От къде идва НИК-а /username-а/ Ви?
Модератор: Общи модератори
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
Re: От къде идва НИК-а /username-а/ Ви?
Първата ми кола която си купих лично беше Рено 11 1.4Турбо и моного се зарибих по турбините,та от там!
- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
Първия ми ник във форума беше uuuu
Нямам си и на идея защо съм се кръстил така, но после помолих админа да ми го смени на ///еМо (казвам се Емилиян, но всички ми казват Емо
) . Отпред инициалите на ///M Power в средата главното М е от ///M power пак .. и те така 

- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
HeВеРеН , идва още от преди много години в началото на т.н.р Чат (ИРК) , там се подвизавах под няколко ник-а,
но този си остана специален , и започнах да се пиша така навсякаде по разни сайтове , форуми , игри и включително тук.
На много малко места съм се регвал , с нещо различно примерно МиТаКа™ .
Иии те така
П.п , а също и означава че съм неверен , на жените но не и на марката
но този си остана специален , и започнах да се пиша така навсякаде по разни сайтове , форуми , игри и включително тук.
На много малко места съм се регвал , с нещо различно примерно МиТаКа™ .
Иии те така

П.п , а също и означава че съм неверен , на жените но не и на марката

Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
Тъй се викам по лична карта, да го ева.. 

- vankata8384
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30, E46
Иван се казвам, а 8384 е номера на колата ми, та от там иде. 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
имам некво чуство ,че отговарях на тоя въпрос ,ма може да не е било в тоя форум.....
skisa тръгна от първата ми регистрация във форум-форума беше скиорски. и понеже не знаех дали ще се справя със сложната задача си викам: ский са кво стаа...! и реших с тва да пробвам, освен че съм фен на ските и скиса ми звучеше скиорски. от тогава се тоя ник ползвам-обикновено е свободен и така си остана.....
skisa тръгна от първата ми регистрация във форум-форума беше скиорски. и понеже не знаех дали ще се справя със сложната задача си викам: ский са кво стаа...! и реших с тва да пробвам, освен че съм фен на ските и скиса ми звучеше скиорски. от тогава се тоя ник ползвам-обикновено е свободен и така си остана.....
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Прякора ми сиско, някъде пробвах да регистрирам SISQO,но така и беше зает,а и за да не ме бъркат с друг такъв по-добре да е cucko 

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
моето е лесно
пича е шотландец, вечният втори, но за мен беше наистина големият пилот - железни нерви никакви емоции и правеше всичко като по учебник, дори когато му казаха от бокса: "спри Шумахер" нашия се блъсна в него ииии изпълни заповедта(1998 Spa), беше голям пилот и си остава голяма личност David Coulthard (пък и мнооого ме кефише логото на West върху McLarren-a му с надписа David)
http://www.youtube.com/watch?v=TeAuQ2Xem4Q
П.С. Като се замисля аз май все тоя тип пилоти съм харесвал Алези, Бергер, Менсъл все темерути.

http://www.youtube.com/watch?v=TeAuQ2Xem4Q
П.С. Като се замисля аз май все тоя тип пилоти съм харесвал Алези, Бергер, Менсъл все темерути.
Ми... Едно време си бях изтеглил/записал еНеФеС (NFS), 'ма нЕкво старо ще да е било, че си го спомням мътно... И се чудех, чудех как да се пиша (преди тва се бях писал Bupyc
, 'ма нещо спря да ме кефи
) , та имам родители в Испания, 'одил съм там неколкократно, Палма де Майорка я познавам... като Русе почти
Та от там се сетих да се пиша така... А и нали беше чатърско време, модерно и трябваше задължЕ да е с главни/малки букви
И от тогава насам има хора, които даже името ми незнаят, а ме знаят като "Испанеца"

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Моя тръгна от Off - road форума, там бях ATV_RIDER, в тоя за американските автомобили съм Vette_Rider, в БМВ форума сами се сещате 

When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
Малко след като стартира Стани Богат, Ники Кънчев беше особено щастлив да ни информира, че вече имало и сайт на Стани Богат, където хората могат да отговарят на въпроси и евентуално да се регистрират и да дадат некой лев за каузата.. Аз, естествено се подразних на идеята да трябва да им влизам в сайта през dial-up-а, който така или иначе беше смъртоносно бавен (ако дуплекса не беше решил да си проведе ежедневният тричасов разговор баш в тоя момент), за да им отговарям на въпросите и после да им звъня на 048•••••••• телефона за да си потвърдя участието.
Ма рекламата си течеше, а Ники беше все по-настоятелен с всеки изминал път и най-накрая видях, че търпението ми не е впечатляващо.. Взех, че се реших да напиша stanibogat.com (примерно) в браузъра, който съм ползвал тогава и не щеш ли, ме посрещна надписа "hacked by gruh4o". Почувствах облекчение.
Ми много му се изкефих на тоя gruh4o..
Ма рекламата си течеше, а Ники беше все по-настоятелен с всеки изминал път и най-накрая видях, че търпението ми не е впечатляващо.. Взех, че се реших да напиша stanibogat.com (примерно) в браузъра, който съм ползвал тогава и не щеш ли, ме посрещна надписа "hacked by gruh4o". Почувствах облекчение.
Ми много му се изкефих на тоя gruh4o..
- zigo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ci
Не е свързано с нищо. Просто еи така ми хрумна преди много време и ми хареса и още ме кефи 

- ves_v8
- Потребител
-
- Кара: Виенското метро
- Мечтае да кара: BMW E46 coupe
моят ves_v8 е защото се казвам Веселин, а v8 защото много си падам по този тип двигатели
с този ник съм навсякъде и то от доста години вече

с този ник съм навсякъде и то от доста години вече

BMW E39 530D... ein Flugzeug
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
...идва от професията ми , ма съм го написал на английски понеже по-добре звучи