Посещение на с Гуцал
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Така има малка промяна няма да се състой мероприятието на 18 а накаде другаат седмица кам 23 поради факта че паричните средства са доста малко
има нема 50 лева са 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Айде де колеги, нали сума си хора казахте че ще дадете, а тя каква стана?Ако знаете колко малко пари сме събрали - направо ме е срам да кажа!
Надеждата ми е, че в банковата сметка ще има повече преведени пари !!!
Надеждата ми е, че в банковата сметка ще има повече преведени пари !!!
::: vankata™ :::
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Посещението ще е на 23.12.2005 (Петък). Децата имат празненство в училището, но то ще приключи преди 11:00 часа. С невероятната подкрепа и помощ оказана ни от Nasty ще се получи нещо грандиозно! Надявам се поне за миг децата да усетят топлината и красотата на този празник
Скоро очаквайте още инфо.

Скоро очаквайте още инфо.

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
и аз таак мисля че доста хора няма да могат да доидат
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- X-citer
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
За съжаление няма да може да се съобразим с всеки един поотделно. Датата остава 23-ти. За тази дата е уговорено и със спонсорите и с хората, които имат желание да помогнат материално. 24-ти е семеен празник и едва ли на някой ще му се пътува тогава.
Ето и малко актуална информация за децата в дома, ако някой реши да взима дрешки или играчки за тях:
В момента децата в дома са 30. 22 момчета и 8 момичета.
От 8 до 10 години - 3 деца.
От 10 до 14 години - 4 деца.
Останалите са от 14 до 18 години.
Това е по последна информация от директорката и възпитателките. Възможно е да не е много точна, защото те въобще не са в час и данните им се разминават. На 23-ти в дома ще има 20 деца (според директорката).
Тръгване за с.Гуцал - 23.12.2005 (Петък), 10:00 часа - бензиностанция ЛУК Ойл намираща се след караулката на изхода за Пловдив.
Моля хората, които ще присъстват да драснат по един ред тук за да знаем в Петък до кога и кой да чакаме.
Тел. за връзка - 0888 72 56 73 и 0896 65 32 65 - Любо.
Ето и малко актуална информация за децата в дома, ако някой реши да взима дрешки или играчки за тях:
В момента децата в дома са 30. 22 момчета и 8 момичета.
От 8 до 10 години - 3 деца.
От 10 до 14 години - 4 деца.
Останалите са от 14 до 18 години.
Това е по последна информация от директорката и възпитателките. Възможно е да не е много точна, защото те въобще не са в час и данните им се разминават. На 23-ти в дома ще има 20 деца (според директорката).
Тръгване за с.Гуцал - 23.12.2005 (Петък), 10:00 часа - бензиностанция ЛУК Ойл намираща се след караулката на изхода за Пловдив.
Моля хората, които ще присъстват да драснат по един ред тук за да знаем в Петък до кога и кой да чакаме.
Тел. за връзка - 0888 72 56 73 и 0896 65 32 65 - Любо.

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
и аз мисля да намина 

- X-citer
-
Ще ви помоля за малко помощ. Дал съм задача на баба ми да направи една хубава погача за Петък в която да наслагаме коледни късметчета и да ги раздадем на децата заедно с обяда. Написах десетина и зациклих. Дайте вашите идеи за късметчета защото трябва да ги докараме до 30. Ето аз какво съм измъдрил до тук:
Късметите обаче не трябва да са материални от рода на "Нова кола", защото знаете какво е положението им поне на този етап от живота. Мислете и поствайте тук или на ЛС, пък аз ще обновявам списъка
ЗДРАВЕ
ЩАСТИЕ
КЪСМЕТ
ЛЮБОВ
ПЪТУВАНЕ
НОВО ГАДЖЕ
УСПЕХ
ПРОФЕСИОНАЛНО РАЗВИТИЕ
УСПЕХ В ОБУЧЕНИЕТО
ДОБРА НОВИНА
СРЕЩА СЪС СТАР ПРИЯТЕЛ
НЯКОЙ ТАЙНО ТЕ ОБИЧА
ЩЕ НАДМОГНЕШ ВРАГОВЕТЕ СИ
ЩЕ БЪДЕШ ПОБЕДИТЕЛ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА
СБЪДНАТА МЕЧТА
Късметите обаче не трябва да са материални от рода на "Нова кола", защото знаете какво е положението им поне на този етап от живота. Мислете и поствайте тук или на ЛС, пък аз ще обновявам списъка

Последна промяна X-citer на 20 Дек 2005, 21:58, променена общо 1 път

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
e да ама идеята е да не са еднакви
ПРИЯТНИ ИЗЖИВЯВАНИЯ тва ми хрумна на мен

ПРИЯТНИ ИЗЖИВЯВАНИЯ тва ми хрумна на мен

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Моля да не се изпращат повече пари по сметката, тъй като днес ще бъде направено тегленето!
Благодаря!
Благодаря!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...