика ще почерпя
Не съм сигурен в тази информация гугъл ми я превежда.Общо взето сам стигнах до това заключение,превода там е много смотан.
Превежда всяка дума по отделно без да ги свързва в изречение.
Няма ли колега да ми преведе един имеил от български на английски или немски.Наистина съм заинтересован да си купя Е36 ново та и 16-ка да е.Ако има такъв колега да вика ще почерпя

не знам пичове, имаше обаче няколко чисто нови е34-ки дето до към 2001-2ра година седяха в безмитната зона на драгоман
ако питаш някои за такава далавера, според мен по-скоро се насочи към ДАРУ КАР, по това време те бяха единствения вносител
имай предвид, че такава кола ако намериш не е залежала без причина
в голяма степен от случаите такива коли са били обезпечения на някакви парични гаранции, провери дали няма да имаш проблеми като я вземеш
камор ауто имаха 5-6 Х5ци от стария модел, няколко 7ци от стария и е90ки от преди фейслифта като гаранция по некво дело с предприемача, строил шоурума им... колите ги разпродадоха с добри намаления и не бяха заебани на някое поле (в добро състояния бяха)
ако питаш някои за такава далавера, според мен по-скоро се насочи към ДАРУ КАР, по това време те бяха единствения вносител
имай предвид, че такава кола ако намериш не е залежала без причина
в голяма степен от случаите такива коли са били обезпечения на някакви парични гаранции, провери дали няма да имаш проблеми като я вземеш
камор ауто имаха 5-6 Х5ци от стария модел, няколко 7ци от стария и е90ки от преди фейслифта като гаранция по некво дело с предприемача, строил шоурума им... колите ги разпродадоха с добри намаления и не бяха заебани на някое поле (в добро състояния бяха)
No bling at the Ring
BadAngel написа:не знам пичове, имаше обаче няколко чисто нови е34-ки дето до към 2001-2ра година седяха в безмитната зона на драгоман
Миналата година им гледах снимките,незнам дали бяха точно в Драгоман но им искаха по 10к евро.Имаше няколко бройки.На километража им пишеше пробег 5км

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
BadAngel написа:не знам пичове, имаше обаче няколко чисто нови е34-ки дето до към 2001-2ра година седяха в безмитната зона на драгоман
Тва бяха около 20-тина мисля, че Е34-ки на Тадаръков, казвам бяха, защото май ги освободиха и бързо заминаха наляво-надясно. Сред тях имаше 525i и 525tds мисля, че всички бяха от последните години (след фейслифта).
BiTurbo написа:BadAngel написа:не знам пичове, имаше обаче няколко чисто нови е34-ки дето до към 2001-2ра година седяха в безмитната зона на драгоман
Тва бяха около 20-тина мисля, че Е34-ки на Тадаръков, казвам бяха, защото май ги освободиха и бързо заминаха наляво-надясно. Сред тях имаше 525i и 525tds мисля, че всички бяха от последните години (след фейслифта).
абсолютно
раздуй ква е историята? къв е тоя тадаръков?
колите бяха поръчани мераклийската, имаше доста, но съм запомнил едно много наситено синьо комби със светъл кожен салон, колата беше уникална красавица
скоро видях една запазена 525их с М-пакет, супер запазена, подозирах, че може да е някоя от тези, драгоманските
No bling at the Ring
BadAngel написа:BiTurbo написа:BadAngel написа:не знам пичове, имаше обаче няколко чисто нови е34-ки дето до към 2001-2ра година седяха в безмитната зона на драгоман
скоро видях една запазена 525их с М-пакет, супер запазена, подозирах, че може да е някоя от тези, драгоманските
Тъмно синя, нали? Със С-регистрация, не СА

K.Laloff написа:BadAngel написа:BiTurbo написа:BadAngel написа:не знам пичове, имаше обаче няколко чисто нови е34-ки дето до към 2001-2ра година седяха в безмитната зона на драгоман
Тъмно синя, нали? Със С-регистрация, не СА
ммда и табелки дару кар
No bling at the Ring
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
И снимки ако покаже някой цена няма да имате
Колега моля те пусни линк към Ауди форума към темата за новата В4-ка,че на колегата му стана интересно 

това ме подсеща нещо друго
човекът направил този форум си беше купил чисто нов двигател за 325-цата си (E30) от Дару Кар
Не си спомням много подробности, но това е станало преди най-много десетина години
човекът направил този форум си беше купил чисто нов двигател за 325-цата си (E30) от Дару Кар
Не си спомням много подробности, но това е станало преди най-много десетина години
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Засякох се със собственика на колата на бензиностанцията до Бизнес Парка. Точно с табелки ДаруКар беше.K.Laloff написа:Тъмно синя, нали? Със С-регистрация, не САBadAngel написа:скоро видях една запазена 525их с М-пакет, супер запазена, подозирах, че може да е някоя от тези, драгоманските
Човекът ми каза, че я има от чисто нова и няма никакво желание да я сменя. Точно ix беше. Някакъв много стабилен човек изглеждаше и много на "ти" с акъла си. Та така, позяпахме си малко колите, поприказвахме и всеки по пътя си. Машината не е от тези, които обсъждате.
- e39 FEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 97", E46 320d 05"
- Мечтае да кара: ново БМВ
- Детайли за колата: изтъркани задни гуми, тук-таме за изчукване и боя :D
Темата ме подсети че тук в моя град един дедо преди 3-4 години си сложи фабрично нов двигател на Мерцедес 124-ка 250 чист дизел, колата до ден днешен се кара от него и е на 50-60к км и мотора пее буквално 

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
© написа:това ме подсеща нещо друго
landshark мда, еххх кво беше едно време като беше малд форума, аааа как четях със захлас

Тоя мотор не отиде ли после в на Дилян червеното комби(в последствие и в другото

За Е34-ките и въпросния господин, интернетЯ знае всичко, дерзайте

36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3