за бояджията Ончо от Бургас

Тук се обсъждат сервизите, магазините за авточасти, маслата, гумите и всички аксесоари за нашите БМВ-та.

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

за бояджията Ончо от Бургас

Мнение от tassev » 26 Авг 2010, 10:38

Здравейте колеги! Искам да споделя какво ми се случи и дано съм последния на когото се случва.Преди 2 години си докарах много добър Мерцедес от Германия,C-класа есприт комби тъмнозелен металик,колата грееше,технически беше топ,но уви-имаше ръжда над лайстните-страничните,карах я 6 месеца така и като посъбрах някой лев реших да я карам на майстор-добре но кой,имам приятели бояджии,които дори щяха да ми я направят безплатно,но не-исках да си платя,за да се постараят-все пак говорим за мерцедес,а не за лада.Препоръчаха ми бояджията Ончо от Долно Езерово-фирма Оника,направихме пазарлък-твърдо 500 лева-добре,но да не стане така,че догодина пак да избие ръждата?Нямаш грижи,ще я подготвим и ще стане като нова.След 2 дена колата беше готова-ужас-олята,на бабунки дори и баба ми от пръв поглед би се светнала че е оплескана,но какво да направя-според майстора всичко било на ред,той ги правил като нови,но нови неможел да ги направи,добре,поне ръждите ги няма,нямаше ги 6 месеца,но аз изчаках хубаво да шупне и вчера му я закарах за рекламация,той беше много мил,каза-няма проблем,ще я оправим.Днес му се обадих да питам дали е готова,а той започна да шикалкави,че гледал някаква тетрадка,според която колата е била при него много,много отдавна-преди година и половина,луд ли съм бил да му правя рекламация,той ако я карал така щял да фалира,ако няма да плащам,да отивам да си я взимам както е в момента и затвори телефона.Щях да получа инфаркт,а съм на 36,жена ми се уплаши,смуках валидол-изобщо ужас.Отидох да взимам колата и какво да видя-изтъркана и китосана като от третокласник по трудово,до нея гордо седеше майстор Ончо.На въпроса ми какво правим,неможа да отговори смислено,тогава аз се развиках и се наложи да се намеси изключително компетентната му жена,която се оказа тесен специалист по боите.Спора ни загуби смисъл,подвих опашка и сега съм в небрано лозе-със отвратително подготвен за боядисване Мерцедес,който ме е срам да спра пред къщи и тази вечер оставих на паркинг.Пиша това с идеята,че дори на един от вас да помогна да избегне услугите на майстор Ончо и милата му съпруга,пак е файда.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 520i E39 Touring M54

Re: за бояджията Ончо от Бургас

Мнение от m@rtin » 28 Авг 2010, 13:35

Искренно съжалявам че си попаднал на подобен майстор.. за Ончо лично аз не съм чувал, а има такива добри бояджии в Бс
Изображение

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 28 Авг 2010, 15:13

не знам тези хора как я мислят, с такива селски тарикатлъци бизнес не се прави.
здраве да е, не си го слагай на сърцето...
virtue and tranquillity

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 31 Авг 2010, 11:32

тебе е трябвало да ти стане ясно само -като чуеш бояджията Ончо от Долно Езерово :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F07 535D
Мечтае да кара: SL500

Мнение от anzak » 14 Ное 2010, 19:45

тоя ончо от долно езерово е пълен смях преди време ми боядисваше едно ауди А6 и едни джанти едната страна на колата беше портокал набръчкана а за джантите ми поиска със 100 лева повече от колкото беше уговорката и съответно му се наложи да пие една студена вода със парите и да пребоядиса страната безплатно
Барай шишарката Минкеее ....

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е36
Мечтае да кара: Е46 М3

Мнение от baitun » 18 Ное 2010, 9:35

anzak написа:тоя ончо от долно езерово е пълен смях преди време ми боядисваше едно ауди А6 и едни джанти едната страна на колата беше портокал набръчкана а за джантите ми поиска със 100 лева повече от колкото беше уговорката и съответно му се наложи да пие една студена вода със парите и да пребоядиса страната безплатно

Ти си бил от лошите и явно не е посмял да ти отвърне като на колегата, а и сигурно не си "имал среща с ЖЕНАТАна Ончо" :lol: -ама и ти колега като си имал приятели бояджии, къде ти е бил акъла да ходиш при някой който не знаеш що за стока е

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 18 Ное 2010, 17:13

Aми колега, българина освен от сопа, от друго не разбира. Много ми е интересно, като не иска да ми я оправи, като му надуя канчето и после му подпаля дрисливия сервиз, дали ще преебе някой друг. Тва е решението на такива проблеми. Докато не смееш да направиш нищо, всеки те гази и си прай ташак, щото номера минава и шибаната ни държава няма закони и читави служители, които го изпълняват(ченгетата) за да стане по нормалния и цивилизован начин решаването на проблема.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Кола и жена едновременно

Мнение от vlado_882 » 28 Ное 2010, 19:32

Колега изчетох ти опакването......Ти човече имаш железни нерви ако някой,ми съсипе колата както е сасипал твоита....вобще няма да се разправям ....... вземам една бохалка и му се отбиван поне да не ме болят рацете после ... Пък тои да си прави сметка за какво е ял бой........И да видим дали ще смее следващия път да прецака някои клиент........камо ли пари да му давам......още по малко че той е неграмотен аз ще си късам нервите :bang: :bang: :bang: :bang: :kuku:
...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36/93-Е38/3.0IL-Е46/2.0D-03-X-5/3.
Мечтае да кара: камила

Мнение от thejackal7 » 28 Ное 2010, 19:45

Dpy написа:Aми колега, българина освен от сопа, от друго не разбира. Много ми е интересно, като не иска да ми я оправи, като му надуя канчето и после му подпаля дрисливия сервиз, дали ще преебе някой друг. Тва е решението на такива проблеми. Докато не смееш да направиш нищо, всеки те гази и си прай ташак, щото номера минава и шибаната ни държава няма закони и читави служители, които го изпълняват(ченгетата) за да стане по нормалния и цивилизован начин решаването на проблема.

:yes: :bowdown:
Изображение

Назад към Сервизно обслужване на БМВ